Hancock'u izledim, monoton hayattan sıyrılıp iyi vakit geçirmek için ideal bir film..
ıssız adamı çok merak ediyorum ama gözünü sevdiğim umutsanat bi türlü getirmiyor o filmi.. nefret ettim yani..Can Bulubay' Alıntı:Aşk Tutulması
6
Son Cellat
6
Güneşin Oğlu
6
Issız Adam
9
filmi izleyen herkes aynı fikirde sanırım,ben henüz izemedim ama bi kaç yorum okudum, gidip gitmemek konusunda kararsızım..Saadet Unal' Alıntı:Osmanlı Cumhuriyetini komedi zannedip gitmeyin sakın güldüğünüz espri beşi geçmez ben hayal kırıklığına uğradım biraz gülmek için gittim ama nerdeee. Artık doya doya gülmek için şubatı bekleyeceğim bari Recep ivedik ilki kadar komik olsunda beklentilerim boşa çıkmasın.
Ohh be kendi sinema zevkimden iyce şüphe eder olmuşdum imdadıma siz yetiştiniz.Alen Hekimbas' Alıntı:Benimde son izlediğim Issız Adam oldu..
Herkes git izle harika dediği içinmidir bilmiyorum ama tam olarak beklediğim gibi değildi. Filmin bir çok bölümünde özellikle akıcılık çok vasattı ama yinede şu dönemde izlenebilecek bir film.. Buarada Müzikler gerçekten harikaydı dinleyince neler kaçırmışız diyesi geliyor insanın