GSbasket.Org Sweatshirt II

ARdaQue' Alıntı:
canbulubay' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
50 kadar sticker Hollanda' ya hayırlı olsun :)

sticker hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? :?

Sana da bir bayan basketbol maçında sticker verdiğimi hatırlıyorum ama ....

Elimde şu an için sadece içten yapışkanlı (araba camlarına içten yapışan) stickerlar var ki zaten Hollanda' ya da onlardan gönderdim. Birkaç gün sonra da dıştan yapışkanlı sticker lar elimde olacak.

yok abi yanlış hatırlıyorsun :)
o dediğin stickerlar da sana ulaşsın 2 türünden de alayım ben...

Hizliyiz abi... Distan yapisanlar icinde 3.cu siparisimizi hazirliyoruz. Hollanda tam gaz devam ediyoruz. Tek rakibimiz, kendimiz....

CHEYENNE

arda abi yapma evine ben gelmedim gelen arkadaşta benden zaten yaşça ufaktı oda şimdi üni oldu havale yapabilirim ama daha değişik bir çözüm yolun varsa söyle bileyim :) bu arada biraz stikırda eklersen kargoya sevinirim

van Nistelrooy' Alıntı:
arda abi yapma evine ben gelmedim gelen arkadaşta benden zaten yaşça ufaktı oda şimdi üni oldu havale yapabilirim ama daha değişik bir çözüm yolun varsa söyle bileyim :) bu arada biraz stikırda eklersen kargoya sevinirim

Hmm başkası gelmiş olabilir doğrudur yaşlanıyoruz.

Benim aklıma havaleden başka çözüm gelmiyor açıkçası.
Kargoya sticker da koyarım tabi.

Reis' Alıntı:
insallah bizede kalmistir Almanya olarak bizde talibiz

Elimde toplamda kaç sweatshirt kaldığını saymam gerekiyor.

Şu anda sweatshirt ler yanımda değil; yarın elimdeki ürün sayısını yazıp geri dönerim.

Şu an itibariyle elimde toplam 11 Large ve 8 Medium beden sweatshirt var.

Bununla beraber yaklaşık 25 adet kadar da Large beden tshirt mevcuttur.

Siparişlerinizi buna göre verebilirsiniz.

Almanya ve Hollanda' dan yazan arkadaşlardan haber çıkmaması halinde elimde kalan ürünleri yurtiçindeki istekler dahilinde değerlendireceğim. Bilginiz olsun.

Sticker konusunda ise; yüzyüze görüştüğüm ve konuyu bana hatırlatan herkese sticker veriyorum zaten; olayın özü bana bu olayı hatırlatmanız.

Arda abi, sana gecikmenin sebebini yazmistim. Pazar gunune kadar arkadaslarla gorusucegim. Hollanda olarak pazar gunune kadar izin istiyorum senden. Mutlaka birkac tane daha sweat alacagim:). Gorusmek uzere... 15% olsun dimi...

CHEYENNE

halis.jpg

Halil Başkan iyi reklam yapıyor valla :)