Yazık en iyi 6. adamımızı kaybettik 2-3 önemli maç kaçırdı ama önemli değil önemli olan Banvit maçında oynasında.......
Gökhan bizim herşeyimiz. En olgun çağını yaşıyordu.SAYGIN AKEL' Alıntı:Eğer oynarsa çok iyi olur Umarım tedavisi en kısa zamanda biter o takımın gizli kahramanı ( Erdemir maçını hatırlayalım....) key key
Hiç yoktan iyidir.SAYGIN AKEL' Alıntı:Kadroda olacakmış ama çok zorda kalmadıkça galiba oyuna sürülmeyecekmiş yapacak hiçbir şey yok elden ne gelir :?
SEKO' Alıntı:Başarılar Kaptan Gökhan Üçoklar inşallah tekrar geri dönersin.
Mersin'le prensipte anlaştı.Bu onun yarı yarıya gittiğini gösterir.Ama umarım bir terslik çıkar ve Takımımızda kalır.koch' Alıntı:Gökhan konusunda basketbol sitelerinde birşey bulamadım.Bu beni biraz umutlandırdı.İnşallah gitmez. :?
Burak,sorunda orada işte onun yerine oyuncu alacak bir yönetimimiz yok onun yüzünden böyle giderse sahaya çıkacak oyuncu kalmayacak elimizde... :? :? :? :?LeBron James23' Alıntı:nıe gokhanın bu kadar kalmasını ıstıyorsunuz anlamadım bu takım basarılı olacaksa gokhanla olmaz bu ıs gokhan cok ıstıkrarsız bı oyuncu onun yerıne daha ıı bı oyuncu kolaylıkla bulabılırız...
Burak,sorunda orada işte onun yerine oyuncu alacak bir yönetimimiz yok onun yüzünden böyle giderse sahaya çıkacak oyuncu kalmayacak elimizde... :? :? :? :?[/quote:99bf4]SAYGIN AKEL' Alıntı:[quote="LeBron James23":99bf4]nıe gokhanın bu kadar kalmasını ıstıyorsunuz anlamadım bu takım basarılı olacaksa gokhanla olmaz bu ıs gokhan cok ıstıkrarsız bı oyuncu onun yerıne daha ıı bı oyuncu kolaylıkla bulabılırız...
Takımımızdan ayrılan ve aldığımız galibiyetlerde önemli rol oyanayan oyuncuya başarılar dilemek senin için tuhaf geliyorsaLeBron James23' Alıntı:SEKO' Alıntı:Başarılar Kaptan Gökhan Üçoklar inşallah tekrar geri dönersin.
ne alaka?????