Gökhan Üçoklar

ikinizinde yazılarını okumaktan zevk alıyorum ama

bu konuda size katılamıycam
ben açıkçası Gökhanın takıma yararlı olduğunu 1-2 maç dışında düşünmüyorum

koca sezon yatıp 1-2 maçta 3-4 tane 3lük atcak diye bide abilik yapıyo diye kalmasından yana değilim

tabiki kalmak istiyorsa kalsın ama gitmek istiyorsada zorla tutmaya gerek yok bence..

Utku abi eline sağlık çok güzel yazmışsın.Gökhan bence kritik bir oyuncu.Takımınız her ne kadar iyi olursa olsun elinizde Gökhan gibi sorumluluk alabilen bir adam yoksa takım yenilmeye mahkum oluyor.(Örn:2003-2004 Galatasaray-Aras İTÜ,son 5 dakika 80-67,maç skoru 86-87)
Örnek pek yerine oturmamış olabilir ama bence Gökhan'ınki sadece abilik değil.

Tequila' Alıntı:
ikinizinde yazılarını okumaktan zevk alıyorum ama

bu konuda size katılamıycam
ben açıkçası Gökhanın takıma yararlı olduğunu 1-2 maç dışında düşünmüyorum

koca sezon yatıp 1-2 maçta 3-4 tane 3lük atcak diye bide abilik yapıyo diye kalmasından yana değilim

tabiki kalmak istiyorsa kalsın ama gitmek istiyorsada zorla tutmaya gerek yok bence..

katılıyorum...gıtmek ıstıorsa yapılacak bısey yok..

AMA GERCEK GALATASARAYLIYSA KALIR!!!!!!!!

KAPTAN HERKES SENI YENI SEZONDA DA GEMINDE GORMEK ISTIOR!!!!!!

Her zaman söyledim yine söylüyorum bu klüpte bu sartlarda kalan oyuncu kendini atese atıyordur. AKLINIZ VARSA GİDİN...

Lanet olası insanlar cekin ellerinizi bu klüpten be !!!

Önder' Alıntı:
Her zaman söyledim yine söylüyorum bu klüpte bu sartlarda kalan oyuncu kendini atese atıyordur. AKLINIZ VARSA GİDİN...

abı gozunu sevıyım sen yapma barı..oyuncular gıtmesın abı bu uyuyan koltuk sevdalısı basketbolun be sını bılmeyenler gıtsın...bu adamları bız atalım ordan

LeBron James23' Alıntı:
[quote="Önder":f3415]Her zaman söyledim yine söylüyorum bu klüpte bu sartlarda kalan oyuncu kendini atese atıyordur. AKLINIZ VARSA GİDİN...

abı gozunu sevıyım sen yapma barı..oyuncular gıtmesın abı bu uyuyan koltuk sevdalısı basketbolun be sını bılmeyenler gıtsın...bu adamları bız atalım ordan[/quote:f3415]

Bu saatten sonra hicbir oyuncuya kal demem,aklı varsa hepsi gider.Hatta gelecek oyuncuları da engellemek icin elimden geleni yaparım. Hicbirsey degismeyecek cünkü bu kafayla !

Önder' Alıntı:
[quote="LeBron James23":5c9dc][quote="Önder":5c9dc]Her zaman söyledim yine söylüyorum bu klüpte bu sartlarda kalan oyuncu kendini atese atıyordur. AKLINIZ VARSA GİDİN...

abı gozunu sevıyım sen yapma barı..oyuncular gıtmesın abı bu uyuyan koltuk sevdalısı basketbolun be sını bılmeyenler gıtsın...bu adamları bız atalım ordan[/quote:5c9dc]

Bu saatten sonra hicbir oyuncuya kal demem,aklı varsa hepsi gider.Hatta gelecek oyuncuları da engellemek icin elimden geleni yaparım. Hicbirsey degismeyecek cünkü bu kafayla ![/quote:5c9dc]

abı sonuna kadar haklısın ama uzulen yıne bız olacaz sımdıde uzuluoruz ama bu takım allah gostermesın kume dustugunu dusunsene..kahrımızdan oluruz valla..yapılacak tek sey var..PROTESTO ETMEK..KOMBINELERI KIMSE ALMIO SU ANDA..BUTUN GALATASARAY TARAFTARI PROTESTO HAZIRLŞIGI ICNDE BIZ DE KATILALIM BUNA.ama protesto ederken oyuncularımızazarar vermeyecek onları etkılemıyecek sekılde..

Galatasaray, Gökhan Üçoklar ile sözleşme yeniledi...

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, oyuncusu Gökhan Üçoklar ile sözleşme yeniledi.

