Gökhan Üçoklar

Gökhan ÜÇOKLAR

Darüşşafaka karşılaşmasının gizli kahramanı yıllardır herkesin " bu adamdan birşey olmaz" dediği Gökhan Üçoklar.

Gökhan her ne kadar altyapı performansından çok çok uzak olsa da basketbol bilgisi ve oyun içi karizmasıyla bu takıma gerekli. Benim jenerasyonum olduğu için kendisini çok iyi biliyorum, TED Kolej altyapısında oynarken Milli Takımın yıldızıydı ve aynı jenarasyonun bilindik isimleri Bora Sancar, Eray Köklü, Ege Taşpınar, Esat Şahin, Alpay Öztaş, İlker Bergütay, Orhan Güler, Cüneyt Erden, Emre Berk gibi isimler klüp takımlarındaki skorer kimliklerinin aksine milli takımda hep Gökhan' ın yanında yardımcı oyuncu sıfatına bürünürlerdi. Ahh o eski Gökhan ahh , bu satırları okuyorsan bir mail at da nostalji yapalım ;)

Gördüğüm kadarıyla coach Halil ÜNER de kendisine güveniyor, tecrübesinden yararlanmak istiyor. Takım içi ağabeyliği yönlendirmeleriyle iyi başarıyor. Umarım gerisi gelir ve ısındığında çok büyük tehdit olan uzun mesafe şutlarını her maç zevkle izleriz.
 
Diger topiclerde de yazdim zaten.Takimin isimsiz kaptani su anda Gokhan.
Sorumluluk alicakta tek turk oyuncu.Umarim performansi gun gectikce artar ve Galatasaraya olan basari borcunu saglar.
 
dediğim gibi gökhan'ı çok severim ben. ama tavsiyem, kimse gökhan'dan istikrarlı şut beklemesin, yoksa hayal kırıklığı olabiliyor. zor üçlüğü son saniyede sokar, boş sayılabilecek şutu potaya değdiremeyebilir. ne yazık ki maçlarda şutör yönü kafasında kısmen bloke olmuş durumda gibi bir şey, hala kıramadı o içindeki duvarı bence. hele eskiden leblebi gibi faul atan gökhan şimdi çizgiye geldi mi stres içerisinde garip atışlar yapıyor (ben hala bu durumun geçmişteki bir beşiktaş maçından kalma olduğu iddiasındayım). fakat gökhan'ın saha içinde yaptıklarına dikkat eden herkes hücumda en kötü oynadığı günde bile takıma yaptığı büyük katkıyı fark edecektir.

yürüyedur gökhan.
 
Gökhan,Arda,Cihad gibi oyuncular bu takım için çok önemli.Bu oyuncular takımda yabancılar ile birlikte skor yükünü taşımak zorunda olan kişiler.Geçen hafta biraz kıpırdansa da Gökhan geçen yıl Tekel'de gösterdiği performansı bu yıl bizde göstermiyor.Dediğim gibi Gökhan bu takım için çok önemli.
 
Son dakikalarda kimse sorumluluk almazken o çıktı aldı
maç içinde bütün takım oyuncularıyla olan diyaloğu çok önmli bence
umarım artık hep bizim kadromuzda olur..

Ben açıkçası ümitli değildim ama son maçtan sora deişti
işalla hep böle dewam eder..

Bana görede takımın kaptanı gibiydi
 
Geçmiş olsun Gökhan Üçoklar bugün Takım kaptanısendin takımı mükemmel yönettin. oyundan çıkmandan sonra takım bocaladı sahada koçun herşeyi ikinci koçtun. galibiyete sevinemedim inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin.
 
Gökhan iyi gününde olduğu zaman dış şut sokar.Yalnız bugün savunmada sergilediği çaba gerçekten çok iyi.Tebrikler kaptan! 8)
 
Gokhan bugun iceriyi zorladi.
Yapmasi gerekeni yapti.Helal olsun.
Bariz iceri drive etmeyi unutmus ama ilerliyen gunlerde daha iyi olucaktir.
 
abi gökhan ile çok ilginç bi tespitte bulundum belki doğrudur

Ya tarihte oğuzlar var ya onların bi kolu var üçoklar diye bu üçoklar kolunun kolunun ismide GÖKHAN ???
 
kempes89' Alıntı:
abi gökhan ile çok ilginç bi tespitte bulundum belki doğrudur

Ya tarihte oğuzlar var ya onların bi kolu var üçoklar diye bu üçoklar kolunun kolunun ismide GÖKHAN ???
TARİHTEN İLGİNÇ bir tespit Bravo sen EA' çımısın?????
 

Üst