Serdar Aslan' Alıntı:Şuanda altta ki, içerdeki adamı izleyen arkadaş olarak: )
Filmin başında ve sonunda çalan hint şarkısını diyorsun sanırım kulağa hoş geliyordu evet ... : )
Tekrar Dejavu'yu izledim tekrar bayıldım, Danzel Washington !
Memento'yu arıyorum bulamıyorum, netden bulabilir miyiz acaba ?
Altda ki arkadaş cevap verirse makbule geçer ...
[/quote:28efkozz]Kerem Porazan' Alıntı:Inside Man ( İçerideki Adam ) filminin soundtrack 'i olarak kullanılan Hint şarkısı;
orjinali Ar Rahman 'dan - Chaiyya Chaiyya cover hale getiren ise Pancabi Mc.. Filmde kullanılmasının espirisi ise Bollywood 'da çekilen başka bir filmde benzer konu işlenmişti Hollywood 'dan evvel ve bu şarkı filmin muziği idi..
Momento için adresini pm ile yaz, dvd 'sini kargo yapayım..
Kerem
[quote="Serdar Aslan":28efkozz]Şuanda altta ki, içerdeki adamı izleyen arkadaş olarak: )
Filmin başında ve sonunda çalan hint şarkısını diyorsun sanırım kulağa hoş geliyordu evet ... : )
Tekrar Dejavu'yu izledim tekrar bayıldım, Danzel Washington !
Memento'yu arıyorum bulamıyorum, netden bulabilir miyiz acaba ?
Altda ki arkadaş cevap verirse makbule geçer ...
Bana da yolla kargoyla Kerem´im, yalnız DVD´yi sıkı paketle ki bidondaki sıvıdan sızıntı olmasın DVD´ye : ) Sonra DVD´nin kafası güzel olur, film sondan başlar...Kerem Porazan' Alıntı:... Momento için adresini pm ile yaz, dvd 'sini kargo yapayım..
Onur Yavuz' Alıntı:Şöhret...
Korsan satıcının tavsiyesiyle bir film alırsan olacağı bu. Çok güleceksin dediği filmin içinden Latin şarkıcı Hector Lavoe´nin yaşam öyküsü çıkıyor...
Gerçi ben biraz da Jenifer Lopez hatrına almıştım. Burada film müzikleri gündeme gelince aklıma bu film geldi geçen hafta izlediğim. Filmin müziği daha doğrusu Lavoe´nin seslendirdiği şarkılar hoşuma gitmişti.
Kişisel notum: 7/10
Bana da yolla kargoyla Kerem´im, yalnız DVD´yi sıkı paketle ki bidondaki sıvıdan sızıntı olmasın DVD´ye : ) Sonra DVD´nin kafası güzel olur, film sondan başlar...