Gündemden

Şahsen benim takımım böyle bir gol atsa tüm keyfim kaçar yazıklar olsun der televizyonu kapatır gider yatardım ve o maçı unutmak için elimden geleni yapardım. Ama adamlar bu golü bile normal bir gol olarak görüyor. Bu neyin hırsı Elazığspor'dan böyle bir puan almak içlerini acıtmıyor hala da gururlanıyorlar çok ilginç bir kitle. Ahlak centilmenlik saygı sevgi kesinlikle lügatlarında yok.

Mehmet Topuz topa vuruyor adama çarpıyor adam yerde yatıyor Mehmet Topuz'un tam karşısında yatıyor Mehmet oyuna devam ediyor sonra orta yapıyor adamın 1 metre yanından geçiyor koşarak adam hala yerde kıvranıyor gol oluyor Mehmet maçtan sonra vallahi görmedim diyor ee pes yani sen 1 metre yanındaki oyuncuyu kontrol edemiyorsan nasıl profesyonel futbolcusun. Çevre kontrolü denilen bir şey var amatör ligde bile böyle bir açıklama yapmaya bir futbolcu utanır hiç mi kafanı kaldırmıyorsun kim geliyor kim gidiyor? Pes...

Abi Q7 ya bu nasıl istenmez sağda akıp gider :) ama tabiki gelecekse makul bi yıllık ücrete ve çoğu maçta kenarda oturmayı kabul edecek gerçi ona Fatih hoca bir çözüm bulur ama şampiyonlar ligi hedefi varsa kadro inanılmaz alternatifli olur .

Abi Q7 ya bu nasıl istenmez sağda akıp gider :) ama tabiki gelecekse makul bi yıllık ücrete ve çoğu maçta kenarda oturmayı kabul edecek gerçi ona Fatih hoca bir çözüm bulur ama şampiyonlar ligi hedefi varsa kadro inanılmaz alternatifli olur .

Şahsen ben de çok isterim. Quaresma geçen sene birçok futbolcudan daha iyiydi Bjk'de. Ben adama uygulanan bu boykotu çözemedim. Quaresma ile 1 yıllık anlaşma yaparım riske de girmem. Kaka'ya yıllık 10 mil euro yatırım yapmaktansa kadro zaten iyi Quaresma'yı denerim. He tabi paramız çok kaynaklar hazır Kaka'yı alacağız derse yönetim Quaresma kim yea diyebilirim her an :))

Sutopu 1. Ligi'nde üst üste 8. kez mutlu sona ulaşarak şampiyonluklara adeta ambargo koyan Galatasaray, Avrupa'da da başarılı olmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar prensipte anlaştığı dünyaca ünlü Hırvat antrenör Elvis Fatovic'i İstanbul'a davet etti.

Son 22 sezonda 18. şampiyonluğunu elde eden sarı-kırmızılılar, önümüzdeki sezon Avrupa'da başarı yakalamak için, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Hırvatistan'ın altın madalyaya uzanmasında önemli rol oynayan yardımcı antrenör Elvis Fatovic'i takımın başına getiriyor.
Hırvatistan Milli Takımı'nın Başantrenörü Ratko Rudic'in yardımcılığını yapan Fatovic'in bu akşam İstanbul'a gelmesi ve yarın Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ile görüştükten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor

Galatasaray Sutopu Takımı'nın ayrıca, önümüzdeki günlerde, isimleri daha sonra açıklanacak dünyaca ünlü iki oyuncuyla da sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Taraftar olarak o kadar transfer odaklı olduk ki.
Ligin başlamasına 1 aydan az süre var ve 2. hafta Bjk deplasmanına gidiyoruz. Geçen sene konulan deplasman yasağı ile ilgili bir gelişme yok. Böyle giderse yine hiç bir taraftar takımının yanında olamayacak. Acil bir şekilde bu konu ile ilgili ortak bir tepki konulmalı.
Ortak olmasa bile Ultraslan adını aldığı felsefeye uygun davranıp bu konu ile ilgili tavrını net bir şekilde koymalı (geçen sene ki gibi kuru bir yazı ile değil).

Çok öncesinden yazmıştım. O kadar transfer odaklı olduk ki artık hakkımız olanı bile savunamaz hale geldik. Yumurta dayanmış, maça 1 haftadan az kalmış taraftar grubumuz ve münferit insanlar deplasmanıma dokunma diyorlar. Biz böyle ilgisiz kaldıkça daha çok şeyimize dokunurlar.
Sayın Albayrak karar verildikten sonra karşıyım filan diyebiliyor. Sorarlar adama daha önce neredeydiz? Gerçekten samimilerse Ali Sami Yten de oynanacak ilk derbide rakip takıma kapıları açsınlar.

Pazartesi günü doğu ve batı tribünün köşe taraflarından ek olarak 3 bin kombine satışa çıkartılcakmış. Fiyatları 850 Tl ile 1500Tl aralığında olacaşmış. İlgilenenler için güzel bir haber.
Bende eğer Gs Bonus bulabilirsem almayı düşünüyorum.