Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şekip Mosturoğlu Tahir Kum'a Emenike Galatasaray'da haberini niye yaptırdığını anlatsın Şekip Mosturoğlu Cafer Aydın'ın teşvik ve şike itiraflarını TFF'de iken nasıl sümen altı yaptığını anlatsın.
 
Veysel Sarı'ya mevkii olarak ihtiyaç yoktu ama iyi oyuncudur.Ayrıca ben Tarık'la falan kıyaslamam çok daha üstdüzeydir bana göre en azından Eskişehir'in maçlarında izlediğim kadarıyla.

Burdisso içinse videolara baktım çok kaliteli bir stoper değil ama değişik özellikleriyle Türkiye'de çok sevilebilecek bir yapısı var uyum sağlamakta zorlanacağını sanmam futbol olarak.
 
Lig maçlarında Telles-Koray-Semih-Veysel gibi bir kurgu ile çıkılabilir aslında. Yabancı hakkını geride iki isme harcamış oluruz Muslera ile beraber ve fena bi yapı kurmuş olmayız defansta. Umut Gündoğan da yetenekli, aslında monte edilirse orta sahada Türk hakkımızı kullanırız. Bir de bi genç aldık Arjantinli sanırım, onu da övdüler, nasıl biri olduğunu bilen var mı ? Ne yapar ne eder ?
 
Pöfff.Şekip Mosturoğlu da yüzsüzlükte çığır açmış.Maksat ortamı bulandırmak.Adam 2 haftadır kadro dışı ve alacakları var.

Neyse hayırlı olsun.Joker bir oyuncu,birçok mevkide oynayabilmesi avantaj.
 
Veysel Sarı transferini sevinmdim. Sağ bek mevkiinde iyi bir yerli alternatif lazımdı. Sabri'nin performansı inişli çıkışlı. Salih de oynadığı maçlarda pek güven vermedi. Sahada saçma sapan hareketler yapabiliyor. Eboue'nin oynamadığı maçlarda Veysel ihtiyacımızı karşılayacaktır.
 
Veysel transferi muazzam olmuş.
Joker bir oyuncu kendisi.
Sağ bekte bence rahatlıkla kullanabiliriz onu.

Lucas ise ilk yarıda muhteşem oynadı. Müthiş bir golü de sayılmadı. Sonra sakatlanip çıktı. İnşaAllah sakatlığı ciddi değildir.

Hajrovic de çok sakin bir oyuncu.
1 gol attı 1de asist yaptı.

Salih tatlı sert oynayan bir oyuncu.Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.

Burdisso da hamlesi müthiş her an maçta olan konsantrasyonu üst düzeyde bir oyuncu. Ama yavaş olması dezavantaj.

Umut'u çok beğeniyorum. Bence ona bol bol şans vermek lazım.
 
Hajrovic ısınmaya başladı.
Telles as takımımızla çok daha iyi olur. Özellikle Sneijder onun bindirmelerine güzel paslar çıkarır ve onun ortaları süper, Drogba Burak'ı iyi besler.
Lucas gerçekten kumaşı çok sağlam bir oyuncu, tarzı Messi'yi andırıyor.
Umut Gündoğan sonradan girip kısa süre görev yapmasına rağmen yine kalitesini gösterdi, gerçekten potansiyel yüksel.(bir topu direkten dışarı)
Veysel oyunu iyi okuyan, yetenekli ve zeki bir oyuncu.
 
Bir maçta değerlendirme tam anlamıyla olmaz ama yine de gördüklerimizi sırayla yazalım ;

*Salih : Nedense daha tam olarak oturmadı Kayserispor' da izlediğim muhteşem yetenek dediğim isim yok şuanda ama tek iyi gördüğüm hücuma çıkarken takım eğer sol taraftan geliyorsa bir anda ceza sahası içinde orta beklerken bulabiliyorsunuz .

*Burdisso: Açıkcası beğendim ayağı çok iyi olmasa da hava topunda iyi kritik müdahaleler yaptı maçta fena değil ama biraz yavaş gibi geldi bana umarım tek maçlık bir durumdur.

*Koray : Az oynamasına rağmen kaliteli olduğunu ispatlıyor bu çocuk topu aldığında hemen solundakine atmıyor bir ileri çıkıyor etrafına bakıp güzel bir şekilde oyunu topa sokabiliyor ( Sol taraftan Veysele muhteşem bir uzun top attı ).

*Telles : İlk maçına çıkmasına rağmen sırıtmadı çok muazzam ayağı olduğu belli bu maçta defansta çok iş düşmedi ama ortalarını muhteşem beğendim zaten bir sol bekin korner kullandığını düşündüğümüzde ayağının iyi olduğunu anlayabiliriz . Sonunda bir sol beke kavuştuk .

* Veysel: Maçta en beğendiğim isim benim tam bir joker ön liberoda sırıtmadı ama asıl özelliğinin sağ bek olduğunu gösterdi ne adam kaçırdı ne hücum sürekli git gelle oynadı golüde zaten bu dediğim şekilde attı .

*Hajrovic: Oyuncu çalım atan kanattan akıp giden bir adam değil ama ayağı inanılmaz sağlam ve inanılmaz soğukkanlı .

