K
KOSECKI
Misafir
ARDA ABİ KUSURA BAKMA SANA MSJ ATIP SÖYLEDİM AMA BİRDE BURDA YAZIYIM YARIN AKŞAM MAÇTA ELDEN VERSEM OLUR DEĞİL SWEET BEDEN LÜTFEN S OLSUN
SAYGILAR
SAYGILAR
KOSECKI' Alıntı:ARDA ABİ KUSURA BAKMA SANA MSJ ATIP SÖYLEDİM AMA BİRDE BURDA YAZIYIM YARIN AKŞAM MAÇTA ELDEN VERSEM OLUR DEĞİL SWEET BEDEN LÜTFEN S OLSUN
SAYGILAR
KOSECKI' Alıntı:kusura bakma arda abi ama tlf numaranı kendi ellerinle verdim bana itü maçında neyse çağrı atmadım aradım ama açan olmadı neyse saygılar bir kez daha
Ali Emre' Alıntı:baba sen bana bir sosisli ısmarlamadın ya bırak istemiyorum sweat falan :ehue
ARdaQue' Alıntı:Ali Emre' Alıntı:baba sen bana bir sosisli ısmarlamadın ya bırak istemiyorum sweat falan :ehue
Haftaya ısmarlayım o zaman
Ya da haftaici Caferaga' da güzel bir altyapı maçı söyle bana gidelim sosislilerimizi de yiyelim
uAtahan' Alıntı:ARdaQue' Alıntı:Ali Emre' Alıntı:baba sen bana bir sosisli ısmarlamadın ya bırak istemiyorum sweat falan :ehue
Haftaya ısmarlayım o zaman
Ya da haftaici Caferaga' da güzel bir altyapı maçı söyle bana gidelim sosislilerimizi de yiyelim
arda abi sen sosisli için filistinde filistin idman yurdu - israil belediye spor maçına bile gidersn :hi
uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
ARdaQue' Alıntı:uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
Mehmet Başkan ile dün akşam uzun uzun konuştuk bu konuda. Kısmetse yarın ya da en gec carsamba imalatcıdan sweat leri teslim alacagım. Cuma aksamı da KSK macı öncesi dagıtıma baslayacagız.
Bu konuda Mehmet bana yardım edecegini söyledi ama hepinizin yardımına ihtiyacım olacak.
uAtahan' Alıntı:uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
sana ödesende yok sweat mweat utku bey abicim :muhaha