Gökhan Üçoklar

Yazık en iyi 6. adamımızı kaybettik 2-3 önemli maç kaçırdı ama önemli değil önemli olan Banvit maçında oynasında.......

Kaptanın play-out'a yetişmesi ihtimali var mı yav? Çok ihtiyacımız var, hem de çok... Saha kenarından fayda yok, bari saha içi yönetimimiz sağlam olsun.

Bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla Gökhan playoputlara yetişemez, Mert Uyguç'un da yetişmesi tahminen olanaksızdır.

Eğer oynarsa çok iyi olur Umarım tedavisi en kısa zamanda biter o takımın gizli kahramanı ( Erdemir maçını hatırlayalım....) :eek:key :eek:key

koch' Alıntı:
Gökhan konusunda basketbol sitelerinde birşey bulamadım.Bu beni biraz umutlandırdı.İnşallah gitmez. :?
Mersin'le prensipte anlaştı.Bu onun yarı yarıya gittiğini gösterir.Ama umarım bir terslik çıkar ve Takımımızda kalır.

nıe gokhanın bu kadar kalmasını ıstıyorsunuz anlamadım bu takım basarılı olacaksa gokhanla olmaz bu ıs gokhan cok ıstıkrarsız bı oyuncu onun yerıne daha ıı bı oyuncu kolaylıkla bulabılırız...

LeBron James23' Alıntı:
nıe gokhanın bu kadar kalmasını ıstıyorsunuz anlamadım bu takım basarılı olacaksa gokhanla olmaz bu ıs gokhan cok ıstıkrarsız bı oyuncu onun yerıne daha ıı bı oyuncu kolaylıkla bulabılırız...
Burak,sorunda orada işte onun yerine oyuncu alacak bir yönetimimiz yok onun yüzünden böyle giderse sahaya çıkacak oyuncu kalmayacak elimizde... :? :? :? :?

SAYGIN AKEL' Alıntı:
[quote="LeBron James23":99bf4]nıe gokhanın bu kadar kalmasını ıstıyorsunuz anlamadım bu takım basarılı olacaksa gokhanla olmaz bu ıs gokhan cok ıstıkrarsız bı oyuncu onun yerıne daha ıı bı oyuncu kolaylıkla bulabılırız...
Burak,sorunda orada işte onun yerine oyuncu alacak bir yönetimimiz yok onun yüzünden böyle giderse sahaya çıkacak oyuncu kalmayacak elimizde... :? :? :? :?[/quote:99bf4]

o konuda haklısın saygın yenı transfer yapsa gıttıgı ıcın bu kadar uzulmeyecez..bız ne zamn transfer yapacaz ya :oops: :oops:

yoo ben o yuzden soylemedım daha gıtmesı kesınlesmeden ınsallah gelırsın demıssın onun ole dedım yoksa tabııkı gokhana basarılar galatasaray macları harıc....

Gökhan Üçoklar'ın Gitmesi veya Kalması Olayı

pek sevmem aslında gaz konuşmalarını ama sanırım bu yazı biraz öyle olacak zira içimden geleni yazıyorum..
Gökhan Üçoklar..

biliyoruz siteyi takip ediyorsun. yada bir şekilde haberler geliyor..
al işte bu haberide oku..

abi, bi yere transfer olacağını mı düşünüyorsun? öyleyse yanlış düşünüyorsun.. bu forumdaki herkes ama herkes, senin bu takımda kalmanı istiyorken bize bunu yapamazsın sen. git tüm sayfalara bak, transfer olabilme ihtimalin vs konuşulurken herkes tek birşey diyor.. "GÖKHAN, COACH UN SAHADAKİ GÖZÜ KULAĞI... GİZLİ BİR KAPTAN O".. şimdi herkes seni bu kadar severken (ki şuana kadar kimse göstermemişti sevgisini) sakın olada gidip biyere transfer olup sana çok yakışan formaya rakip olma...

Bu takım zamanında çok star gördü son dönemdeki en iyisi belki koch tu.. koch un kalmasının istenmesi gibi bir havayı senin kalman için istiyor insanlar..

şimdi istiyosan git GÖKHAN ÜÇOKLAR..
ama gidersen o yol yanlış yol olacak bunu 1 yıl sonra anlarsın

seni seven sıradan bir taraftar
utku

Bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Eline sağlık utku. İlk geldiği yıldan beri sevdiğimiz bir oyuncu bizim Kaptan. Hemen her sene takım son günlerde kurulsa da, hep demirbaş kadrodan saymaya alıştığımız biri. Diğer takımlarda bize karşı iyi oynamasına bozulmadığım tek oyuncu belki de (hep hayıflanırım, o başka).

Sahadaki varlığı bana güven veriyor, hele salonda maç seyredip de katkısını fark etmemek olanaksız. Bir şekilde kalsın be yav! Hele başka bir konu başlığının altına yazdığım gibi, Erman Kunter meselesi gerçekleşecekse çok çok iyi olabilir kalması.

Emre