Gündemden

Almanya U21 TAKIMı dün yaptığı maçta 6 1 kazanmış.
İLK 11inde 6Türk varmış,yedeklerinde 3 Türk varmış.
İşni garip yanı 6golüde TÜRKLER atmış.Sonra Mesut'a kızalım bu çocukları kaçırıyoruz elimizden

Şöyle 28.000 kişi hep bir ağızdan Kapalı: Adnan Polat istifa, açık tribün: Adnan Sezgin istifa..Koro halinde 90 dakika. yapabilirsek gerekli mesajı vermiş oluruz.

Taraftar olarak Yönetim aleyhinde neden protestolar yapılmaz 90 dakika boyunca ben anlamıyorum! Bu yönetim 3000 tane hocada getirse hepsini harcar.Adnanlar olduğu sürece Mourinho'da Zico'da Hikmet'te Ahmet'te bu klüpte başarısız olur.

Ticari reklamını klüp üzerinde gizliden gizliye yapan bir başkan var başımızda.Aziz Yıldırım'ı sevmezdik ama günden güne Polat ile kıyaslanır oldu.Yazık.

Daha öncede söylemiştim Rijkaard'ın kalması bu düzenin yerle bir olması için büyük fırsat ben de Sühan abi gibi düşünüyorum.

Bu düzeni bozmadıkları gibi bu düzenin baş mimarlarından birini kulübe sportif direktör yapacaklar çok enteresan.

Bir açıklama gelse, Adnan Sezgin gitti, şu futbolcular kadro dışı..
Gerekirse A2 takımından gençlerle oynayacağız ama bunlarla oynamayacağız diye.
Rijkaard takımın başında diye..
Şu Servet, Mustafa Sarp, Hakan Balta yollansa..
Futbolcunun değil yönetimin, hocanın borusu ötse..
Hepsi hayal bana..
Sadece hayal..

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Şöyle 28.000 kişi hep bir ağızdan Kapalı: Adnan Polat istifa, açık tribün: Adnan Sezgin istifa..Koro halinde 90 dakika. yapabilirsek gerekli mesajı vermiş oluruz.

O iş zor iş, Sezgin istifa diye bağırabiliyorsun ama Haldun Üstünel oley diye bağıramıyorsun, Polat istifa diye bağıramıyorsun.. Ne demek istediğimi anlamışsındır herhalde..

Arkadaşalr neden böyle diyorsunuz yahu? Numaralının önünde "yönetim İstifa!!!" diye bağıranlar kimdi? Sen ben bizim oğlan dğeilmiydi? GS taraftarını güdümlü diye düşünmeyin lütfen artık. Beni satın alabilecek adam yok şu dünyada ki benim gibi binler var o stada gelen. İstediğimize bağırrıız ama ben maç esnası herhangi bir olumsuz tezahurat yapmam takım için...

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşalr neden böyle diyorsunuz yahu? Numaralının önünde "yönetim İstifa!!!" diye bağıranlar kimdi? Sen ben bizim oğlan dğeilmiydi? GS taraftarını güdümlü diye düşünmeyin lütfen artık. Beni satın alabilecek adam yok şu dünyada ki benim gibi binler var o stada gelen. İstediğimize bağırrıız ama ben maç esnası herhangi bir olumsuz tezahurat yapmam takım için...

Sühan abi ben Ankaragücü maçında yoktum, gelemedim. İBB maçında iyiydi takım, Baros'un golleri vardı. Antep maçını da kayıpsız atlattık ama Bursa maçında görmüştüm bu tabloyu. O maçta Polat istifa, yönetim istifa diye bağıramadık hiç birimiz. Bağırmaya çalışanlar susturuldu, Abdul Kader Keita dedik, Sezgin istifa dedik; Misimovic ile Insua geldi unuttuk. Bence yönetim tribün tarafından, özellikle ultrAslan tarafından korunuyor, buna da bir son verilmeli.. Numaralıda bağrıldı belki ama ben Kapalı'da ve ya Eski Açık'ta göremedim bunu. Umarım haksızımdır : )

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":zpensciy]Arkadaşalr neden böyle diyorsunuz yahu? Numaralının önünde "yönetim İstifa!!!" diye bağıranlar kimdi? Sen ben bizim oğlan dğeilmiydi? GS taraftarını güdümlü diye düşünmeyin lütfen artık. Beni satın alabilecek adam yok şu dünyada ki benim gibi binler var o stada gelen. İstediğimize bağırrıız ama ben maç esnası herhangi bir olumsuz tezahurat yapmam takım için...

Sühan abi ben Ankaragücü maçında yoktum, gelemedim. İBB maçında iyiydi takım, Baros'un golleri vardı. Antep maçını da kayıpsız atlattık ama Bursa maçında görmüştüm bu tabloyu. O maçta Polat istifa, yönetim istifa diye bağıramadık hiç birimiz. Bağırmaya çalışanlar susturuldu, Abdul Kader Keita dedik, Sezgin istifa dedik; Misimovic ile Insua geldi unuttuk. Bence yönetim tribün tarafından, özellikle ultrAslan tarafından korunuyor, buna da bir son verilmeli.. Numaralıda bağrıldı belki ama ben Kapalı'da ve ya Eski Açık'ta göremedim bunu. Umarım haksızımdır : )[/quote:zpensciy]

Yok numaralı derken maç sonrası numaralının önünde bağıranları söylüyorum Ömer. Bak ben yönetim istifa diye hiç bağırmamıştım bağıranlara da "yerine kim gelsin peki?" diye soruyordum. Yani yönetim İstifa diye bağırmamam yönetim tarafından satın alındığımdan değil yönetim hakkında bazı olumlum gerekçelerimin olması idi. Skora bakarak yönetim istifa demem çünkü ben.

Zaten maç esnası yönetim istifa, servet basgit, Rijkaard adam ol, ya da ıslık yapmanın manasını hala anlamış değilim. Bizim takım, yenik düştümü maçı çeviremiyor diyor insanlar. E takım yenik duruma düştümü ona destek veren taraftarmı varda takım geri dönsün. Taraftar stadda takımının yanında olacak 90 dakika. Maç bittiğinde ister yenmiş ol ister yenilmiş ol tepkinide vereceksin maçı kazanmamız hataların üzerini örtmeyecek. Ama bunlar maç sonu olur maç esnası bunu yapanları bende engellemeye çalışıyorum.

Manisa Hikmet Karaman ile sözleşmesini iki yıl daha uzatmış. Ben bu ismin gündemimize geldiğini zaten düşünmüyordum, en azaında kendisi için iyi oldu sözleşmesini uzattı sayemizde.

Emre Yüksel' Alıntı:
Bir açıklama gelse, Adnan Sezgin gitti, şu futbolcular kadro dışı..
Gerekirse A2 takımından gençlerle oynayacağız ama bunlarla oynamayacağız diye.
Rijkaard takımın başında diye..
Şu Servet, Mustafa Sarp, Hakan Balta yollansa..
Futbolcunun değil yönetimin, hocanın borusu ötse..
Hepsi hayal bana..
Sadece hayal..
Resimler, hayaller..

Serbest çağrışım yaptı nedense bu mesaj..

Manisa Başkanı da süzme amele çıktı. Sanki Gs başkanı demiş Hikmet Karaman ile görüşüyortuz diye. Sen o zamn çık basın toplantısı yap medyaya kız. Hocana sor GS ile görüşmüşlermi görüşmemişlermi? Şebelekleri bizimle muhatap ediyorlar.

Bence Fatih TERİM gelmeyecekse Graeme Souness getirilmeli hem Blackburn Rovers'da birlikte çalışmışlardı Tugay ile iyi bir ekip olabilirler...

HAGİ ile Tolunay KAFKAS ile sanmıyorum düzlüğe çıkalım...

Çok sert bir değişim olmalı tanınmadık uzun zamandır ortalarda olmayan birisi olmalı...

Rijkaard'ın gideceği kabak gibi ortaya çıktı. Futbolcuların Hakan Abi'si de geliyor, hadi bakalım futbolcular kral, teknik ekip tu kaka.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Ntvspor son dakika Hakan Şükür Galatasaray?dan Teklif aldım demiş sportifdirektörlük için