O zaman geldiğinde koray dönmek ister mi?
Cevabını bilemeyeceğimiz bir soru ama Dortmund aynı seviyesinde kaldıkça neden istemesin? Pek hoş gelmedi bana o madde
O zaman geldiğinde koray dönmek ister mi?
Dortmund hep böyle kalır mı?Cevabını bilemeyeceğimiz bir soru ama Dortmund aynı seviyesinde kaldıkça neden istemesin? Pek hoş gelmedi bana o madde
Dortmund'un koyduğu o son madde pek dikkat çekmiyor ama benim için büyük bir skandal.Yani bu çocuk parlasa,tam Semih-Koray tandemini oluşturacakken elimizden alabilecekler.Çok ilginç...
Koray'ı 19 yaşında Türkiye'ye getirmek bir başarı, bu Dortmund'un oyuncusundan vazgeçmediğinin göstergesi ama asla bir skandal değil. 2015-2016 transfer sezonunda Koray dönmek isteyecek mi Dortmund'a önemli olan bu. Bu da o zamanın sorunu. Her halükarda müthiş bir transfer.
Veysel Sarı ve
Eskişehirspor ile anlaşmışız son dakika geçti. Nasıl bir oyuncu olduğu hakkında fikrim açıkca söyleyeyim. Hiç izlemedim ama söylenenlere göre kumaşı iyiymiş. Hayırlı olsun takımımıza.
O bölge de Eboue, Sabri ve Salih varken ne gerek vardı sağ bek transferine.
Seneye Eboue ve Sabri olmayacak ondan sanırım bu transfer de.
Birde Burdisso transferi var sanırım.
Astori daha iyi olurdu sanki yahu...
Veysel bu takımda zor
oynar ama şöyle düşün. Adamlar bize borcunu ödeyemiyor. Para içerde kalcağına , oyuncu rakibime gitmesin diye düşünülmüş.
Bunlarla değerlendir bu transferi.
Sanırım Mancini yabancı hakkını savunmada pas geçip, hücuma yönelik bölgelerde kullanmak istiyor. Koray, Veysel, Salih transferleri bunu gösteriyor. Ligde Türk oyuncuları kullanıp avrupada Eboue, Chedjou gibi isimlerden yararlanmayı düşünüyor büyük ihtimalle. Tabi bir de yaş ortamalasını gençleştirdik. Güzel bir düşünce, hamlelerimiz de güzel. Umarım faydalı olurlar.
Edit: Bu arada Burdisso'yu da 6 aylığına kiralamışız. Onun hakkında da bi fikrim yok nasıl bir oyuncudur diye.