*Ontivero : Dediğimiz gibi ayakları muazzam oyun bilgisi çok üst düzey değil ama daha 19 yaşında bir isim gerçekten scout ekibini kutlamak gerekir bu dönem iyi çalışmışlar .

*Umut gündoğan : Yine soğukkanlılığı ayağına hakimliği muazzam gerçekten çok şey beklediğim bir isim bu maçta da sonradan girmesine rağmen iyiydi .

*İSmail: İlk kez izledim fiziki olarak iyiydi son vuruşlarda biraz daha iyi olup fiziğini biraz daha geliştirirse daha güzel olur .

**Takım : Takım gençlerle oluşmasına , rakip Tokatspor olmasına rağmen takım iyiydi sistem olarak inanılmaz değişik sistemimiz var ama takım alıştı . Top bizdeyken bekler ileri fırlayıp ön libero defansların ortasına gelip top alıyor , savunma da ise daha değişik bazen 5 4 1 oluyoruz bazen 4 4 2 ...
 
Ben olsam Lucası kadroya alırım çok hareketli futbolcu as takımla oynarsa çok gol pozisyona girebilir.


---------------MUslera----------
Sabri--Semih---Hakan----Telles
---------------Veysel---------------
----------- Melo---Selçuk---------
-----Hajro------------------Sneijder
------------------Burak-----------------


Yedekte de Lucas olsun Eskişehir'in santraforları pasif oyuncular Bırdissoya gerek yok
 
Ben Eboue'yi kesceğini sanmıyorum bu hafta. Eboue iyi oynadı son maç. Kazanan kadroda pek oynama yapmaz sanki. Bu hafta çok kritik bi hafta çünkü üstüste ikinci kez evimizde oynuyoruz. Taraftarlar Bursa maçının ivmesiyle stadı doldurur, takım rüzgarı aldı gibi arkasına. Bu hafta da kazanırsak güzel şeyler olabilir. Bir seri bekliyorum ben şahsen.
 
Terim : şampiyonluk yarışında fbyi şanslı görüyorum... Yabancı kuralı konusunda federasyonun kararının arkasındayım.

Şaş : Galatasaray'ın aldığı yabancıları beğenmiyorum "belki" telles olabilir.Ama hiçbiri takıma sınıf atlatacak oyuncular değil.

Verilecek öyle çok cevap,yapılacak öyle çok yorum ve söylenecek öyle çok söz var ki...

Umarım artık susarlar,uzak dururlar,bize bulaşmazlar ve bu takım şampiyon olduğunda da sevinmezler...
 
Terim : şampiyonluk yarışında fbyi şanslı görüyorum... Yabancı kuralı konusunda federasyonun kararının arkasındayım.

Şaş : Galatasaray'ın aldığı yabancıları beğenmiyorum "belki" telles olabilir.Ama hiçbiri takıma sınıf atlatacak oyuncular değil.

Verilecek öyle çok cevap,yapılacak öyle çok yorum ve söylenecek öyle çok söz var ki...

Umarım artık susarlar,uzak dururlar,bize bulaşmazlar ve bu takım şampiyon olduğunda da sevinmezler...

Aslolan Galatasaray :)

Nasıl birşey acaba dün yüzüne tüküreceğin adama, bugün kader ortağım diyebilmek. :)
 
Hocayı Demirören ile yany ana gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Kendisine olan kızgınlığım artıyor. Kırmasaydı şu kalpleri be hoca.

[MENTION=10072]İsmail Emre Arıca[/MENTION]; Fatih Terim ne zaman dedi bilmiyorum. Bilmediğim şey için yorum yapmam. Ama Hasan Şaş'ın söylediklerini dinleyen, izleyen ya da eksiksiz okuyan biri bu tarz şeyler yazmaz.
 
Kendim okuduğum için ortadaki farkı çok net görüyorum.Önümüze bakalım diye yırtındınız aylarca,bırakında önümüze bakalım.Boşuna spekülasyon yaratmaya çalışmayın...
 
Allah nazarlardan saklasin.
MaşAllah çok formdayiz hücumda ve savunmada.
Helal olsun hepsine.
İnşaAllah şu oyunumuzu haftaya deplasmanda da görürüz.
Yalnız keşke Eboue formdayken onu kesmeseydik.Chelsea maçında ihtiyacımız olacak kendisine çünkü...
 
Bi an düşünüyorum da bu yeni transferler, gençler, yeni kadro planlaması flan olmasa halimiz ne olurdu acaba. Bu ivmeyi yakalayabilirmiydik ? Yine yedekte en fazla Umut, Yekta, Sabri olurdu, yine zevksiz maçlar, vurdumduymazlık... Şimdi bana bi heyecan geldi. Kadroyu derinleştirdik, alternatifler çoğaldı. Telles'i, Hajrovic'i, Lucas'ı merak ediyorum, Burdisso'yu bekliyorum, hatta Koray'ı bile hala sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçekten devre arasını en verimli geçiren takım olduk. Bu ivmeyle yürürüz inşallah şampiyonluğa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst