Emir'in yerli statüsünde oynayacağını; bu düzenlemenin hamgi yönergede yapılan değişiklik ile yapıldığını falan detaylımolarak yazarsanız memnun olurum.
En son Sözleşmeli Sporcular Lisans Tescil ve Transfer Yönergesi 2014-2015 yayınlandı.
Ben bahsettiğiniz konuyu bulamadım; kafa karışıklıpına sebep olmamak adına olayı detayları ile ortaya koymakta fayda olduğu kanaatindeyim.
Yarışma Yönergesi'nde var Sami.
Yarışma yönergesinde yapılan değişiklikler kırmızı renk ile işaretlenmiş. İlgili hükümde de bir değişikliğe gidilmemiş geçtiğimiz sezondaki gibi kalmış. Dolayısıyla Emir'e özel bir değişiklik göremedim. Eğer benim bilmediğim başka bir değişiklik varsa ya da hebüz yapılan değişiklik yayınlanmadı da Çağlar farklı kaynaklardan öğrendiyse bişey diyemem.
Ama şu ana kadar bu konuda somut bir değişiklik ortaya koymamış kimse.
Geçtiğimiz günlerde de 'Sancho kıta dışı sayılacak' diye tweet attılar; o da yanlış bir bilgilendirmeydi.
Çağlar Torun'un timsahına geldik sanırım attığı tweetle sadece Emir'in yabancı olacağını söylemişti. Ama yönergeye göre bütün devşirmeler yerli pasaportuyla oynayabilecek gibi duruyor.
TBF, GS yönetim kurulunu disipline sevketmiş ve yeterli ceza verecek hüküm bulamadıklarından, sırf GS için yönerge hazırlıyorlar