onu dershane ye sorcan bizde istioruz gelmek amauTKu' Alıntı:Sen ilk önce basket maçlarına gel
uAtahan' Alıntı:uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
sana ödesende yok sweat mweat utku bey abicim :muhaha
onu dershane ye sorcan bizde istioruz gelmek amauTKu' Alıntı:Sen ilk önce basket maçlarına gel
uAtahan' Alıntı:uTKu' Alıntı:Ödememi yaptım sweatimi istiyorum
sana ödesende yok sweat mweat utku bey abicim :muhaha
babamda öle diodu cnm bu sene bnm için çok önemli kazanırsam görüşürüz abicimuTKu' Alıntı:Bırak cnm kardeşim bu işleri
İsteyen gelir
Bahtsizbedewi' Alıntı:arda sweetler ne oldu aabicim almadım nasıl yani
Yalan oldu galiba bizim sweetler
ARdaQue' Alıntı:Bahtsizbedewi' Alıntı:arda sweetler ne oldu aabicim almadım nasıl yani
Yalan oldu galiba bizim sweetler
Evet yalan oldu , talip olunan 75 sweat e karşılık sadece 40 sweat ödemesi yapılması gibi bir durum bu da.
Insanlar kendilerine düşeni yapsınlar sonra benden hesap sorsunlar !
uTKu' Alıntı:Ödemeyi yapmayan arkadaşlar
Lütfen kişileri zor durumlarda bırakmayın
Yazdırmaya gelince herkes yazdrıyor..
Bunu bir şekilde ödemek lazım
Arda abi...
Olmadı bu ödeme yapan bizler 5'er 10'ar milyon daha verelim..
Bütün sweatleri alalım,sende bulunsun satıldıkça herkesin parası bir şekilde geri ödenir (ödenmesinede gerek yok bir öneri sadece ) böylece bizler sweatlerimize kavuşur ödemeyi yapmayan arkadaşlarda bir şekilde utanırlar.
ARdaQue' Alıntı:uTKu' Alıntı:Ödemeyi yapmayan arkadaşlar
Lütfen kişileri zor durumlarda bırakmayın
Yazdırmaya gelince herkes yazdrıyor..
Bunu bir şekilde ödemek lazım
Arda abi...
Olmadı bu ödeme yapan bizler 5'er 10'ar milyon daha verelim..
Bütün sweatleri alalım,sende bulunsun satıldıkça herkesin parası bir şekilde geri ödenir (ödenmesinede gerek yok bir öneri sadece ) böylece bizler sweatlerimize kavuşur ödemeyi yapmayan arkadaşlarda bir şekilde utanırlar.
Ah be keşke herkes senin gibi sorumluluklarının bilincinde olup ona göre davransa. O zaman hiç sıkıntımız olmazdı...
Neyse dur bakalım halledeceğiz...
Bahtsizbedewi' Alıntı:Güzel haberi söylmeke bana düşmez :atki
werty' Alıntı:ARDA BAŞKAN MADEM ZOR DURUMDAYIZ BANA BİR TANE DAHA İLAVE ET. BİRİNİ ÇIKARIR DİĞERİNİ GİYERİM.
W_chen' Alıntı:elde hala var mı bu sweatlerden