Gündemden

Ve Misimovic elde patlar diyelim o zaman...Bu yönetim ekonomik açıdan çok iyi işler yaptı!

Elano'yu 7'ye alıp 2.8'e sattı,Misimovic'i 7'ye alıp hiç oynatmadan bir yıl içinde 3 milyon verdi kendisinede..En iyi ihtimalle 2'yede bunu gönderirler sezon sonunda...

2 transferde 12-13 milyon euro zarar yani 26 trilyon...

Evet ekonomik anlamda iyi işler yaptılar...Hadi beni geçtim,adamı iktisat bilimi çarpar... :)

Kerem Bozgeyik' Alıntı:
Ve Misimovic elde patlar diyelim o zaman...Bu yönetim ekonomik açıdan çok iyi işler yaptı!

Elano'yu 7'ye alıp 2.8'e sattı,Misimovic'i 7'ye alıp hiç oynatmadan bir yıl içinde 3 milyon verdi kendisinede..En iyi ihtimalle 2'yede bunu gönderirler sezon sonunda...

Evet ekonomik anlamda iyi işler yaptılar...Hadi beni geçtim,adamı iktisat bilimi çarpar... :)

öyle deme kerem, misimovic disiplinsiz..
kelepçeli gelecelerin adamı colin kazım disiplinli, hala eski hocasının arkasından konuşan servet disiplinli, soyunma odasına koşarak giden , sigara içen hakan balta disiplinli, ev partilerine son sürat devam eden barış özbek disiplinli, bir tek misimovic disiplinsiz..
Sırf Hagi'nin obsesifliği yüzünden harcıyoruz şu adamı da..
Yönetim satmasın, kiralasın bari öyle bir imkan varsa..
Sonra gerçek bir teknik direktör geldiğinde, Ümit Karan gibi faydalanırız adamdan..

Kerem Bozgeyik' Alıntı:

Elano da kar etmiştik yıllık paralarını da hesaba katarsak zararımız yok :p Ayrıca Misimoviç içinde sezon sonu gönderirsek 4 milyon euroya filaan yıllık parasıyla yine karda oluruz ;) merak etmeyin...

Aynen valla keşke kiralansa,nasıl olsa seneye birçok şey değişecek,belki gelen hocanın sakız ile herhangi bir sorunu yoktur...Sigaraya,İçkiye,alemlere karışıdır...Bİrçok şey değişecek derken önce Başkan ve yönetimden bahsediyorum bu arada...Yoksa onlar olduğu sürece kim gelse boş...

Hangi alemde yaşıyorsunuz beyler.Misimovic'in ciddi ciddi bu takımda ilk 11 oynayacağını düşünen var mı gerçekten :) ?

Ben Pino takıma dönerse Zapata kaleyi alırsa nasıl 6 yabancıyı seçeriz diyorum siz Misimovic oynamalı diyorsunuz.

Zapata-Çağlar-Neill-Servet-Sabri-Cana-Yekta-Culio-Pino-Arda-Stancu
Herkes dönerse Hagi'nin ısrar edeceği 11 bu olacaktır.

Misimovic'in sözleşmesi dondurulur yada çok cüzi bir miktara Rusya'ya falan gönderilir eğer yabancı transferi yapacaksak. Çünkü şu an 10 yabancımız bulunuyor. Karambole Insua kaynamaz inşallah ...

Adamın oyun tarzına uyan biri değil Misimoviç, insanların paşa keyfi yerine gelsin diye oynatmak zorunda mı arkadaşı?

Hagı ne kadar obsesif bilmem ama taraftarın bir kısmında ciddi Hagi obsesifliği var orası kesin.

Şu eleştirilerde bulunanlar biraz Rijkaard varkende şu uslupta olsalardı keşke.Adam 2 yılda belimizi kırdı,toplasan 10 tane adam gibi maç izletti gerisinde Çin işkencesi çektirtti bize,ne oyuncu idare edebildi,ne yönetime istediğini yaptırabildi,ne yapılmadığında ses çıkarabildi ama o çok büyük hoca burada geldiğinden beri Rijkaard'ın takımına 2 basamak atlatan Hagi kötü hoca.He hee tabii, evet öyledir ,hıııı.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Adamın oyun tarzına uyan biri değil Misimoviç, insanların paşa keyfi yerine gelsin diye oynatmak zorunda mı arkadaşı?

Hagı ne kadar obsesif bilmem ama taraftarın bir kısmında ciddi Hagi obsesifliği var orası kesin.

Şu eleştirilerde bulunanlar biraz Rijkaard varkende şu uslupta olsalardı keşke.Adam 2 yılda belimizi kırdı,toplasan 10 tane adam gibi maç izletti gerisinde Çin işkencesi çektirtti bize,ne oyuncu idare edebildi,ne yönetime istediğini yaptırabildi,ne yapılmadığında ses çıkarabildi ama o çok büyük hoca burada geldiğinden beri Rijkaard'ın takımına 2 basamak atlatan Hagi kötü hoca.He hee tabii, evet öyledir ,hıııı.

aynen katılıyorum bazı kısıler ıstedıgı oyuncular gelmedı o yuzden bu duruma dustuk dıyolar unutmayınkı ılk senesınde kımı istediyse geldı de ne oldu !!!

