#Gündem Takibi#

Katılmamak elde değil nerede o Andric,Shipp,Gordon,Lakovic'li,Shumpert'lı kadro . Gerçekten o zamanlar takım ve taraftar arasında bi bağ vardı. O takım kaybetse bile yürekten alkışlıyorduk hepimiz.Çünkü biliyorduk o takım ve koç kapasitesinin tamamına yakınını sahaya yansıtmış ve kazanmak için elinden gelenin fazlasını vermişti. Şimdi ise o her maç karakter koyan takımın ruhuna rahip Arroyo'dan başka birisi yok malesef tüm erkek basketbol şubesinde. Yönetim bazında ise koç ve oyuncularla ilgilenen bi Hakan Üstünberk vardı. Şubenin her türlü derdine derman bulmak için varını yoğunu verirdi. Şimdi ise tivit atmaktan başka bir iş yapmayan takımın her yerde hakkını yediren, her türlü saçmalığın altından çıkan bir zat var malesef o koltukta.

Ergin-Oktay tartışmasını açmak istemiyorum derken bile tartışmayı başlatmış bulunuyorsunuz. Birlik olunması gereken ve takımı destekleme zamanı.

Bu takımın eksikleri gelince opsiyonları artınca gene şampiyonun en büyük favorisi bana göre.

Bu kadar eksiğe rağmen takım gene iyi savaşıyor ancak hücumda bu ara formsuz bir dönemden geçiyoruz bunun yanında kenar yönetimde formsuz. Olabilir böyle dönemler. Herşeyi yıkmak kolay yapmayın.

Şube içinde ki sıkıntıları Ünal Başkan el atarsa sıkıntı kalmayacak diye düşünüyorum.

İlk yarıda son saniyede atılan basketin verilmemesi üzerine maç sonunda maçın tekrarlanması gerektiğini idda ederek TBF'ye itiraz etmişiz.

Maç %99 tekrarlanmayacak.

Şubede aylardır maaşların ödenmediği doğru mu?

Şubede aylardır maaşların ödenmediği doğru mu?

Bugün şöyle bir haber var;

G.Saray'da ilk para krizi patladı

Sarı-kırmızılı basketbol takımında 3 aydır maaşların ödenmemesi yüzünden büyük huzursuzluklar yaşandığı ortaya çıktı

Basketbol Ligi'nde art arda aldığı Anadolu Efes ve Beşiktaş Integral Forex mağlubiyetlerinin ardından Spor Toto Türkiye Kupası'nda da yarı finalde Anadolu Efes'e bir kez daha yenilerek elenen ve Türkiye'deki son 4 resmi maçında sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray Liv Hospital'da ciddi huzursuzlukların yaşandığı öğrenildi.

Basketbol takımına 3 aydır ödeme yapılmadığı belirtilirken, oyuncuların da bu duruma artık isyan ettiği ve idmanları boykot noktasına geldiği bildirildi. 31 Ocak'ta bir miktar ödeme yapılacağı sözü verilmesine rağmen bunun gerçekleşmemesine sinirlenen basketbolcuların, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan karşılaşma öncesinde idmana çıkmak istemedikleri ve Ender Arslan'ın takım arkadaşları adına Coach Ergin Ataman ile görüştüğü ifade edildi.

Ataman'ın bu görüşmede idmanların aksaması durumunda kupa maçlarına genç takımla katılacağını bildirmesi üzerine, oyuncuların antrenmana çıktığı, ancak 45 dakikalık alışma ile günü kapadığı vurgulandı.

Kupa maçlarının araya girmesi nedeniyle kriz askıya alınsa da, sarı-kırmızılı ekipte verimli idman yapılamamasının da performanslara yansıdığı iddia edildi.

Galatasaray'da, Carlos Arroyo'nun noter aracılığı ile kulübe ihtarname çektirmesi ve bunun sonrasında kendisine ödeme yapılması, aynı zamanda Furkan Aldemir'in de maaşının aldığı iddiası da diğer oyuncular arasındaki huzursuzluğu artırdı.

fanatik.com.tr

Sarı-kırmızılı basketbol takımında 3 aydır maaşların ödenmemesi yüzünden büyük huzursuzluklar yaşandığı ortaya çıktı...

Fanatikte yer alan habere göre Beko Basketbol Liginde art arda aldığı Anadolu Efes ve Beşiktaş Integral Forex mağlubiyetlerinin ardından Spor Toto Türkiye Kupasında da yarı finalde Anadolu Efese bir kez daha yenilerek elenen ve Türkiyedeki son 4 resmi maçında sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray Liv Hospitalda ciddi huzursuzlukların yaşandığı öğrenildi.

Basketbol takımına 3 aydır ödeme yapılmadığı belirtilirken, oyuncuların da bu duruma artık isyan ettiği ve idmanları boykot noktasına geldiği bildirildi. 31 Ocakta bir miktar ödeme yapılacağı sözü verilmesine rağmen bunun gerçekleşmemesine sinirlenen basketbolcuların, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan karşılaşma öncesinde idmana çıkmak istemedikleri ve Ender
Arslanın takım arkadaşları adına Coach Ergin Ataman ile görüştüğü ifade edildi.

Atamanın bu görüşmede idmanların aksaması durumunda kupa maçlarına genç takımla katılacağını bildirmesi üzerine, oyuncuların antrenmana çıktığı, ancak 45 dakikalık alışma ile günü kapadığı vurgulandı.
Kupa maçlarının araya girmesi nedeniyle kriz askıya alınsa da, sarı-kırmızılı ekipte verimli idman yapılamamasının da performanslara yansıdığı iddia edildi.

Galatasarayda, Carlos Arroyonun noter aracılığı ile kulübe ihtarname çektirmesi ve bunun sonrasında kendisine ödeme yapılması, aynı zamanda Furkan Aldemirin de maaşının aldığı iddiası da diğer oyuncular arasındaki huzursuzluğu artırdı.

Böyle bir saçmalık olabilir mi? Sezon adına gayet önemli dönemde maaşlar ödenmiyor,oyuncular buna bağlı olarak antrenmanları düzgün yapmıyor ve hedef maçlara resmen hazır olmadan çıkıyoruz.Sonra kurumsallıkmış falan filan.Geçen sene aynısı oldu yanımıza yaklaşamayacak Ulm gibi takımlara elendik daha sonrası maaşlar ödenince yakalanan seriyi biliyoruz.Bir iş yapıyorsunuz düzgün yapın.Geçen yıl yaptığın hataya nasıl tekrar düşüyorsun? Bu işin sezon öncesi planlaması falan yok mudur,maaşların ne zaman yatacağı ve kaynağının ne zaman geleceği belli değil midir? Koskoca şubeyi bakkal dükkanı gibi yönetecekseniz bırakın da bilen birileri geçsin göreve

Haberin Furkan ALDEMİR ile ilgili kısmına inanmıyorum; çünkü bildiğim kadarıyla Furkan'ın ailesi çok zengin ve Furkan da çok karakterli bir oyuncu dolayısıyla takım arkadaşlarından habersiz el altından ücret alacak bir oyuncu değil, ona böyle bir yakıştırma yapmak da çok çirkin.

Maddi sıkıntılardan dolayı paralar yatmamış olabilir. Bu sorun en kısa zamanda çözülür. Keşke hiç yaşanmasa ama asıl vahim olan sadece Arroyo'ya ödeme yapılmış olması. En kibar deyimle terbiyesizlik.

Not: Dün hiç bir yorum yapmadım ama haber hala yalanlanmadığı için böyle bir şey yazdım.

Geçen sene ben burada Mithat abi ile Murat özyer icin istifa organizasyonu yapalım, salonda bağıralım, Twitter'da gündem yapalım dediğimizde adminlerden bile ses çıkmadı ama bunları hak ediyor bizim taraftarımız. Adam göz göre göre yiyor Ergin hocayı ve işinin yapmıyor. Takıma zarar veriyor, Whalen olayı da bunun kanıtıdır. Fakat sessiz kalmaya devam edin arkadaşlar sonra burada birbirimiz ile kavga ederiz.
ÖZYER GİTMEDİKCE UZUN SÜRELİ BAŞARI GELMEZ.

Sen değil misin şubeden sorumlu, git Aysal´a anlat mali sıkıntıyı ama nerede... Ancak Twitter'dan salla millete yakışmıyorsun bu camiaya.
MİTHAT DURAN söylerken kimse takmadı iş işten geçti, Whalen olayında gönderilmeliydi.
Biz koyun gibi olursak daha çok çobanımız olur AYNEN DEVAM ...

Oyuncular para almıyor belki bu yüzden evde sorun yaşadılar. Aile hayatları bozuldu 1 ay tamam ama 5 ay nedir ?
Ergin hoca'ya kızdık adam ne yapsın. Bu takıma adamların aklı başka yerde. Parayı alamıyor. Mutsuzlar.
Cska'yı yenme ihtimalimiz yok denecek kadar az bu olaylardan sonra Ki yenersek Özyer'e ve Basket şubesine önem vermeyen yönetime bir tokat olacaktır.

ÖZYER İLE DEVAM ARKADAŞLAR...

Emre, mesajını http://www.gsbasket.org/forum/erkek...ta-galatasaray-liv-hospital-cska-moskova.html başlığından alakasız olduğu ve maç başlığında konunun farklı yerlere gitmesini engellemek adına buraya taşıdım.

Daha önce de bu minvalde yazılar yazıp, GSBasket'i itham etmiştin, bu sefer cevap verme ihtiyacı hissettim. Bizden ne beklediğini tam olarak anlamış değilim ve site yöneticilerini ne ile itham ettiğin hususunu da. Benim kaçırdığım bir nokta yoksa bu sitede yöneticilik yapan insanların tamamı defalarca Murat Özyer'i eleştiren, görevi bırakma çağrısı içeren mesajlar yazdı, tweet'ler attı. Önder Abi'nin, Murat Özyer ile twitter üzerinden diyalogunu ve yaptığı yorumları, yorumların sertliğini hatırlıyorum. Keza bir çok site yöneticisi de gerek forumda, gerek twitter'da Murat Özyer'e bu tarzda mesajlar attı. Ben de şahsım adına defalarca bu yönde görüşlerimi belirttim, twitter üzerinden istifaya da davet ettim.

Durum böyle iken bizden beklentin nedir? Eğer beklentin GSBasket twitter hesabı üzerinden Murat Özyer ile diyaloga girip, onunla tartışmamız ise bu bizim tarzımız değil. Biz zaten şube içinde herkesi rahatsız eden konular olduğunda bununla ilgili bilgilendirmeler de yapıyoruz. Ama gerisi insanların kendi görüşlerine, kendi aralarında örgütlenmelerine kalmış. Eğer olay kulüp içi değil de, kulübe dış cephelerden gelen haksızlıklar ile ilgili olsaydı, zaten o durumlarda GSBasket ismiyle de bu konuda görüş bildiriyoruz. Nikolov Lisans olayı, Cenk Akyol Milli Takım olayı, İlkan Olayı vs. gibi konularda bu yaşandı. Ama dediğim gibi durum şube içinde yaşananlar olduğundan, burada GSBasket ismi üzerinden, diğer insanlara da malzeme verecek şekilde tartışmalara girmek hoş olmaz. Sadece durum belirtilir, bilgilendirilir, yanlış uygulamalar söylenir; bundan sonrasında da taraftarlar kendi arasında örgütlenip "Murat Özyer İstifa" diyorsa der, veya bir örgütlenme olmadan herkes bireysel olarak da bunu diyebilir. Kaldı ki forumda açılan başlıklar da mevcut, "Murat Özyer" başlığında defalarca yazılan istifa mesajları da mevcut, orada insanların hakaret olmadan istediklerini yazmasına da müsaade ediliyor.

Kısaca burada kimse kimseyi engellemiyor, kimse kimseye sansür uygulamıyor, ama sen de "koyun" benzetmesi yapmaya çalıştığın insanların neler söylediğine, ne düşüncede olduklarına bak. Saygı çerçevesinde herkes istediğini söyleyebilir, ama lütfen bu sınırları da aşmayalım.

SAYIN BURAK UĞUR YILMAZ VE GSBASKET YÖNETİCİLERİ ADMİNLERİ ...

Benim amacım provokasyon yapmak ya da Gsbasket yöneticilerine karşı saygısızlık yapmak değildir.Buraya üye olduğumdan beri inandığım doğrular üzerinde yazıyorum fakat basket şubesinin belini büken Sayın Murat Özyer konusu çok canımı sıkıyor. Ergin Hoca onun yüzünden bile bırakabilir iddiaları dolaştı Whalen olayı ve bir çok nicesi buraya uzun uzun yazmaya gerek yok. Fakat bu kişi Galatasaray'a zarar veriyor, basket şubesini direk etkiliyor. Vizyon, misyon olarak çok geride. Bu herkes tarafından kabul ediliyor ama burada Murat Özyer sayfasına İSTİFA yazsak ne olur bu forumu Özyer okuyor mu veya basket yöneticilerimizden okuyanlar var mı bu konuda bilgim yok ?

Bu kadar olay olmuş şampiyon takımdan bile herkes şu an umudu kesmiş, yönetime bu konuda sıkıntıları doğru düzgün aktarmadığı iddia edilen diğer olaylarla yetersizliği açık olarak gözüken Sayın Murat Özyer için toplu bir girişim isteğiydi benimkisi ve Mithat Duran'da bu konudan muzdaripti.

İSTİFA diye slogan atmasak da Twitter´den gündem başlatmak için gerekli gücü var GSBASKET'İN bunu sizden istemeyeceksem baska basket forumu yok zaten kimden isteyebilirim . Çoban benzetmem herkesin susup olanları izlemesi tepki vermemesi adına yapılmış bir benzetmedir. Sene sonu Ergin hoca ayrılınca umarım ayrılmaz ama ayrılacak bence Özyer. Oo zaman gitse de bir işe yaramayacak. Nikolov, Whalen , İlkan gibi olaylarda çok pasif kaldı ve o koltukta oturmaması gerekiyor.

Çabalarım bu yöndedir.Kimseyi kırmadan, saygısızlık yapmadan ama takım geçen sene ayağa kalktı bu sene kalkamazsa işler karışacak. Özyer sorunu işin içinden çıkılmayacak bir hal alacaktır...

Merhaba Emre;

Şubede yaşananlar ve bu yaşananların sorumlusu olarak Murat ÖZYER'i görüyor olmandan dolayı göstermiş olduğun tepkileri ve forum yönetiminden beklentiletilerini de anlayışla karşılıyorum.

Gerek taleplerini gerekse eleştirilerini Burak'ın çizdiği çerçevede (dışına çıktığını söylemiyorum) her zaman dile getirebilirsin.

İstifa için gündem oluşturulması konusunda 'GSBasket' olarak o dönemde uygun görülmemiş olabilir, bence bunu da anlayışla karşılamak gerekir.

Doğru bile olsa (kişiden kişiye değişebilir) her doğru her yerde ve her şekilde söylenemeyeceği için o dönemki yönetici arkadaşlarımız (Ben o dönemde admin değildim) uygun görmemiş olabilir. Bu bundan sonra uygun görülmeyeceği ya da eleştirilerin anlayışla karşılanmayacağı gibi bir algı yaratmasın kimse de; Burak'ın çizdiği çerçevede karşılıklı saygıya dayanan her tür talep ve eleştiriye forum açıktır. Bu konuda herhangi bir tereddütün olmasın.Tarzlar farklı olsa da amacımız Galatasaray.

Diğer taraftan Burak'ın ardından tekrar gibi olacak ama; forum yöneticileri gerek sosyal medyada gerekse forum bünyesinde şubede yaşananlar ile ilgili eleştirilerini kendi tarzları çerçevesinde defalarca dile getirdiler/getiriyorlar/getirecekler. Hatta yapılan eleştiriler sebebiyle karşılaştığımız çeşitli zorluklar da söz konusudur. Ama inandığımız doğruları Galatasaray değerleri çerçevesinde saygısızlık yapmadan dile getirmeye devam edeceğiz.

Galatasaray Liv Hospital’da basketbolcuların üç aydır ücretlerini alamadığı şeklindeki iddialara Ünal Aysal’dan yanıt geldi.

Galatasaray Liv Hospital’da basketbolcuların üç aydır ödemelerinin yapılmadığı ve bu nedenle takımda huzursuzluk yaşandığı yönünde basına yansıyan haberler üzerine kulüp başkanı Ünal Aysal, Şampiy10′a konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aysal yaptığı açıklamada, “Bizde futbol ile amatör şube kasaları tamamen ayrı olduğu için Galatasaray Sportif A.Ş. ödemeleri aksamamakla beraber, futboldan kulübe para aktarımını yasakladığımız için amatör şubelerin ödemeleri bazen sponsor ödemelerine bağlı olarak gecikebiliyor. Bu sebeple iddialar kısmen doğru ancak bu hafta girişler teyit oldu ve geciken meblağların tamamı cuma gününe kadar kapatılmış olacak.” ifadelerini kullandı.

Manu idmanlara başlamış.... Arroyo antrenman saatinden 30dk önce gelerek gençler ile çalışmaya gelmiş ... CSKA maçı full salon olacak gibi bir görüntü var , bilet satışları bu yönde ... bu maç çok önemli 1 sayı ile bile kazansak dirildiğimizin resmidir ... Rahat olalım CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR unutmayalım ...

Sayın Sami Koçak, söylediklerinizi anlayışla karşılıyorum. Umarım bu ismi geçen kişi istifa eder, bu sorun atlatılmış olur.