Gündemden

Can Altay' Alıntı:
Rijkaard'ın gideceği kabak gibi ortaya çıktı. Futbolcuların Hakan Abi'si de geliyor, hadi bakalım futbolcular kral, teknik ekip tu kaka.

[quote="Okan Alaşalvaroğlu":35h7ni9m]Ntvspor son dakika Hakan Şükür Galatasaray?dan Teklif aldım demiş sportifdirektörlük için
[/quote:35h7ni9m]Hakan Ünsal'ı da görmek isteriz o halde..

Bu arada dün akşam tv'den takip ederken bir şey duydum ama hangi kanalda hatırlamıyorum. Eğer Hakan Şükür sportif direktör olarak takıma gelirse Rijkaard'la yola devam da edebilirmişiz, en azından Fener maçına Rijkaard ile çıkabilirmişiz.. Gönül; sabotaj edenleri göndermek, Rijkaard'ı tutmak ister..

Hakan Şükür-Hakan Ünsal-Hasan Şaş-Fatih Akyel toplayın hakkımızda ne kadar atıp tutan varsa.Çıkarsınlar takımı düzlüğe. :?

Yahu bu adam her fırsatta TRT'de yönetim hakkında atıp tutmuyor mu?Cebimden prim verdim türünde saçma sapan açıklamalar yapmıyor mu?Bırakın Allah aşkına ya!

Hakan Şükür gibi bi abi takıma lazım.Hakan'ı da pek sevmem ancak bu işi çok iyi yapacağına eminim en azından dışardan takıma sallayan insanlardan bir tanesi eksilmiş olur.

Futbolcuların abi deyip sürekli yardımlarına koşan ve dialog içinde olacakları bi abileri olması iyi.Ancak Rijkaard'ın kalıp kalmaması belli olmalı.

Hagi sesleri duyuyorum Hagi'nin kaprislerinin ve pek başarılı bi teknik adam olmadığı aşikar.Hagi ve Hakan Şükür ikilisinden ümidim yok ancak Hakan Şükür Rijkaard ikilisi iş yapar.

Burak Barut' Alıntı:
Hakan Şükür gibi bi abi takıma lazım.Hakan'ı da pek sevmem ancak bu işi çok iyi yapacağına eminim en azından dışardan takıma sallayan insanlardan bir tanesi eksilmiş olur.

Futbolcuların abi deyip sürekli yardımlarına koşan ve dialog içinde olacakları bi abileri olması iyi.Ancak Rijkaard'ın kalıp kalmaması belli olmalı.

Hagi sesleri duyuyorum Hagi'nin kaprislerinin ve pek başarılı bi teknik adam olmadığı aşikar.Hagi ve Hakan Şükür ikilisinden ümidim yok ancak Hakan Şükür Rijkaard ikilisi iş yapar.

Hakana gerek yok Sezgin gitsin Hocaya tam yetki verilsin neşter vurduğu kişiler temizlensin bak neler olur bu takımada biz hocayı gönderip bu densizlerin istediğini yapınca 10 sene daha bu takımdan birşey olmaz.

Bugün web sitesi aracılığıyla kulübe attığım mail. Dikkate alınır mı bilemem ama bilgilendirmek istedim:

"Sayın Yöneticiler,
Ankara'da oturan kamu çalışanı bir taraftarınızım. Zaman zaman kulübü eleştirdiğimiz oluyor. Gönül verdiğimiz bu kulübün başarıya ulaşması hepimizin dileği. Yalnızca futbolda değil diğer branşlarda da takımımızı destekliyorum.
Son yıllarda yaptığınız olumlu işlere küçük çaplı da olsa katkı sunmaya çalıştım. Amacım kulübe az da olsa bir katkı sağlamak. İçeriğini fazla beğenmesem de 400 TL'den satışa sunduğunuz kitabı aldım. Galatasaray TV aboneliğim var. Takip edemeyecek olmama rağmen basketbol kombinesi satın aldım. Tüm bunları yaptığınız olumlu işleri desteklemek adına yaptım. Forma ve tişört alımlarını saymıyorum. Ancak; şu sıralar duyuyoruz ki Hakan Şükür takımın başına menejer olarak geçecekmiş. Ayrılır ayrılmaz kulübü kötüleyen ve ne yazık ki objektiflikten uzak bu kişiyi göreve getirmeniz bence kabul edilemez. Adnan Sezgin'e gösterilen tepki Hakan Şükür'e de gösterilecektir. Böyle bir karar almanız durumunda kulübe verdiğim küçük destekleri de geri çekeceğimi bildirmek isterim. Galatasaray TV aboneliğimi ve diğer maddi tüm katkılarımı iptal edeceğim. Galatasaraylılık iki günde
satılan bir şey değildir. Gerekirse ligi çok kötü bir sırada tamamlarız ancak kendi kültürümüzden ödün vermememiz gerekir diye düşünüyorum.
Saygılarımla"

Demin NTVSpor'da yayınlanan Gol programında Galatasaray'da kulislerde Mersin hocası Yüksel Yeşilova'yı getirmek istediği ve sportif diretör olarak ise Hakan Şükürün muhtemelen görev alacağı söylendi.

Benim anlamadığım bu Yüksel Yeşilova nasıl bir hocadır?İlk kez ismini duydum.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Demin NTVSpor'da yayınlanan Gol programında Galatasaray'da kulislerde Mersin hocası Yüksel Yeşilova'yı getirmek istediği ve sportif diretör olarak ise Hakan Şükürün muhtemelen görev alacağı söylendi.

Benim anlamadığım bu Yüksel Yeşilova nasıl bir hocadır?İlk kez ismini duydum.

Deniz emin misin böyle birşey olduğuna.Yüksel Yeşilova vasat altı bir hocadır.Gs ve Yeşilova hı! ölsem aklıma gelmez böyle birşey.Kafası falan mı güzelmiş bu Ersinle Güntekinin

Ya Yüksel Yeşilova'yı takımın başına getirmeye, abartmıyorum 5 defa üstüste şampiyonluk gören bir başkanın bile gücü yetmez. Hiç olası değil.

Ntvspor'da valla dediler.Bu arada Hakan Şükür ile sportif direktörlük konusunda ciddi gelişmeler oldu gün içerisinde ve ayrıca teknik direktörlük için Mersin'i çalıştıran Yüksel Yeşilova'nın düşünüldüğü haberleri mevcut.Bu son gelişmelerden de NTVSPOR farkı ile ayrıntıları aktaracağız dedi.

İsmini daha önce hiç duymadım o yüzden dedim.Alt yapıda görev yaptı mı Yüksel hoca?

Adnan Sezgin bizim Zeytinburnuspor'un teknik direktörüne haber yollamış, imza atma seni getiricez diye :) Hey Allah'ım ya Rabbim, koskoca Galatasaray'ın düşürüldüğü şu hale bak, yazıklar olsun ulan.

Sühan Cem' Alıntı:
Ya Yüksel Yeşilova'yı takımın başına getirmeye, abartmıyorum 5 defa üstüste şampiyonluk gören bir başkanın bile gücü yetmez. Hiç olası değil.

Kadıköy deplasmanında abisi bıçakla gelir mi abi :)

Bu ne ya yok artık ntvspor saçmalamış yada bizi kekliyo forumda yüksel yeşilova ismini ortaya atan renktaş : :)

Haha bu haber efsane olur biraz daha yayılırsa dalga konusu oluruz bu haberin çıkmasıyla bile :shock:

Bu Yüksel hoca Romanya'da antrenörlük yapmış acaba bunun bir Hagi ile ilgisi olabilir mi? Hagi+Yüksel Yeşilova veya Yüksel hoca klübede ve Hakan Şükür Sportif Direktör?

Berkan Çatal' Alıntı:
Bu ne ya yok artık ntvspor saçmalamış yada bizi kekliyo forumda yüksel yeşilova ismini ortaya atan renktaş : :)

Haha bu haber efsane olur biraz daha yayılırsa dalga konusu oluruz bu haberin çıkmasıyla bile :shock:

Ne alaka,biz TV'den duyulanları söylüyoruz burada.NTVsporda gol programı var.Orada dediler bende yazdım buraya..

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":1hx289x5]Bu ne ya yok artık ntvspor saçmalamış yada bizi kekliyo forumda yüksel yeşilova ismini ortaya atan renktaş : :)

Ne alaka,biz TV'den duyulanları söylüyoruz burada.NTVsporda gol programı var.Orada dediler bende yazdım buraya..[/quote:1hx289x5]
Kusura bakma aslında sana birşey demeye çalışmadım. Neyse özür dilerim

O zaman ntvspor resmen dalga geçmiş bizimle. Yüksel yeşilova bugün mersinden kovulmuş :) :) Yoksa yoksa :p :roll:

Takımın başına Derwall gelecek deseler inanıp buraya da yazacak mısınız beyler ?

Cidden çok merak ediyorum yapacak mısınız bunu da ?

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2asx5o3z]Ya Yüksel Yeşilova'yı takımın başına getirmeye, abartmıyorum 5 defa üstüste şampiyonluk gören bir başkanın bile gücü yetmez. Hiç olası değil.

Kadıköy deplasmanında abisi bıçakla gelir mi abi :)[/quote:2asx5o3z]

Öyle bişeye izin vereceklerse ben seve seve abisi olurum hehehe:))

Burak Barut' Alıntı:
Takımın başına Derwall gelecek deseler inanıp buraya da yazacak mısınız beyler ?

Cidden çok merak ediyorum yapacak mısınız bunu da ?

O zaman biz medyada ismi geçenleri yazmayalım..Bırakalım forumlar boş kalsın.Biz duyduğumuzu,gördüğümüzü paylaşıyoruz.Yoksa şu an için her şey meçhul.Yüksel hoca mı gelecek yok sa Hagi mi,Ersun mu..