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesi genel menajeri Müge Berkalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gökhan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını söyledi.

Yeni sezonda da antrenör Halil Üner ile yollarına devam edeceklerini hatırlatan Berkalp, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

elde var 3 oyuncu burak,gokhan,ismet

sımdıde ardayı ıstıoruz anlamadıgım sey muge berkelp nıe menejerlık yapıo :(

anlasılan bundan sonra transfer harekatı baslıor :atki

Salı, 19 Temmuz 2005 Basın Bülteni
G.SARAY, GÖKHAN ÜÇOKLAR İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, transfer sezonunun ikinci imzasını iç transferde Gökhan Üçoklar'a attırdı.
İç transferde geçtiğimiz yıl takımın kaptanlığını yapan 31 yaşındaki Burak Sezgin ile bir yıllıgına yeniden anlaşan sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesi genel menajeri Müge Berkalp, yaptığı açıklamada, Gökhan'ın da sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını söyledi. Yeni sezonda da antrenör HALIL UNER ile yollarına devam edeceklerini hatırlatan Berkalp, TRANSFER CALISMALARININ SURDUGUNU IFADE ETTI..

buyuk ıhtımalle pazartesı gunku toplantıdan yenı kararlar cıktı ve halıl unerle yola devem edecegı belırlendı ne yazıkkı..valla ben cok uzgunum bu foruma bu halıl unerın kalmasına bır taek SEKO sevınır herhalde..ne dıyelım bı yılda daha cekeecz halıl unerı...

arkadaşlar gökhan üçoklar mersin b.ş.b ile imzalamamışmıydı ???

Ee tabi Utku abinin kalbi temiz. :)
Gökhan'ın kalması iyi oldu.Çoğu takım sırf yaşı yüzünden zaten bir adamı kadroda tutuyor.Örneğin Fenerbahçe'de Zeki Gülay,Spurs'de bir ara Kevin Willis (gerçi çok değişik takımlar oldu ama :D )...Gökhan'ın bu özelliğinin yanı sıra takımda katkısı var.
Yani kısacası Gökhan'ın kalması çok iyi oldu.

Mersin'in Gökhan'ı almaması çok normal.Aynı pozisyonda o kadar Türk oyuncuyu herhalde münasip bir yerlerine monte edeceklerdi.
Şu an itibariyle kesinleşmiş iki kişi var;
Burak Sezgin
Gökhan Üçoklar

Re: Gökhan Üçoklar ' ın Gitmesi veya Kalması Olayı

Utku Çapan' Alıntı:
pek sevmem aslında gaz konuşmalarını ama sanırım bu yazı biraz öyle olacak zira içimden geleni yazıyorum..
Gökhan Üçoklar..

biliyoruz siteyi takip ediyorsun. yada bir şekilde haberler geliyor..
al işte bu haberide oku..

abi, bi yere transfer olacağını mı düşünüyorsun? öyleyse yanlış düşünüyorsun.. bu forumdaki herkes ama herkes, senin bu takımda kalmanı istiyorken bize bunu yapamazsın sen. git tüm sayfalara bak, transfer olabilme ihtimalin vs konuşulurken herkes tek birşey diyor.. "GÖKHAN, COACH UN SAHADAKİ GÖZÜ KULAĞI... GİZLİ BİR KAPTAN O".. şimdi herkes seni bu kadar severken (ki şuana kadar kimse göstermemişti sevgisini) sakın olada gidip biyere transfer olup sana çok yakışan formaya rakip olma...

Bu takım zamanında çok star gördü son dönemdeki en iyisi belki koch tu.. koch un kalmasının istenmesi gibi bir havayı senin kalman için istiyor insanlar..

şimdi istiyosan git GÖKHAN ÜÇOKLAR..
ama gidersen o yol yanlış yol olacak bunu 1 yıl sonra anlarsın

seni seven sıradan bir taraftar
utku
HADİ KAPTAN :Geçen sezon Coach'un gözü kulağı olan takımı yönlendiren Kaptan Gökhan Üçokları istiyoruz.

gökhan olayı

ben sizle aynı görüşte değilim son 1-2 seneye baktığımızda gökhan ın takıma hiçbir katkısının olmadığını görüyoruz.Tamam belki sembol bir oyuncu ama insn biraz takıma yararlı olur değil mi?nedense başka takımlarda bize karşı süper oynayan bu tip insanlar bize gelince süt dökmüş kediye dönüyor.Ben gökhan ın gitmesi ve onun yerine genç bir oyuncu transfer edilmesinden yanayım ayrıca Banvit teki Can ı da çok beğeniyorum tam bizlik bir oyuncu yetkililer bu oyuncuyu almak için her şeyi denemeli hem çok da genç.