GSbasket Film Kulübü

İftara kadar zaman geçirmek için bol bol film izliyoruz.
Sherlock Holmes: Prestij'e benzettim ben. O filmi de çok beğenmiştim zaten. Konusu nasıl açılmamış hayret ettim. Puanım 8.5/10.
Masumiyet: Zeki Demirkubuz yapımı. Aşkın ne kadar berbat bişey olduğu sonucunu çıkardım. Konu olan sosyal kesimden dolayı biraz fazla küfürlü geldi. Puan vermek istemiyorum.
Kader: Yine Zeki Demirkubuz yapımı. Masumiyet'in devam filmi. Ancak ordaki karakterlerin gençliğini konu alıyor. Küfür yine rahatsız etti.
Prince of Persia:Cüneyt Arkın Kara Murat falan o flmleri hatırladım. Görsel efektler çok daha iyiydi tabi :) Sonradan öğrendiğim kadarı ile aslında oyunmuş. Filmi izlerken bunun oyununu da yaparlar diye aklıma gelmişti zaten :) Puanım 7/10
 
Babylon A.D ( Babil M.S )

Çok fazla beğenmedim, beğendiğim ender şeylerden birisi Aurora'yı canlandıran kadındı. Harbiden güzel hatunmuş, film bu hatundan dolayı geçer not aldı. :)

6.5/10

The Dark Night

Şimdiye kadar neden izlemediğimi düşündüğüm ve kafamı duvarlara vurduğum filmdi. ( Gerçi vizyona girdiğinde bir türlü nasip olmamıştı ya neyse ) Filmde Heath Ledger diyorum başka da bir şey demiyorum.

9.7/10
 
Inglorious Basterds...
Nasıl izlememişim bu kadar zaman bilmiyorum.İzlemeyen varsa zaman kaybetmesin.Bütün oyuncular çok iyi fakat Brad Pitt ses tonundan mimiklerine kadar inanılmaz oynamış.
 
en son ne izledim bilmiyorum ama bir iki gündür içimde ocean serisini
( oceans 11,12 ..) ve italian job'u izleme isteği var : ) bayılırım hırsızlık filmlerine..
gizli kleptoman mıyım neyim : )
 
Oceanları çok beklentiyle izlememek lazım, ama sevilen birçok aktörü aynı sahnelerde görmek gerçek ve filmin keyifli kurgusu iyi vakit geçirmek için bire bir.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Son Savaşçı...

Tavsiye ediyorum çok güzel savaş filmi.
Centurion filminden bahsediyorsan sadece aksiyon ve kan var. Konusunu finalini falan beğenmedim açıkçası.
Spoiler-izlemediyseniz okumayın!
Bir adamın (ki bu son savaşçı oluyor) hayatta kalmak konusunda ne kadar ballı olduğuna dair bir film işte. O kadar hemen yenebiliyosun, ne kaçtın be adam haftalarca hem yorulmamış da olurdun. Daha dinç dövüşürdün değil mi.
Spoiler-Okuduysan hata senin :)
Puanım: 5/10
 

Üst