Gündemden

Artık bu tip transferlerden kaçınmalıyız. Sadece yerlilerde değil yabancılarda da takımı gençleştirme yoluna gitmeliyiz. Arada belki tecrübeli, winner adamlar alabiliriz ama bu adam ciddi, profesyonelliği yalayıp yutmuş, lider karakterli adamlar olmalı. Mesela Forlan olmalı ama tek Forlan olmamalı. Bir sistemin içinde Forlan olmalı.

Seneye Arda'lı mı Arda'sız mı olacağız, buna karar vererek kadroyu oluşturmalıyız. Orta saha ve defans sorunlarından herkes şikayetçi eğer iyi bir yapılanma olacaksa bunlar zaten olacaktır. Bunun dışında Arda kalsa da gitse de hızlı, teknik ve iş bitirebilen kanat oyuncularına ihtiyacımız var. Werder'li Arnautovic, PSV'li Dszudzsak veya bizim bilmediğimiz ama kurduğumuz scout ekibinin bulduğu bir oyuncu. Ama ne olursa olsun, yerli veya yabancı aldığımız oyuncuları bilinçli ve ne istediğimizi bilerek almalıyız.

Tabi herşeyden önce bunları yapabilecek bir yönetime ihyiyacımız var...

Mithat Duran' Alıntı:
Adnan SEZGİN'e 54 bin lira aylık veren zihniyete soruyorum Adnan beyin 54 kuruşluk bu kulübe yararı varmı?

Yanlış kişiye soruyorsun :) Kimi kime şikayet ediyorsun.

Bize de iyilik yaramaz.Başkanımız yurtdışından danışmanlık şirketi getirdi. GS'ımıza en bi layık adamı aradı bu şirket. Be o adamı buldular Adnan Sezginmiş. Konu GS'ı yönetibilmek ise o isim Adnan Sezgindir denmiş :))

İşte son forma!

Galatasaray'da bu sezonun 4. forması, Ali Sami Yen'de çıkılan ilk maçta giyilenin aynısı olacak. Cim Bom, ASY'deki son Beypazarıspor maçına bu formayla çıkacak.

fft1mm1289288.jpg

Fenerbahçe ve Beşiktaş?ın bu sezonki 4. forması görücüye çıktıktan sonra gözler Galatasaray?a çevrilmişti. Bu konuda çalışmaları titizlikle sürdüren Sarı-Kırmızılılar?ın yeni forması, Ali Sami Yen Stadı anısına hazırlandı. Formanın alt kısmına konulan logoda Ali Sami Yen Stadı, aslan resmi ve 1964-2010 ibareleri yer alıyor. Ayrıca 4. formanın kodu 6364 olacak. Bu da Ali Sami Yen Stadı?nın ilk defa 1963-64 sezonunda kapılarını açmasını temsil ediyor. Cim Bom, mabedindeki son resmi maça 12 Ocak?da çıkacak. Türkiye Kupası?nda Beypazarı Şekerspor?u ağırlayacak olan Galatasaray, bu karşılaşmaya yeni formasıyla çıkacak.

Yoğun talep bekleniyor

Yönetim, sezonun ikinci yarısında ağırlıklı olarak kullanılacak olan 6364 kodlu formanın tanıtımını önümüzdeki hafta yapmayı planlıyor. Bu arada formayı, Cemal Özgörkey?in Pazarlama AŞ?den ayrılmasından sonra istifa eden Evrim Timur?un hazırladığı öğrenildi.
Kaynak : Fanatik

Forma Temmuz- ağustos gibi hazırlanmıştı zaten. Alta Ali Sami Yen ve 63-64 konulacağından haberim yoktu sadece. Ki haberi olan arkadaşlarda vardır. Fena durmuyor açıkcası. en önemlisi sarı- kırmızı

Güzel duruyor gerçekten. Bu sene forma almayı hiç düşünmüyorum ama buna Ali Sami Yen hatırası düşüncesiyle hep sıcak bakmıştım tasarım ortaya çıkmadan öncede. Bunu alacağım sanırım. En azından Sarı Kırmızı...

Alttaki formanin ne gibi bir özelligi/farki var onu anlamadim. Üstteki cok daha güzel bence.
Ekleme: Dikkatimden kacmis Ali Sami Yen stadyumu alttakinde de varmis ama yine de fikrimi degistirmez tabi bu, üstteki forma cok daha güzel.

Herhalde bizden daha kötü yönetilen büyük takım Beşiktaştır.Yıldırım Demirören habire oyuncu alıp takımı kendine borçlandırıyor.İşin ilginç tarafı taraftarları yapılan transferlere seviniyor.Felakete gidiyorlar haberleri yok.

fossacimbom:Ayhan Akman'ın menajeri Konyaspor'lu yöneticiler ile görüşüyor.
fossacimbom:Galatasaray devre arasında renklerine katmak için Hürriyet Güçer ile görüşüyor. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusunun rotasyon amacıyla takıma kazandırılması öngörülüyor.
fossacimbom: DEDİKODU | Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a Servet Çetin + 3 milyon euro teklif ettiğimiz iddia ediliyor.
fossacimbom: Gaziantepspor ara transfer döneminde Mustafa Sarp'ı kadrosuna katmak istiyor.

Fcnblog'un Facebook'ta ki sayfasından alıntıdır.

İlk ve son kez Galatasaray değil kendi gündemimden bahsedicem :)

Bu forumlarda tartıştığım vs arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar.
6 ay süreyle olmayacağım. Umarım fırsat bulur girerim...
Bu sene kara bir leke idi klübümün durumundan dolayı üstüne kendi durumumda eklendi.

Bir bakıma şanslıyım. Takip edemiycem ve kahrolmuycam. (Heralde)
Yeni sezonda yeni transfer nöbetinde görüşmek dileğiyle.

Son 4-5 günüm ve ne yapacağımıda bilmiyorum :s
Ne nalet şeymiş bu askerliğe hazırlanmak...
Hemde şubenin yediği halt yüzünden söylenen tarihten 3 ay önce gideceğini gitmeden 4-5 gün önce öğrenmek :S

Ferit Erdem' Alıntı:
İlk ve son kez Galatasaray değil kendi gündemimden bahsedicem :)

Bu forumlarda tartıştığım vs arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar.
6 ay süreyle olmayacağım. Umarım fırsat bulur girerim...
Bu sene kara bir leke idi klübümün durumundan dolayı üstüne kendi durumumda eklendi.

Bir bakıma şanslıyım. Takip edemiycem ve kahrolmuycam. (Heralde)
Yeni sezonda yeni transfer nöbetinde görüşmek dileğiyle.

Son 4-5 günüm ve ne yapacağımıda bilmiyorum :s
Ne nalet şeymiş bu askerliğe hazırlanmak...
Hemde şubenin yediği halt yüzünden söylenen tarihten 3 ay önce gideceğini gitmeden 4-5 gün önce öğrenmek :S

Hayırlı tezkereler