GSbasket Film Kulübü

Bugün avanak kuzenleri izledim hiç tavsiye etmem komiktir diye gittik ama asla değil yani Arkadaşım Hatice koltuğa otururken düşmese gülecek birşey bulamayacaktık. :) :)
 
Avanak Kuzenler-K9 Ajan ve HellBoy'a gittim bu üçlüden iki tanesine bugun gittim.Mümkünse hiç birine gitmeyin gidecekseniz de HellBoy'a gidin.

Avanak Kuzenler hayatımda gördüğüm en avanak film olma özelliğini taşıdğını düşünüyorum, K9 Ajan'da da Amerika Filmlerinin senaryolarını çalmaktan başka hiç birşey değil ikisi de çok kötü yapıtlar hayatımda ilk kez bir filmde yarıda çıktım.O da Ajan K9.
 
Adem'in Trenleri

ddvm0.jpg


8

-----

Kutsal Damacana

kutsal_damacana.jpg


3
 
Ashes of Time Redux

4581leslieleung.jpg


6

-----

Entre les murs

2569981601_b2841d5aff.jpg


7

-----

O' Horten

ohortensu8.jpg


6

-----

Waltz With Bashir

Waltz_with_Bashir.jpg


7

-----

Happy-Go-Lucky

happy%20go%20lucky%20poster%20ned.jpg


6

-----

Towelhead

Towelheadposterrr.jpg


7

-----

Blindness

Blindness_poster.jpg


8

-----

The Italian Job

italian%20job.jpg


7
 
Bugun Vicdan filmini izledim.Ofladım, Pufladım, sıkıldım çıkmak istedim hiç bir şekilde keyif almadım ve stadlarda küfüre hayır diye haykırdığımız günlerde bayanlardan bu kadar küfür görmemiz de çok süper oldu.
Herşeyiyle iğrenç bir film.Vicdan başlığı altında ne yapmaya çalışmışlar bilmem ancak Nurgün Yeşilçay oynadığı rolle nasıl Altın Portakal aldı ya da Altın Portakal almak bu kadar kolay mı gerçekten düşündürdü.

Nurgül Yeşilçay ASmalı Konak Filmindeki rolündeki rolü hala gözümün önündedir, Murat Han ise Mutluluk filmindeki çıkışından sonra bu filmde hiç beğenmedim.
Oyum 2/10
 
O... Çocukları´nı izledim son olarak.

Konunun işleniş tarzı da, oyuncuların sergilediği başarım da gayet iyiydi bana göre.

Kişisel notum : 8/10
 
The Covenant'i izledim. Çoğu insan için abartı olsada ben fantastik filmleri sevdiğim için hoşuma gitti.
 
Devrim Arabaları'nı izledim.O dönemi o yılların yokluklarını ,gazetelerin ve halkın yeniliklere bakış açısını vs.vs. hepsini çok güzel yansıtıyor devrim.Bugünlere nasıl geldiğimizin bir göstergesi Devrim arabaları.Başlığı açılırsa uzun uzun film hakkında konuşuruz.
 

Üst