Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic müthiş bir oyuncu değil ama benimde izlediğim kadarıyla elimizde bu kadar iyi bir sol ayaklı futbolcu yok..O yüzden süper transfer bence...Direk oynar takımda...Telles transferi ise çok pahalı söylenen bedeller doğruysa...İzlemedim ama Transfermarkta göre Hajrovic'in 4.5m olduğu yerde Telles 1.5 m...Yabancı kısıtlamasının olduğu yerde bu tip kendini ispatlamamış daha bir sezon Brezilya liginde oynamış oyunculara böyle yatırım yapacağına gurbetçi Türklere yapılsa daha iyi bence... Brezilya liginin en iyi solbeki söylemleri balon bence..Olsa bile Avrupa'da futbol çok farklı...
 
Hajrovic kanat oyuncusu Metehancım :) Sol-sağ açık
oynayabiliyor. Ben Grassophers-Lyon eleme maçlarını izlemiştim. 2 maçta izledim onlarda da hücuma dönük orta saha oynuyordu. Beklikle alakası yok.

Ağabey izledim videolarda evet beklikle alakası yokmuş.
Gazetelerde sağ bek diyordu.
O yüzden öyle yazdım bende.

Ama sağ bek oynatsak daha güzel olur :)
 
Salih Dursun için konuşulan bonservis bedeli 4 Milyon Euro. Ya bizim ve Kayseri yönetimin Euro´nun kurlarından haberi yok ya da yabancı kontenjanı kazıkları devam ediyor. Kontenjan sorunu devam ettiği sürece Türk oyuncular kendini geliştirmemeye, vasat halleriyle bile rüyalarında göremeyecekleri paraları kazanmaya devam ederler.

Bir de memlekette takım mı kalmadı, neden hep Kayseri ve Eskişehir?
 
Hajrovic az önce İstanbul'a geldi. Hayırlı olsun.

Lütfü Arıboğan Hajrovic'in yabancı statüsünde oynayacağını söyledi. Umarım taktiksel bir açıklamadır. Yerli statüsünde oynatamayacaksak bu adamı almanın hiçbir mantığı yok.
 
Bruma'ya yatırım yapıp oynatamıyorken Hajrovic'e mi takımda yer vereceğiz? Telles de gelmiş. Eee Dany, Amrabat, Riera falan gitsin eyvallah da bu adamlar zaten oynamıyor ki. Oynamayan yabancı gönderip yine oynatamayacağın yabancı almak saçmalık değil de nedir? Gelecek açısından müthiş hamleler. Hajrovic'i 2 maç izledim. Gras-Lyon maçlarında gözüme batan tek adamdı. Farklı bir tarzı var. Telles FM14 wonderkidlerinden. Gelecek dedik demesine seneye de 5 yabancı mevzusu var. Muslera-Melo-Sneijder zaten 3 ediyor. Drogba kalırsa 4. Selçuk-Semih-Burak dışında 11e yazabildiğin Türk yok. Ki ben Burak Yılmaz'ın bile üst düzey bir takım için yetersiz bir adam olduğunu düşünüyorum. Allah tan eski golcü kimliğine kavuştu. Defoları biraz örtülüyor. Ligde Olcan Adın dışında takıma banko yazabileceğin yerli de yok. İshak, Salih falan bizim için yetersiz ama mecburuz. Yine Allah'a emanet başladık transfer dönemine. Muhtemel yerli transferlerimiz ve Hamit'in patlama yapmasından başka şansımız kalmıyor bu sezon için ligde.
 
Hajrovici yerli olarak oynatamayacak isek hiçbir anlamı yok bence neyse gelelim Tellas'a sevindim şahsen pek izlemedim haberleri çıktıktan sonra banttan bir kaç maçını izledim fena değil ama savunması kötü geldi bana . Bugünün en sevindiğim olayı Salih Dursun gerçekten gelecek vaat eden Kayseriyi her izlediğimde keşke alsak dediğim bir isim bonservis konusuna takılmayın malesef tüpçü kazığı .. Yeter mi tabi ki hayır ! Gurbetçi yerli defanslar bulunabilir ama en önemlisi Serdar Aziz ve ya Ömer Toprak bence bunların yanında Hakan Çalhanoğlunu,Cenk Tosun ve Gökhan İnleri da alacaksın sonra Federasyona kaça düşürürsen düşür diyeceksin
 
8 milyon euro'ya al, 1 lira bile kazanmadan gönder... Ayrıca biz zaten oynayan yabancıları satmıyoruz ki, oynamayanları satıyoruz. Ne anladım bu işten? Ver 4 milyon euro, al Veysel ve Tarığı. Zaten yerli yok bir de Engin satılıyor..
 
Salih Dursun ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış kendisini hep beğenirdim genç ve iyi bir transfer oldu vallaha kimse kusura bakmasın ama yerli kuralı oldukça bu paralar dönecek ortada ben de 1milyon+Yekta +altyapıdan bir oyuncu diye duydum ... ( Yektayı verirsek bence saçmalamış oluruz ama neyse ) Umut içinde 550bin+ Serday Eylik +alt yapıdan bir isim vermişiz ona da iyi deniliyor ama ismini dahi duymamıştım. Tellasta büyük sıkıntı yok arkadaşlar sadece Riera ve Danynin gönderilmesi bekleniyor..
 
Ünal Aysalın artık biraz susması lazım her gün farklı açıklama var ya yazık bir gün transferler bitti her gün bir isim açıklayacağız diyor diğer gün 10 gün içinde biter diyor hani kurumsallık hani mikrofonlara konuşmayacaktık kendisini arayan her gazeteciye neden pat diye isimleri açıklıyor fiyatların arttığını bilmiyor mu ne diyeceğimi bilemiyorum ...
 
Ünal Aysalın artık biraz susması lazım her gün farklı açıklama var ya yazık bir gün transferler bitti her gün bir isim açıklayacağız diyor diğer gün 10 gün içinde biter diyor hani kurumsallık hani mikrofonlara konuşmayacaktık kendisini arayan her gazeteciye neden pat diye isimleri açıklıyor fiyatların arttığını bilmiyor mu ne diyeceğimi bilemiyorum ...

Başkanımız ağız ishali hastalığına yakalanmış birkaç aydır maalesef.Adam bayılıyor ön planda olmaya...
 
Ali Erdem Güntepe;590781' Alıntı:
NTV Spor'un son dakika geçmesiyle yazdım Metehan.

Bu arada aynı mevki için Tolgay Arslan ile temas halindeymişiz.

İnşaAllah doğru değildir.
Çünkü Yekta gerçekten takımda ki en iyi enkaliteli yedek oyunvusu.
Hatırlayın geçen sene Melo formsuzken onun açığını en iyi şekilde kapatan Yekta idi.
Giderse inanılmaz üzülürüm.

Tolgay hamlesi güzel olur ama benim için Yekta'yi kaybedersek hiçbir anlamı olmaz...
 
Kasımpaşa'da milli takıma yükselmiş bir oyuncu idi, kulübede çürümeye bırakıldı. Kendisi de gitmek istemiştir, hayırlı olsun, Tolgay gelecekse, gitmesinde bir problem olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst