Gündemden

D smart reklam verip duruyor Çarşamba maçları sadece D smart'ta imiş yani ümitlenmeyim boşuna açık kanalda yayınlamazlar.

kanal d bünyesinde d smartın belki açık kanal olarak oradan yayınlarlar yoksa bir mail kavgası daha başlayacak UEFAya

Sanmıyorum, geçen sene çarşamba günü verilen bir maç hatırlamıyorum.. Salı günü olursa ne mutlu bizeydi.. Neyse ki biz D-Smart takdırdık ama yine de kötü bir durum, sinir bozucu.. Herkesin Galatasaray'ımızı izlemesini isterdim.. Sanırım 3 maç salı, 3 maç çarşamba olacakmış, bu durumda 3 grup maçını Star'da izleyebilecek D-Smart'ı olmayanlar.

Trabzonspor'un tüm maçlarını Star vermişti yanlış hatırlamıyorsam.
Çarşambaları maçlar D-Smart'ta bile olsa ülke takımlarının (GS ve belki FB) açık kanaldan vermeleri zorunlu galiba.

Bu yıl UEFA Doğan grubuyla yeni bir anlaşma yaptı.

Detaylar şurada:

http://www.uefa.com/uefa/events/tv/news/newsid=1783769.html

Burada yazanlardan anlaşılabileceği üzere Salı maçları açık kanaldan yayınlanacak. (Star ya da NTV). Aynı zamanda Perşembe günkü Avrupa Ligi maçlarından biri de açık kanalda. Kupanın final maçlarının da açık kanalda yayınlanması zorunlu. Onun dışındaki maçlar D-Smart'ta. 2015'e kadar böyle.

Benim bildiğim eğer Şampiyonlar Ligi'nde tek takım varsa onun maçları açık kanalda yayınlanmak zorunda. Eğer 2 takım varsa 1 hafta biri 1 hafta biri açık kanalda yayınlanır.

D smart alın lig tv iptal edin digitürke vereceğiniz parayı da kombine alın bence deplasman maçlarını da cafeden izleyin ben böyle yaptım huzur doluyum. D dmart Ligtv gibi soyguncu değil. Yayınlar ucuz hem de hd hem de tüm kanallar hep açık...

D smart alın lig tv iptal edin digitürke vereceğiniz parayı da kombine alın bence deplasman maçlarını da cafeden izleyin ben böyle yaptım huzur doluyum. D dmart Ligtv gibi soyguncu değil. Yayınlar ucuz hem de hd hem de tüm kanallar hep açık...

Beko Basketbol Ligi'ni nereden izleyeceğiz veya Fener Beşiktaş'ın maçlarını da gidip kafeden mi seyredeceğiz?

D-Smart LigTv gibi soyguncu değil mi sesli güldüm :D

Ben yıllardır Digitürk kullanıyorum digitürkte sadece maçların verildiği paketler 46 tl ve ntvspor filan da ispanya ligi maçlarında filan kapanıyor Türksat diye Dsmart sinema kanalları filan açık hd yayın tüm kanallar 35 tl aylık şampiyonlar ligi uefa filan cabası. Neyse D smart pazarlamıyoruz bir öneriydi sadece.. Sesli gül tabi talha gülmenin de bir olgunluk gerektirdiğini naiflik gerektirdiğini zamanla anlayacaksın daha yolun uzun..

Ben yıllardır Digitürk kullanıyorum digitürkte sadece maçların verildiği paketler 46 tl ve ntvspor filan da ispanya ligi maçlarında filan kapanıyor Türksat diye Dsmart sinema kanalları filan açık hd yayın tüm kanallar 35 tl aylık şampiyonlar ligi uefa filan cabası. Neyse D smart pazarlamıyoruz bir öneriydi sadece.. Sesli gül tabi talha gülmenin de bir olgunluk gerektirdiğini naiflik gerektirdiğini zamanla anlayacaksın daha yolun uzun..

D-smart yayına başladığı zamanda para vermeyeceksiniz sadece alırken ödeyeceksiniz lafını ben etmedim onlar etti. Sonra da şu paketi bu paketi dediler ve sürekli ücretlendirme yaptılar. Digitürk'ü savunmuyorum burda onlarında yaptığı çok hile hurda var ama D-smart'a da olumlu bir lafım yok.

Boşuna tartışmışsınız Dgitürkde Dsmartda halkı sömüren asalak parazitlerdir ancak şunu söyleyebilirimki ligtv de izlediğim maçların tadını başka hiç bir kanalda yakalayamıyorum Star tv deki şl maçlarını saymıyorum tabi Atv deki süper kupa yayınını daha bugün izledik Trt de yayınlanan maçlardan bahsetmiyorum bile

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta programı belli oldu.
17 AĞUSTOS CUMA
21:00 Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor (Eskişehir Atatürk)
18 AĞUSTOS CUMARTESİ
17:00 Karabükspor - Trabzonspor (Necmettin Şeyhoğlu)
21:45 Elazığspor- Fenerbahçe (İzmir Atatürk)
21:45 Gaziantepspor - Sivasspor (Kamil Ocak)

19 AĞUSTOS PAZAR
20:00 Kayserispor - Bursaspor (Kadir Has)
20:00 İstanbul BŞB - Beşiktaş (Atatürk Olimpiyat)
21:45 Mersin İdmanyurdu - Orduspor (Tevfik Sırrı Gür)
20 AĞUSTOS PAZARTESİ
19:30 Gençlerbirliği - MP Antalyaspor (Ankara 19 Mayıs)
21:00 Galatasaray - Kasımpaşa (Türk Telekom Arena)