Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnterden kiralanan savunmacı iyi adam ama çok sert oyuncu bu ligde bu sertlik kaldırırmı? yoksa kartmı olur şüphelerim var şöyle söyleyeyim alves yanında melek.
 
İtalya'dan gelen her defans oyuncusu bu ülke de fark yarattı. Eğer Ranochia gelirse hem de düzenli oynayan bir oyuncu kesin yararlı olur. Sertliğe gelirsek. Hakemlerimiz ilginç zaten gelirse hemen bazı kesimler şöyle kasap böyle piskopat diye yayım yapacaklar biz tekrar etmeyelim.
 
Astori bence Ranocchia'dan daha iyi stoper. Yanındakini tamamlayabilecek özellikte olması , asla geri kaçmaması çok önemli özellikler. Ranocchia ihtiyacımız olan tipte olmayan kaliteli bir stoper ancak Astori bizim aradığımız adam. Koray'ı ise bir arakdaş baya anlatmıştı burada. Onun yazdıklarının yarısı kadarsa zaten çok iyi oyuncudur. Umarım hayırlı olur takımımıza.
 
Manisaspor Basın Sözcüsü'nun açıklamasına göre Manisaspor'lu Oğuzhan Kayar'ın transferi noktasında 2 milyon 250 bin lira karşılığında anlaşma yapmışız.

İlginç bir hamle daha.

Nasıl bir oyuncu acaba? Kendisi hakkında bir bilgisi olan ağabey varsa bizimle de paylaşırsa sevinirim.

Hayırlı olsun inşaAllah...
 
Riera, Bruma, Amrabat KAP'a bildirildi. Ontivero ve Koray Günter de KAP'a bildirildi. Bizim Umut Gündoğan yetenekli oyuncu bu arada. Onda potansiyel, ışık var gibi. Bu gençler de iyi hamle gibi gözüküyor, umarım başarılı olurlar.
 
Başıma iş gelmeyecekse gelenlerle gidenleri topla zarardayız. Takımın gerilediğini düşünüyorum. Aldığımız hiçbir adamın şu an için 11 oyuncusu olduğunu düşünen yoktur heralde. Umut Gündoğan gerçekten heyecan verici bir isim. Kafa tam Premier Lig kafası. Çalım atabilme, pas verdikten sonra hemen boşa kaçma hepsinden önemlisi dikine top oynama. Bunlar uzun zamandır göremediğimiz şeyler. O da ligde Selçuk-Melo var diye oynayamıyor. Kupada neden Yekta tercih ediliyor orasına anlam veremiyorum. Gidecekler zaten belliydi baya geç kaldık bu konuda. İhtiyaçlarımızda öncelik olarak stoper olmalı diye düşünüyordum. Mancini'de farketmiş zaten. O kadar oyuncu transferine ve stoper bolluğuna rağmen ille de stoper diyor. Takıma seviye atlatabilecek tek transferin olası yabancı stoper olduğunu düşünüyorum. He ek olarak GS tarihinin en kötü stoper oyuncusu Dany'e sonunda yol verebildiğimiz için çok mutluyum.
 
Koray için ortada dolanan ifadeler var Dortmundlu yöneticilerden 3 milyon Euro verirsek Koray geri gelecek diye umarım yalandır çünkü yaptığımız en ama en mantıklı hamle oldu Koray .. Manisadan aldığımız isim çok şaşırttı beni tamam takım gençleştirilir ama bir seferde de 10tane genç alınırsa onlarda 7 tanesi çürür hemen kiraya vermemiz gerekiyor sanırım aldıklarımızdan Koray , Salih; Telles dışında direk 11 oynayacak isim yok gibi duruyor tabiki yeri geldiğinde Umut ..
 
Oğuzhan Kayar hakkında; kulübün geleceği olarak gördükleri bu oyuncuyu maddi zorluklardan dolayı satmak zorunda kaldıklarını, Galatasaray'ın çok büyük bir yeteneği transfer ettiğini söyledi Manisaspor altyapı sorumlusu arkadaşım.
 
Bu sene 5 maç oynamış 5'inde de oyuna sonradan girmiş. Allah aşkına nasıl bir yetenek farkettiniz de Galatasaray'a transfer etmeye karar verdiniz?

Takımın sorunu savunma değil. Lig liderinden daha az gol yemişsin ama gol atamıyorsun. Burak dışında nerdeyse istikrarlı olarak gol atan bir oyuncu bile yok.
 
Bu sene 5 maç oynamış 5'inde de oyuna sonradan girmiş. Allah aşkına nasıl bir yetenek farkettiniz de Galatasaray'a transfer etmeye karar verdiniz?

Takımın sorunu savunma değil. Lig liderinden daha az gol yemişsin ama gol atamıyorsun. Burak dışında nerdeyse istikrarlı olarak gol atan bir oyuncu bile yok.


Türk pasaportu. Biraz yetenekli göründüysen seni bu ülkede bin kat değerli yapıyor.
 
Koray Günter resmen Galatasaray'da

Hayırlı ve uğurlu olsun, Dortmund transfer sözleşmesine "Yalnızca 2015-2016 sezonu sonunda 7 milyon euro ödeyerek geri alma opsiyonu" koydurmuş.
 
Kendi takımında oynamaması genç oyuncuların yeteneğinin bir göstergesi olmaz. Bu çocuğu tanımıyorum ama böyle bir argümanı kabul etmem şahsen.
 
Dortmund'un koyduğu o son madde pek dikkat çekmiyor ama benim için büyük bir skandal.Yani bu çocuk parlasa,tam Semih-Koray tandemini oluşturacakken elimizden alabilecekler.Çok ilginç...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst