M
Mehmet Berber
Misafir
D smart reklam verip duruyor Çarşamba maçları sadece D smart'ta imiş yani ümitlenmeyim boşuna açık kanalda yayınlamazlar.
D smart reklam verip duruyor Çarşamba maçları sadece D smart'ta imiş yani ümitlenmeyim boşuna açık kanalda yayınlamazlar.
Maçlar Çarşamba D-SMART, Salı STAR TV ! Kesin ve nettir !!
kanal d bünyesinde d smartın belki açık kanal olarak oradan yayınlarlar yoksa bir mail kavgası daha başlayacak UEFAya
D smart alın lig tv iptal edin digitürke vereceğiniz parayı da kombine alın bence deplasman maçlarını da cafeden izleyin ben böyle yaptım huzur doluyum. D dmart Ligtv gibi soyguncu değil. Yayınlar ucuz hem de hd hem de tüm kanallar hep açık...
Beko Basketbol Ligi'ni nereden izleyeceğiz veya Fener Beşiktaş'ın maçlarını da gidip kafeden mi seyredeceğiz?
D smart alın lig tv iptal edin digitürke vereceğiniz parayı da kombine alın bence deplasman maçlarını da cafeden izleyin ben böyle yaptım huzur doluyum. D dmart Ligtv gibi soyguncu değil. Yayınlar ucuz hem de hd hem de tüm kanallar hep açık...
D-Smart LigTv gibi soyguncu değil mi sesli güldüm![]()
Ben yıllardır Digitürk kullanıyorum digitürkte sadece maçların verildiği paketler 46 tl ve ntvspor filan da ispanya ligi maçlarında filan kapanıyor Türksat diye Dsmart sinema kanalları filan açık hd yayın tüm kanallar 35 tl aylık şampiyonlar ligi uefa filan cabası. Neyse D smart pazarlamıyoruz bir öneriydi sadece.. Sesli gül tabi talha gülmenin de bir olgunluk gerektirdiğini naiflik gerektirdiğini zamanla anlayacaksın daha yolun uzun..