Basın toplantısı konusunda yeterince açık olmamışım özür dilerim. Fatih Terim tabiki de basın toplantısı yapacaktı. En büyük hakkı ama basın toplantısındaki tavır ve seçtiği kelimeler ,bir zaman belirleyip o zaman gelmeden biraz toparladığımız zamanda yapmasından bahsetmiştim. Adnan Polat dönemini söyleme nedenim o basın toplantısında demişti ki gel dediler geldim git dediler gittim o zaman niye gelmedi madem diye soruyorum Galatasaray'ın en fazla ihtiyacı olduğu zamanda acaba emeklerini karşılığını alamayacağını mı düşündü o mali olarak zor zamanda.
Size sorduğumuz soru en çok ne zaman takımın performansından mutluydun ben kendi fikrimi söyleyeyim. Muslera-Eboue-Semih-Ujfaluji-Hakan-ENgin-Selçuk-Melo-Emre-Elmander-Baros 11 nin dönemiydi. Bu da ilk senenin ilk devresindeki dönemdi. Yani o kadar para harcadık. Dany ler,Amrabat lar,Burak lar ,Umut lar ,Sneijder ler, Drogba lar geldi ama biz gitgide kötüye gittik oyun kalitesi olarak. Ve o dönemde bize rakip çıkamadı ligte , şampiyonlar ligindeki tek başarımız Schalke yi elemektir. Biz bu başarılar olarak taraftar olarak delirebiliriz sevinçten ama malesef kendimizin ne durumda olduğunu yeterince değerlendirmedi teknik heyet.
Real Madrid maçına gelince malesef ki tarih TT Arenadaki 1-6 yazacak kaç gol kaçırdığımız değil ve en çok yaralayan Fatih Terim basın toplantısında üstünden 2 ay geçmiş kaç gol kaçırdığımızın arkasına sığınıyor. Ben buna sığınırım rakip taraftar arkadaşlarım arasındaki muhabbette ama antrenör bunu söylememeli bence.3 maç yazmışınız.Karabüke geçen sene 3-1 yenildik,Akhisar da ipten döndük resmen ,Fenerbahçe yede 2-1 yenilmiştik.Üçünde de rakip kaleye gidemedik nerdeyse karşılaştırma yapılacaksa böyle yapılmalı.
İyi de, karşında senin 5 katın daha pahalı bir takım var, yabancı sınırı yüzünden, potansiyelinin 2 gömlek aşağısında oynuyorsun. Real Madrid'le her gün maç yapmıyorsun sonuçta, Real Madrid'e atamıyorsan, Schalke'ye atarsın, Fener'e atarsın, Beşiktaş'a atarsın. Sizin söylediğiniz 3 maç, 2 sezonda 100'e yakın maç oynadık, iyi kötü oynadığımız maçlar var. Ama iyi taraftar hep daha çok. Mancini geldiğinden beri Kopenhag maçının ilk yarısı dışında umut veren bir şey göremedim.