D
deathtrap
Misafir
Abi Kredi Kartım için kayıp/çalındı durumu bildirdim bankaya yeni kartımı Bekliyorum..o geldiği gibi kalan 1 sweat için havaleni yapıcam kusura bakma.
deathtrap' Alıntı:Abi Kredi Kartım için kayıp/çalındı durumu bildirdim bankaya yeni kartımı Bekliyorum..o geldiği gibi kalan 1 sweat için havaleni yapıcam kusura bakma.
ARdaQue' Alıntı:werty' Alıntı:ARDA BAŞKAN MADEM ZOR DURUMDAYIZ BANA BİR TANE DAHA İLAVE ET. BİRİNİ ÇIKARIR DİĞERİNİ GİYERİM.
Listede iki (2) adet vardı , üçüncüyü de ekliyorum. Beden ne olacak? Gerçi artık bedene göre sipariş olayı bitti ama listede beden de olsun karşıklık cıkmasın teslimatta.
uTKu' Alıntı:Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Çok Güzel İş Çıkardınız Valla..
Arda abi'nin XL yi elinde tutup L kakalamasıda ayrı bi tantana
uTKu' Alıntı:Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Çok Güzel İş Çıkardınız Valla..
Arda abi'nin XL yi elinde tutup L kakalamasıda ayrı bi tantana
X' Alıntı:Arda resim bekliyorum unutma
canbulubay' Alıntı:çok teşekkürler... şahsen beklediğimden çok daha iyi çıktı...
bedenime göre varsa 1tane alim ltfen 8) ücreti aynı hesabamı yatırcaz pekiARdaQue' Alıntı:canbulubay' Alıntı:çok teşekkürler... şahsen beklediğimden çok daha iyi çıktı...
Teşekkür ederim. Eee her yeni üründe tecrübemiz artıyor. Bu dördüncü gsbasket ürünü oldu.
Bu arada; aklınızda olsun geçen ilkbaharda yaptırdığımız gsbasket.org tshirt lerinden elimde en azından 7-8 adet kalmıştır. Arzu eden arkadaşlar tshirt konusunda benimle irtibata geçebilirler.
bertan' Alıntı:21-bertan-M
hep destek tam destek