Gündemden

Konya maçımıza İlker Meral atanmış.Ali Sami Yen de fifa hakemleri,deplasmanda hakemlikleri 5 para etmez adamlar atanmaya devam ediyor maçlarımıza.Yine saçma sapan kararlar verilirse şaşırmam bu maçta,çünkü bu adam ligin en kötü hakemlerinden biri.(Yanlış hatırlamıyosam İlker Meral kalitesini geçen yıl deplasmandaki kasımpaşa maçında göstermişti,ali güneş çizgi üzerinde topu kesmişti hakemde korner verdi pozisyona çok yakınken üstelik.)

GS maçları deneme tahtası olmuş resmen.Ne kadar kötü hakem varsa deplasmanlarımıza atanmaya devam ediyor.Oğuz sarvan adisine daha ses çıkarmıyor yönetim.Ulan tamam takım kötüde hakemlerde adam gibi yönetsinler maçları.

Kayseri de Barış şimşek,Karabükte Aytekin durmaz,Sivas ta Kamil Abitoğlu, A.Sami Yende Tolga Özkalfa resmen maçın kaderini etkilediler verilmeyen penaltılarla ve yanlış düdüklerle.Yönetim bunları bu maça atayanlarla ilgili tek bir açıklama bile yapmadı.

Sonra ligtv de A.Polat ne kadar aciz durumda olduğunu resmen kanıtlıyor 'Türk futbolu Oğuz Sarvan ın insiyatifine kalmış' diyerek.Ligin 2.-3. haftasında bir açıklama yapsan adam gibi atama yapın diye bu durumlara düşmessin.

Takım kötü,yenilebilir ama hakkıyla yenilsin hakem yardımıyla yenilmesin dediğim budur kısaca.

Gazetelere pek güvenmiyorum ama bu haberin doğru olduğuna inanmak istiyorum.

Bu çadırda hazine saklı!

Sportif alanda yaşanan hayal kırıklığına rağmen Galatasaray yönetimi hız kesmiyor. Ali Sami Yen'in yanındaki Galatasaray Store çadırının arazisinde yükselecek, Sarı Kırmızılıların yılda 10 milyon dolar kazanmayı hedeflediği projenin detayları şöyle...

Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı arsasının yanında yer alan ve Galatasaray Store Çadırı olarak kullanılan 2 bin 716 metrekarelik araziyi otel ya da alışveriş merkezi yapmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı kulübün bodrum katlarla birlikte toplam 21 kat olacak projesinin detaylarına ortaya çıktı. UEFA'nın 5 yıldızlı stadyum listesine giren Türk Telekom Arena Stadı'ndan elde edilecek gelirlerle bütçesinde önemli bir rahatlama sağlayacak Galatasaray'ın en büyük gelir kaynaklarından birisi de bu proje olacak. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, projenin hayata geçmesiyle birlikte yıllık ortalama 10 milyon dolar gelir hedeflediklerini belirterek, "Bu gelirler amatör branşlara aktarılacak. İki branşın yıllık giderlerini buradan karşılayacağız" dedi. Türkiye'nin önde gelen şirketleriyle görüşmeler yaptıklarını, alınan tekliflerin yönetim kurulu ve genel kurula sunularak onay alınacağını belirten Sarıgül, inşaatın şubat ayında başlamasını ve bir yıl içerisinde bitirilmesini hedeflediklerini söyledi.

DEMETER GÖNDERİLDİ

FENERBAHÇE Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi?nde dün Rusya?nın Beograd takımına 3-1 yenilince antrenör György Demeter?in görevine son verildi. Takımın yedek smaçörü İsmail Cem Kurtar da takımdan gönderildi.

vaybe fenerde ki adalete bak
yenil yolla

Onur o dedikleri haber yeni değil ki:) Ama saçmalamışlar otel falan olmayacak. Yıllar önceden eksinleşti o. ÇAdırın olduğu arazinin ön tarafına Petrol Ofisi Benzin istasyonu kuracak Geliri GS'a ait olmak üzere. Arka tarafa da 10 katlı bir plaza yapacak ve GS'a verecek. GS'ın cebinden hiç para çıkmayacak bunlar olurken. Ve proje başladığında 7 milyon euro para verecek Petrol Ofisi.

Ayrılık rüzgarlarının estiği Galatasaray'da yıldız futbolcular Keita ve Elano'nun ardından Baros'un da ayrılacağı haberleri gündemden düşmek bitmiyor. Söylentilerle ilgili olarak Milan Baros'un menajeri, Pavel Peska, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Menajer Paska'nın, Baros'un hislerine tercüman olan açıklamaları şu şekilde.

Baros'un Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı kırmızılı forma altında bırakmak istediğini belirterek şöyle konuştu:

"Bazı medya organlarında Milan Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Ben hiç kimseyle böyle bir şey konuşmadım. Türkiye veya başka bir ülkede böyle bir açıklamada bulunmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık.

Bu bir manipülasyon. Bu bilinçli yapılan bir haber. Ben Galatasaray gibi başka büyük kulüplerle de çalışıyorum. 20 yıldır bu işi profesyonel düzeyde yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Bana göre böyle bir durumda bunu yazanlara büyük bir ceza vermek gerekiyor. Sizin hakkınızda böyle bir haber yapılsa, benim yerimde olsanız ne yaparsınız, nasıl bir tepki verirsiniz?

İki gün önce Milan Baros'la görüştüm. Kendisi bana 'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir' dedi.

20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Yine de böylesi haberler benim ve Milan Baros için inanın önemli değil. Çünkü Baros Galatasaray'ı çok seviyor ve Galatasaray camiası da onu çok seviyor. Bu durumu bu tür haberler değiştirmeyecektir.

