Emre, mesajını
http://www.gsbasket.org/forum/erkek...ta-galatasaray-liv-hospital-cska-moskova.html başlığından alakasız olduğu ve maç başlığında konunun farklı yerlere gitmesini engellemek adına buraya taşıdım.
Daha önce de bu minvalde yazılar yazıp, GSBasket'i itham etmiştin, bu sefer cevap verme ihtiyacı hissettim. Bizden ne beklediğini tam olarak anlamış değilim ve site yöneticilerini ne ile itham ettiğin hususunu da. Benim kaçırdığım bir nokta yoksa bu sitede yöneticilik yapan insanların tamamı defalarca Murat Özyer'i eleştiren, görevi bırakma çağrısı içeren mesajlar yazdı, tweet'ler attı. Önder Abi'nin, Murat Özyer ile twitter üzerinden diyalogunu ve yaptığı yorumları, yorumların sertliğini hatırlıyorum. Keza bir çok site yöneticisi de gerek forumda, gerek twitter'da Murat Özyer'e bu tarzda mesajlar attı. Ben de şahsım adına defalarca bu yönde görüşlerimi belirttim, twitter üzerinden istifaya da davet ettim.
Durum böyle iken bizden beklentin nedir? Eğer beklentin GSBasket twitter hesabı üzerinden Murat Özyer ile diyaloga girip, onunla tartışmamız ise bu bizim tarzımız değil. Biz zaten şube içinde herkesi rahatsız eden konular olduğunda bununla ilgili bilgilendirmeler de yapıyoruz. Ama gerisi insanların kendi görüşlerine, kendi aralarında örgütlenmelerine kalmış. Eğer olay kulüp içi değil de, kulübe dış cephelerden gelen haksızlıklar ile ilgili olsaydı, zaten o durumlarda GSBasket ismiyle de bu konuda görüş bildiriyoruz. Nikolov Lisans olayı, Cenk Akyol Milli Takım olayı, İlkan Olayı vs. gibi konularda bu yaşandı. Ama dediğim gibi durum şube içinde yaşananlar olduğundan, burada GSBasket ismi üzerinden, diğer insanlara da malzeme verecek şekilde tartışmalara girmek hoş olmaz. Sadece durum belirtilir, bilgilendirilir, yanlış uygulamalar söylenir; bundan sonrasında da taraftarlar kendi arasında örgütlenip "Murat Özyer İstifa" diyorsa der, veya bir örgütlenme olmadan herkes bireysel olarak da bunu diyebilir. Kaldı ki forumda açılan başlıklar da mevcut, "Murat Özyer" başlığında defalarca yazılan istifa mesajları da mevcut, orada insanların hakaret olmadan istediklerini yazmasına da müsaade ediliyor.
Kısaca burada kimse kimseyi engellemiyor, kimse kimseye sansür uygulamıyor, ama sen de "koyun" benzetmesi yapmaya çalıştığın insanların neler söylediğine, ne düşüncede olduklarına bak. Saygı çerçevesinde herkes istediğini söyleyebilir, ama lütfen bu sınırları da aşmayalım.