GSbasket Film Kulübü

2008 yapımı Fifty Dead Men Walking.

1980 döneminin İngiltere'sini anlatan bir film.IRA'ya sızması için İngiltere polisi tarafından görevlendirilen Martin McGartland'ın hikayesini anlatıyor.Gerçek bir hikaye.
 
Operasyon Valkyrie´u izledim dün.

Daha önce de Nazi Almanya´sına ilişkin filmler izlemiştim ama bu daha farklıydı. Hem gerçek bir olaydan yola çıkarak hazırlanmış olması, hem oyuncuların gösterdiği başarım filmi farklı kılmış. O dönemi pek bilmeyenleri düşünerek filmin başlangıcını birkaç yıl öncesinden başlatmak daha doyurucu, bilgilendirici olurdu ama...

Notu kıt öğretmenlere benzeyen IMDB bile 7,3/10 verdiğine göre izlenmeye değer film. Ben en azından 8,5/10 verirdim.
 
Cass (2008)

Siyahi bir West Ham fanatiğinin hayatını anlatıyor.Gerçek bir hikaye.Adamın adı Cass Pennant girip bakabilirsiniz internetten.İzlediğim en iyi holiganlık üstüne filmlerden biriydi.Yalnız kesinlikle futbol filmi değil holiganlık filmi, farklı beklentilerle izlemeyin o yüzden.
 
tutulma

Alacakaranlık filminin 3cüsü vede ikinci filmden sora cok daha iyi buldum biraz daha cok savas sahnesi olsa daha iyi olurmus :D
 
Unthinkable (2010)

Güzel filmdi Samuel abimiz döktürmüş yine.Tavsiye ederim herkese.Yalnız belirteyim bolca işkence sahnesi var midesi kaldıramayan izlemesin :)
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Shutter İsland...

Var mı izleyen ? Teorisi olan ?

Dün izledim.Güzel bir film.Martin Scorsese farkını ortaya koymuş.Filmin konusunu başarılı bir şekilde işlemiş.Tavsiye ederim.Film boyunca kafa yorucaksın benden söylemesi.
 
Uğur, o filmi bana izlettirmek için harcadığın onca mesaiden sonra, o filmi hala büyük bir şevkle tavsiye edebiliyor musun? : )

Buradaki tavsiyeleri dikkate alarak Prince Of Persia´yı izledim. Aslında bu tarz filmlerle aram pek iyi değildir ama Prince Of Persia´yı türdeşleriyle bir tutmamak gerek. Gerçekten çok güzel bir film.

Bu filmi sinemada izlemek çok daha keyifli olurmuş ama...
 
paranormal activicty 2 :) amerikada 22ekimde vizyona girecekmiş bizim filmci bulmuş bile inanılmaz olmuş bir ailede erkek kardeş kız kardeş ve annenin başından geçen olaylar kıza tecavüz ediyor filan çok kötü bir film konu olarak ama iyi çekmişler adamlar neyse kasımda filan gelir türkiyeye :)
 
Murat İNAL' Alıntı:
Ne diye havada bıraktılar filmi onu anlamadım gerçekten. Tamam mesaj filmi falanda güzel spot bir son bekliyordum ben.

Bende öyle yavaş yavaş gelen sondan sonra bir patlama olsun isterdim abi.Dediğin gibi mesaj filmi ama o son uzatılabilirdi.Mr H in haklılığını gösterebilirlerdi bence.
 
Uçurtmayı Vurmasınlar, yanlış hatırlamıyorsam sinemada izlediğim ilk film olsa gerek. Babamın film çıkışında, "Barış neden Uçurtmayı Vurmasınlar diyor" dediğini hatırlıyorum. Keşke öğretmenler de yazılılarda bu kadar kolay sorular sorsaydı demişimdir içimden. Bunu bilmeyecek ne var baba, tabii ki İnci!

Bugün filmi tekrar izlerken babam yanımda olsa ve filmin sonunda 1989´a doğru uzansak ve aynı soruyu sorsa yine aynı cevabı verir miydim, pek sanmıyorum.

Herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film.
 
Sihirbazın Çırağı

Bugün 17:45 matinesine gittim. Nicolas Cage ve Monica Belluci başrolde, fantastik türü filmleri seviyorsanız gidin izleyin. Hem eğlenceli hem de güzel bir film, zaten Cage döktürüyor filmde..

7.5/10
 

Üst