Galatasaray'ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulmasını, takımın Türk Telekom Arena'da iyi bir başlangıç yakalamasını diliyorum. Umarım Galatasaray'a ileride başka süperstarlar getirebilirim."

BİZDE SENİ SEVİYORUZ The KİNG

Sühan Cem' Alıntı:
Onur o dedikleri haber yeni değil ki:) Ama saçmalamışlar otel falan olmayacak. Yıllar önceden eksinleşti o. ÇAdırın olduğu arazinin ön tarafına Petrol Ofisi Benzin istasyonu kuracak Geliri GS'a ait olmak üzere. Arka tarafa da 10 katlı bir plaza yapacak ve GS'a verecek. GS'ın cebinden hiç para çıkmayacak bunlar olurken. Ve proje başladığında 7 milyon euro para verecek Petrol Ofisi.

Abi bu projeyi duymuştum bende ama ne karşılığı olacağını bilmiyordum.Şimdi Petrol Ofisi bunu sırf reklam için mi yapmış olacak?

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":255aio69]Onur o dedikleri haber yeni değil ki:) Ama saçmalamışlar otel falan olmayacak. Yıllar önceden eksinleşti o. ÇAdırın olduğu arazinin ön tarafına Petrol Ofisi Benzin istasyonu kuracak Geliri GS'a ait olmak üzere. Arka tarafa da 10 katlı bir plaza yapacak ve GS'a verecek. GS'ın cebinden hiç para çıkmayacak bunlar olurken. Ve proje başladığında 7 milyon euro para verecek Petrol Ofisi.

Abi bu projeyi duymuştum bende ama ne karşılığı olacağını bilmiyordum.Şimdi Petrol Ofisi bunu sırf reklam için mi yapmış olacak?[/quote:255aio69]

Hayır Doğan. Biliyorsundur. Benzin İstasyonları bir istasyonu aldığında irtifa hakkı verir. İşte o yapacağı plaza ve vereceği 7 milyon euroda ( ki 10 milyon dolara geliyor) bizim o arsanın irtifa hakkı oluyor.

Sühan Cem' Alıntı:
Hayır Doğan. Biliyorsundur. Benzin İstasyonları bir istasyonu aldığında irtifa hakkı verir. İşte o yapacağı plaza ve vereceği 7 milyon euroda ( ki 10 milyon dolara geliyor) bizim o arsanın irtifa hakkı oluyor.

Hee yok gelirleri GS'a ait olmak üzere kurulacak istasyon dediğin için anlamadım orayı abi.

Petrol ofisi benzini bize satacak biz de halka yani herkes kazanacak. Bi nevi bayilik gibi. Ayrıca Po reklamını yapacak bu iş nedeniyle , biz ise arazinin üs kullanım hakkı olan parayı alacağız. Bu mudur olay Sühan abi var mıdır yanlış anladığım birşey.

Deniz Misal yol kenarında bir arazin varsa Petrol şirketleri iel pazarlığa oturursun. İrtifa bedeli diye bir para verirler sana öden. Arsanın bulunduğu yerdeki trafik ve buna bağlı olarak olası akaryakıt satışı için bir fizibilite raporu çıkarılır. Buna göre bir bedeli petrol şirketleri öder. Bu şirketten şirkete değişir. Mesela sürece yeni giren bir şirket bazen daha fazla irtifa bedeli ödeyebilir. Ama buna karşılıkda misal hiç bir yere bağlı olmayan sözleşemsi olmayan bir istasyon misal bugün shell ilken yarın BP oalbilir. bunun önlenmesi için bu irtifa bedelini verirler ve 20-30-50 senelik anlaşmalar yapılır. Bu anlaşma sonrası ise misal bayii benzinden normalde %12 kar alıyorsa anlaşmanın durumuna göre %10 %8 kar almayada başlayabilir. Buraya kadar işin teknik yönünü anlatabilmişimdir umarım.

İşte bizim Store'un bulunduğu arazi GS'a ait. Ali Sami Yen yıkıldığında bilindiği gibi o araziye iş merkezleri yapıalcak. Yapan şirket Aslında GS'a teklifte bulunmuş. O arazi önümüzü kapatacak. bunun yerine o araziyi bize verin bizde buna akrşılık yapılacak olan iş merkezlerinde aynı miktarda yer verelim szie diye. ama kabul görmedi bildiğim kadarı ile. İşte bu PO projesi değerlendirilecekti. Arazinin yola bakan kısmına bir benzin istasyonu kurulacak arka tarafına ise 10 katlı bir iş merkezi yapıalcaktı. Benzin istasyonunu da İş merkezini de PO yapacak. Şimdi burada emin olmadığım bir şey var. Ya ilk yıl için PO bu inşlaatları yapıp bize 7 milyon euro verecek. Ya da ki benim doğru olduğunu düşündüğüm. Benzin İstasyonunu da PO işletip bize her yıl 7 milyon euro verecek. İş merkezini ise biz kullanacağız kendi tasarrufumuzda.

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nın 2010-2011 sezonu devre arasında yapacağı kamp programı belirlenmiştir.

Galatasaray, 3-10 Ocak 2011 tarihleri arasında Antalya Rixos Lares Hotel?de devre arası kampını gerçekleştirecektir. Profesyonel futbol takımımız kamp döneminde 8 Ocak 2011 tarihinde Alanya?da Hannover 96 ile bir hazırlık maçı yapacaktır.

Antalya kampı sırasında basına açık olarak yapılacak antrenmanları sadece akredite olan medya mensupları izleyebilecektir. Akreditasyon konusunda ayrıca duyuru yapılacaktır.

Galatasaray Sportif AŞ"