Ewet Eyüp abinin dediği gibi maça gelen herkes sarı kırmızı gelsin kaskol tişört sweat maçta zaten isteyene verilir . Bunun dışında ufak çaplı 1 şeylerde yapmayı hedeflioruz nasipse...
Erdi İçen' Alıntı:bence konfeti getirelim...
getirin getirn getirmessnz nasıl ceza alıp salonu kapattracaz getirin hatta sahayada atlayınKaan DURAN' Alıntı:Meşale de getiririz muhteşem olur !
arda öztürk' Alıntı:getirin getirn getirmessnz nasıl ceza alıp salonu kapattracaz getirin hatta sahayada atlayın
aslında hoş bir fikir olabilir neden olmasın.. tüm tribun çakkıdıyı söylersiniz arkadaşımda pijamalarıyla bir dans eder...MURAT CANTAS' Alıntı:Yav gaffırın pijamalarından giyelim o zaman savunma nasıl yapılır görsün millet
Rakip sayı atmadan maç biter))
hatta mümkünse bir kaçtane borazan soksak içeri key key keyFırat UZUN' Alıntı:yA kimse boşuna zahmet edip konfeti getirmesin tabiki meşalede :kop çok isteyen varsa yada durumu müsait olan salona sarı kırmızı balonlar getirsin tabi bide herkes kırmızı olsun
abi herkese lavanta sürelim yada salona oda parfümü alalım.güzel koksun tribünlerimizcanbulubay' Alıntı:ter kokan tribün istemiyoruz...
Can Süleyman Canpolat' Alıntı:arkaadaslar bırsey sorucam bu kappanın gs ıcın yaptıgı pılot montu tarznda ustlerı var basketcıler fln gıyıoo onnar nerde bulunuo store sordum onnarda yokmus:S
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Arkadaşlar dünkü gibi seyircinin çok oldugu maçlarda gördügünüz gibi ne kadar bi tarafınızı yırtarsanız yırtın ben basın tribününde oturmama rağmen fazla sesinizi duymadım. Rakip hücumdayken siz ıslık vb gibi konsantrasyon bozucu sesler cıkarıyordunuz ama diger tribünler tezahürat yapıyordu. Doğal olarak sayısal üstünlükten dolayı onların sesi duyuluyordu.
Ama tekerlekli sandalye ve bayan maçlarında gelecek seyirci sayısı bellidir. O maçlardan başlayarak ve insanları yavaş yavaş yanımıza çekerek bir yerlere gelinebileceğini düşünüyorum. Kısacası eğer bir basketbol tribün kültürü oluşturmak istiyorsak öncelikle hedefimiz bayan ve tekerlekli sandalye maçları olmalıdır.
Renk konusuna gelince bence olabildiğince sadece kırmızı olmak en güzeli.