Doğan Sağlam' Alıntı:

Aynen katılıyorum... Ne Rijkaardmış arkadaş anlamıyorum... Şu takıma forvet istemiyorum diyip transfer yaptırmayan adam Rijkaard.

yahu şu Hakan şükür geri dönecek mi haberleri süper yaa :) Toköz aklını yitirmiş galiba. Kendisiyle de görüştüm 2 ayda antreman açığını kapatabilecek düzeydeymiş diyor. Hiç güleceğim yoktu...:)))

Doğan Sağlam' Alıntı:

doğan, hagi'nin bir oyun planı falan yok varsa da inan o plan , gol yememektir.. o yüzden uymamıştır misimovic..

hagi, misimovic'i disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktığını kendisi söylemişti.. plan falan değil..

hagi, takıntılı adamın tekidir.. Bu uğurda Galatasarayın zarar görmesi de umurunda değildir.. Ümit Karan da mı plana uymuyordu, en verimli, en cevval zamanında adamı Ankaraspora gönderdik.. Türkiyenin son vuruşu en iyi adamı ama Ankaraspora kiralıyoruz..

Ümit Karan lig tv'de anlattı.. Yüzüme bile bakmıyordu, selam vermiyordu, benimle hiç konuşmadı diye.. Hagi böyle biri.. Misimovic de Hagi benle hiç konuşmadı diyor..

Misimovic kalibresinde bir adamın varsa oynatmaya, kullanmaya çalışırsın.. Hagi, Şenol Güneş'e baksın da öğrensin.. Burak Yılmaz gibi, Engin Baytar gibi sorunlu oyuncularla neler yapıyor.. Bülent Uygun'a baksın öğrensin.. Adam Batuhan'ı oynatmak-kazanmak için neler yapıyor.. Biz sakız çiğnedi diye adam harcıyoruz.. Harcadığımız adamın kalitesi de kalan tüm orta saha oyuncularının kalitesinden fazla.. Ama pardon.. Hagi, Bülen Akın ı transfet ettirecek, Barış Özbek'i banko oynatacak bir plana sahipti değil mi.. Pardon..

Allah ömür verirse 2 ay sonra yine burada olacağız.. Baros yedek kaldığında, Neill oynamadığında biz yine burada olacağız..O zaman konuşuruz..

Hagi'nin o dönemde Ümit Karanla ilgili şöyle bir açıklaması vardı:
Ağzı içki kokarak antremana geliyor!
Ne kadar doğru bilinmez. Ama Ümit Karan olunca doğruluk payı yüksek.

Birde Hagi'nin tarzı biraz böyle. O oyuncunun kaprisiyle uğraşacağıma Cafercan, Özgürcan gibi oyuncuları alırım onları kazanmaya çalışırım diyor. Ben de saygı duyuyorum bu düşünceye. Mesela bir G.Birliği maçı vardı şampiyonluğu aslında o maçta hediye etmiştik Fener'e. Maçın son 15 dakikasında H. Şükür'ü çıkarıp Cafercan'ı almıştı. Demeye çalıştığım Hagi bu ve biz onun bu olduğunu bilerek getirdik takımın başına. Şimdi sırf adam kendi olduğu gibi davranıyor diye hakarete varan yorumlar yapmanız çok yanlış. Belki kısa vadede başarısız olabilir ama bu anlayışla zaten uzun vadede başarılı olabilirsin zaten...
Ama maalesef Türkiye kısa vadeli mutluluklar ülkesi. Sevinclerimizide üzüntülerimizide çok hızlı belli ediyoruz.

Yılın son maçında mı kazanmak istemiş Cafercan'ı Hagi ?

Dediğiniz maç Youla'nın orasıyla burasıyla zorlada olsa gol attığı maç olmalı. Eskiyi karıştırmanın alemi yok önemli olan bugün. Ama geçmişe bakıp, hataları ayıklayıp, o hataları bir daha yapmamak için çalışmak en mantıklısı. Ama şu bir gerçek ki Hagi Galatasaray'a top oynatmıyor. Sağlıklı ve keyif aldığımız bir maç hatırlamıyorum neredeyse...

Ayrıca ;

Ne Rumen ne de bir Türk ! Kimse Galatasaray'dan daha önemli değildir...

Evet hatırlıyorum, Hagi´nin geldiği sene yaşadığımız haksızlıkları, bir yöneticinin (Ergun Gürsoy) kişisel saplantılarını Galatasaray´ın başarısının üzerinde tutmasını...

Eleştirilmeyi hak ediyor mu bu adam, evet ama bu kadar değil. Hagi kaprislidir, yıldız oyuncularla anlaşması kolay değildir ama Çavuşesku Romanya´sında el bebek gül bebek büyüdüğünü de unutmamak gerek. Elbette bazı kaprisleri olabilir. O kadar başarıyı elde etsek, hangimiz mütevazi kalabilir ki?

Bir de Ümit Karan´ı Ankara´ya göndermesini eleştirmek bana göre doğru değil. Ertesi sene Ümit Karan başarılı olduysa Hagi sayesindedir. Karan kaybettiği değerleri anlamıştır kiralık gittiği süreçte. Ümit Karan iyi bir golcüdür ama karakter sorunu fazlasıyla vardır. Bizdeki son senesinde devre arası kampında, "hep birileri düdükledi Galatasaray´ı, biraz da ben düdükleyim" diyen birinden bahsediyoruz.

Uzun vadeli plan yapmasına izin verilirse başarılı olacağından yana şüphem yok. Türk futbolunu da, Türk futbolcusun da biliyor.

Emre yapma bunu, yapma bunu... : )

Bana kalırsa o sezon şampiyonluğu Kayseri´de kaybettik ve o maçın kilit noktası da Hagi ile Ergun Gürsoy çatışmasıydı. Anılan olayın yaşandığı an Kayseri Havaalanında´ydım, Ergun Gürsoy yaşanacakları bile bile otobüs kapısını açtırdı. Commandante´yi o gün taraftarın önüne attı ilk kez. Aynı sezon Ankara´daki maçta "İmparator´un ordusu Commandante´nin emrinde" pankartını astık. Ayhan Akbin pankartın kaldırılmasını istedi. Gerekçesi ise commandante "şişman, diktatör, kötü adam" anlamına gelmesiydi!

Yunus, Hakan Şükür oyunun şeklini her an değiştirecek bir oyuncuydu ama o gün tel tel dökülüyordu ve biz 2 tane atsak hakem 3 tane attırırdı Gençler´e. Ali Tandoğan 2 kez kırmızı görmesi gerekirken son dakikalarda gördüğü bir sarı kart vardı sadece. Verilmeyen 2 penaltımız da cabası.

Hagi Kayseri´de beni rahatsız edecek açıklamalar yapmıştır ama onu asıl affetmediğim maç Türkiye Kupası finalinde Ribery ve Necati´yi ilk yarı bitiminde oyundan almasıdır. Tarihi farka koşmak vardı o gün, son dakikalarda gelen gollerle 5-1 ile yetindik.

Emre Abi ben demiyorumki Hagi takintisiz pamuk gibi bir adamdir evet vardir takintilari ama bana takintilari olmayan , megolomanliktan uzak bir tane muhtesem hocq gosterebilirmisin ki? Mourinho, Lippi,Capello, Terim bunlarin hepsinde var. Eee sen dersin bana Hagi okadar basarili olsun sonra diye bir musade edelim sans verelim bende 2 yillik bir planlama icin Hagi'ye sans verilirse cok basarili olacagini dusunuyorum. Cunku oyuncular inanilmaz saygi duyuyorlar kendisine ve bizimkiler tarz oyunculardan verim alabilmenin tek ama tek yolu bu tarz hocalardir.

He ayrica Hagi'nin plansiz bir hoca oldugunada katilmiyorum abi. Sahaya surdugu takim Rijkaard zamanina gore ne yapmasini cok daha iyi bilen takimlar oluyor. Mac sonu geri kapanmamiza ragmen rakibi kalemizden top yaparak uzak tutmaya calisiyorduk ayrica saha diziliside Rijkaard'dan cokta farkli degil. 4-3-3'u oynatiyor sadece kanatlarimizda sıkıntimiz var tam kadro cikamiyoruz bu yuzdende pozisyon bulmqkta gucluk cekiyoruz kimi zaman ama sahada takim her zaman daha derli toplu oluyor.

Bide abi madem oyuncular degil takim onemli niye Neill'in oynamamasi Baros'un oynamamasi ile tepki gostermem ben seninde gostermemen gerekir bence ;)

Herkes takıntılıdır iyi hoş ama başarılıysan takıntını çeker insanlar.
Yani bi kız düşünün çok güzel , insanlara bu kızla dolaşırken deli hava atıyorsun filan ama kız aşırı tripcan. Kızın artıları çok olduğu için çekersin triplerini. Ama kız çirkin , takılmayı bilmeyen , senden uzak ve aynı zamanda tripcan olsa o kızı 2 güne salarsın. Bu da onun gibi birşey. Başarı isteriz Hagi. Ol şampiyon gıkım çıkmasın. Ama sen Samiyen'de 1 gol atama , mahalle takımlarını zar zor yen bi de üstüne takımdaki oyuncuları küstür ondan sonra gelip gelecek filan anlatma bana. Hagi kusura bkmasın ama bu teknik direktörlüğündeki son şansıdır. Kovulması demek kariyerini bitirmesi demektir. Gider Rumen 2. lig takımlarını çalıştırırsa ayrı tabi ki.