GSbasket.Org Sweatshirt II

walla arda çok güzel bir iş çıkartmışsınız. sweat gayet başarılı t-shirtte öyle. emeğinize sağlık. sağolasın! helerbizim bol sponsorlu :D ilk sweatle karşılaştırınca tek kelimeyle muhteşem! ;) :claps
 
arda abi sweatler çok gzl hç üstümden çıkarmadm okulda dershanede ztn getirdiin saatte çok gzl sabah 7.30 walla çok tesekkürler :p :atki
 
ehehe tesekkurler ama elimde hala bir hayli sweatshirt var. Madem bu kadar begeniyorsunuz, kalanlar icin de calısın biraz. ;)
 
arda abi sweatler çok güzel emeği geçen herkese çok teşekkürler......
_______________________________

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK
 
Ya Arda Ağbi meail'i ve Topici yeni gördü.Kusura bakmayın.Ben de rice etsem bir tane mümkün müdür acaba?

ErHiN=1 tane XL beden .Şimdiden teşekkürler.
 
Ünlü bir mankenle anlaşıp poz vermesini sağladık sonunda :)

s40210733qx.jpg
 
ÇoOok yakışıklı çıkmışım Allah kahretsin 8) (bu arada gözler felaket yannış anlaşılma olmasın biraz yorgunduk foto çekilirkene antidrugs)
 
Şimdi beyler; özellikle son 1 haftadır özel mesaj ve mail vasıtasıyla sweatshirt isteyen bircok arkadas oldu ama ben işlerimin yogunlugu nedeniyle gerektigi kadar konuyla ilgilenemedim.

Listeyi henüz tam anlamıyla güncelleyemedigim icin karısık bir durumdayım. Ayrıca Istanbul' da ikamet eden arkadslar; adresinizi yazmak yerine herhangi bir basketbol macına gelmeyi ve Galatasaray' a destek vermeyi neden düşünmüyorsunuz? Bahaneyle sweatshirt ünüzü de elden teslim alırsınız.

Kargo meselesini bir mani çıkmazsa yarın çözmeye calısacagım ama İstanbul' da ikamet eden kullanıcılar için düşüncelerim bellidir ...
 
Yarın herhangi bir problem çıkmazsa;

Ozzy - İzmir ve Deathdrap - Bolu' ya kargoları göndereceğim. Hollanda' da ikamet eden Keyser Soze ve arkadaslarının ise adreslerini kaybettim. Bana kısa zamanda ulasırlarsa onlara da yarın gondermeye calısırım.

İstanbul' da yaşamalarına rağmen kargo talep eden arkadaşlar için düşüncelerimi yukarıdaki mesajımda yazmıstım ama herşeyden önce ödemelerini yapsınlar bakalım .... ;)
 
Arda ben istanbuldayım şu sıralar. bugün maçta alırım dedim ama sordum gelmemişsin. herneyse 10 ocağa kadar istanbulda olacam.
 
Bugün İzmir ve Bolu' ya kargoları gönderdim . İstanbul için kargo isteyen arkadaşlar ise ilk etapta ödemeleri yapsınlar , sonra tekrar konusalım.

Ayrıca Gürkan Elbir; senin adresin ben de yok.
 
ankarali aslan' Alıntı:
arkadaşlar ben ankaradyım bu polarları nereden temın edebilirim

Ödemeni yaptıktan sonra sweati benden alabilirsin ankarali aslan, ben de Ankara'dayım..
 

Üst