Gündemden

Basın toplantısı başladı, Ntvspor canlı yayında.. İzlemek isteyenlerin haberi olsun.

Ajitasyona başladı başkan, sanırım istifa falan etmeyecek. Bu arada dudağı uçuklamış, ısırdı mı n'aptı? :)

Galatasaray Adidas ile sözleşmesini feshetti

Galatasaray, Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş ile arasındaki sözleşmeyi feshettiğini duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklama, ?Şirketimiz ile Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş arasında mevcut 9 Mart 2004 ve buna bağlı 2 Ocak 2008 tarihli sözleşmeler ve tüm ekleri tarafımızca feshedilmiştir? denildi.

Fesih anlaşması sezon sonunda yürürlüğe girecek. Galatasaray sezon sonuna kadar yine Adidas formalarıyla sahaya çıkmaya devam edecek.

İlginç bir gelişme.

Aslında bu Adidas ile olan sıkıntımızdan, sorun yaşadığımızdan Ali Türsan bahsetmişti söyleşimizde. Ama açıkçası ben sadece Basketbol takımlarımız için sanıyordum. Şöyle bir şey demişti "seneye Adidas ile sözleşmemiz bitiyor gerekeni yapacağız". Anladığım kadarı ile bi fesih yok ama önümüzdeki sene bütün branşlarda yolumuz başka bir marka ile devam edeceğiz, umarım Nike olur.

Bu arada Adidas'ın üç bant muhabbetinden bir ben nefret ediyorum sanıyodum öyle değilmiş çok şükür. Formanın tüm güzelliğinin içine ediyor o üç bant.

G.Saray'da Hagi'nin kadro dışı bıraktığı yönetimin kendisine kulüp bulmasını istediği Misimovic, Florya'ya döndü! Bavullarını toplayarak geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Boşnak futbolcu, istediği şartlarda kulüp bulamayınca gedi döndü.