#Gündem Takibi#

http://www.nbatrky.com/euroleague-2k14-yayinda-t403942.html

Yamanın handikapları var ama bence oldukça güzel yapılmış.Özellikle şut sitilllerine özen gösterilmiş.
Ben elimden geldiğince güncel kadroları da yaptım.
Asso modda lig uzunluğunu 14 maç ve ligi gerçek Euroleague gruplarına göre ayarlayınca baya zevkli oluyor.
Jamon Gordon, Pocius, Micov, Lampe'yi aldım takıma.Bayağı keyif alıyorum.

Teşekkür ettim 2k15 gelmeden buna bir el atalım :)

Ümit Erkekler Avrupa şampiyonasında neden forumca bu kadar övülen galatasaraylı oyuncular oynamıyor bilgisi olan var mı? Ege, Niko, Can, Kerem Kanter vb. oyuncular yok tercih mi edilmemişler yaşla ilgili mi bir sorun var yada başka bir şey? Bilgisi olan arkadaşlar bir şeyler yazarsa sevinirim. Bu arada Cedi hakikaten oyununu biraz daha geliştirirse çok komple bir oyuncu olacak ve bence efesde bu sene oyunun üstüne koyabilir.

Ümit Erkekler Avrupa şampiyonasında neden forumca bu kadar övülen galatasaraylı oyuncular oynamıyor bilgisi olan var mı? Ege, Niko, Can, Kerem Kanter vb. oyuncular yok tercih mi edilmemişler yaşla ilgili mi bir sorun var yada başka bir şey? Bilgisi olan arkadaşlar bir şeyler yazarsa sevinirim. Bu arada Cedi hakikaten oyununu biraz daha geliştirirse çok komple bir oyuncu olacak ve bence efesde bu sene oyunun üstüne koyabilir.

Ege ve Nikolov 96, Can 92 doğumlu yani bu jenerasyonun dışındalar. Kerem Kanter ise kadrodaydı fakat diz operasyonu geçirdiği için bu turnuvayı pas geçti.

Harbiden Candan Erçetin'e emanet edilmiş şube, yazık...
Önümüzdeki sene ensemize şaplağı indiren çok daha rahat alacak galibiyetleri/şampiyonlukları.
Bu şubede vermemiz gereken savaşın farkında olamamak akıl tutulmasından da öte.

Ismail Senol @ismailsenol · 48 dk.
İlk gün 20'den fazla NBA ve 10'dan fazla NCAA takımı Konya'daki turnuvayı takip ediyor. Türkiye'den sadece Maurizio Gherardini & FB burada.

Alt yapılara verilen değeri bir kez daha görmüş olduk.

Çöpe gitmiş bir sezon şimdiden hayırlı olsun.İyi gelişmeler olmayacak,bu federasyon'un bize verdigi zararlar bizim önümüzü kesti,zaten hiçbir zaman eşit şartlarda yarışmamıştık,talih'te yanımızda degildi en heyecan duydugumuz adamları doya doya bir arada izleyemedik.Yıllardır basketbol'da kışı yaşıyorduk son yıllarda bahar geldi sanmıştık meger gelen yalancı baharmış

Çöpe gitmiş bir sezon şimdiden hayırlı olsun.İyi gelişmeler olmayacak,bu federasyon'un bize verdigi zararlar bizim önümüzü kesti,zaten hiçbir zaman eşit şartlarda yarışmamıştık,talih'te yanımızda degildi en heyecan duydugumuz adamları doya doya bir arada izleyemedik.Yıllardır basketbol'da kışı yaşıyorduk son yıllarda bahar geldi sanmıştık meger gelen yalancı baharmış

Nasıl bu kanıya vardın?

Olay transferin açıklanmaması mı? Bundan sonra temmuz sonuna kadar transfer açıklanmazsa (ki artık imzaların atıldığını sağır sultan biliyor sadece resmi açıklama bekleniyor. Örnek olarak bknz; voleybol şubemiz) kapatalım şubeleri gitsin.

Oyle bir durum yok. Galatasaray basketbolda zirve yillarini yasiyor. Yolun sonu degil yolun basindayiz henuz. Daha guclu bir kadroyla kuyumuzu kazanlara gerekli cevabi verecegiz. Kulup kapanacak olsaydi Ergin Ataman cikip da hedef final four ligde sampiyonluk demezdi. Karamsar hava olusturmanin alemi yok.

Fedarasyon öyle kafasına göre ceza veremez. Ligden düşme veya çok ağır bir ceza gelceğini zannetmiyorum. Bence trsanferlerin açıklanmamasının tek nedeni sponsorun belli olmaması. Sponsor belli olduktan sonra herşey düzelcek bence

Fenerasyon 5 milyon dolar ceza verse yine de tamam diyip devam mı etsin yani bu kulüp

Neye göre verecek bu cezayı? Yeni çıkan yönetmelikle bu cezayı veremez ancak bundan sonrası için geçerli olur ki o da imkansız. Beko'nun zaten sözleşmesi bitmiş adamlar yenilememiş. Yok yenilememenin suçunu bize atıyorlarsa önce kendilerine baksınlar. Bir daha söyleyeyim Basketbol federasyonu Türkiye'de bataklığa batmış kurumlar içinde rahat ilk 3'e oynar.

GS'de klüp yönetimi : Futbolda paraları paraları saç,saç,saç - ma, saçma!
(Eray,Hakan Balta,Yekta,Danny,Şecu,Aydın,Umut,Selçuk,Burak vs.) bunların hepsine başarısız geçen sezonun ardından paraları afedersiniz bok gibi saç.
Ama iş son 4-5 yılı başarılı geçen bir basketbol şubesine gelince küçülmeye git.
Sevsinler sizin klüp yöneticiliğinizi.

Kendi holdinglerinde emekçileri sendikasız,ağır çalışma koşullarında üç kuruşa çalıştır. Onlar üzerinden milyon dolarlar kazan. İş spor klübü yönetimine gelince 2 kuruşluk adama 10 kuruş vermekten geri kalma.

Konu basketbol futbol değil emre kardeş konu demirorenin bjk basket takımına şirketini sponsor yapmıştı peki neden mösyo aysal sözde dünyanın en zengin işadamı sözde Galatasaray lı kendi firmasını niye sponsor yapmiyo malum sponsor yoksa Klubüne yardımda bulun hemde reklamını yap nolur bi sene sponsor olsan madem sponsor bulucak kabiliyetiniz yok yönetim olarak o zman sponsorun vereceği parayı herkes 3-5 atsa toplar onuda geçtim pazarlama özürlüsu bi yönetimimiz var madem 17 haziran duruşu yaptın bunu bari fırsata cevir tişörtle birlikte yeni sezon kombinesi çıkar en az 7 bin satardn onuda geçtim kimseyi sponsor olarak istemiyoruz taraftarımiz bize yeter de kampanya başlat her sms 5 tl olsun hic yoksa 2 milyon toplanır peki bunlari düşünücek fikir adamı nerde yok ...

Murat Özyer'in ayda 40 bin Avro aldığı doğru mu yılda nerede ise 500 bin Avro yapar 700-750 bin USD BJK'nin toplam oyuncu bütçesinin üçte biri