Gündemden

Onur BALCI' Alıntı:
Kameradan görülmüyor mu neyin ne olduğu? Tamam, kırmızı kart gördü diye 1 maç ceza verirsin; ama sanki gerçekten kırmızı kartı hak etmiş gibi 2 maç veriliyor. Yazık!

Onuda veremez abi hatırlarsın geçen senelerde kaleci Kerem'in kırmızı kart cezasının nasıl iptal edildiğini.

Atanmış federasyondan fazlasını beklemiyordum zaten.

bundan sonra servette dikkatli olsun artık...malum yere çok fazla tükürüyorr rüzgardan falan hakeme gelir de damlacıklar bi 2 maçta o yemesin...

Çekememezliğin bukadarı olur ancak,
Biz günü geldiğinde 'ebedi dostumuz' diye sitemize kapak koyarız ama,
Kaprisleri ile hareket edenler işte bunu yaparlar.

Yüzüme bakamayacak"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve golcü futbolcu Ümit Karan, Teraspark Galatasaray Store Mağazası'nda düzenlenen imza gününde taraftarlarla buluştu.
İmza gününe yoğun ilgi gösteren Sarı-kırmızılı taraftarlar, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve golcü futbolcu Ümit Karan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor maçında yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören Ümit Karan'a verilen 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.

Ümit Karan'ın cezasının indirilmesi için Tahkim Kurulu'na yaptıkları başvurudan istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Adnan Sezgin, "Biz düşüncelerimizi daha önce de beyan ettik. Biz Ümit'e inanıyoruz. Ümit'in orada haksız yere ceza aldığını düşünüyoruz. Zaten bu yüzden Tahkim Kurulu'na gittik. Ama maalesef istediğimiz karar çıkmadı" diye konuştu.

Aldığı cezadan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Ümit Karan ise, "Öncelikle çok üzgün olduğumu söylemeliyim. Adaletin yerini bulacağını düşünmüştüm. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Bugün Denizlispor karşısında oynamayı çok arzuluyordum. Takımla beraber olmak istediğim için geldim. Geçen haftaki yardımcı hakem bu hafta maç yönetiyor, ama ben oynayamıyorum. Bu beni çok üzdü. Ben yarın o hakemin yüzüne bakacağım, ama o benim yüzüme bakamayacak" dedi.

Adnan Sezgin ve Ümit Karan, daha sonra Sarı-kırmızılı taraftarlara imza dağıttı. İmza gününe tekerlekli sandalyesiyle gelen 17 yaşındaki engelli Mehmet Isık'ın formasını imzalayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, genci Ali Sami Yen Stadı'nda misafir etme sözü verdi

Bizim çenesi düşük yine boş boş konuşmuş...
---------------------------------------------------------------
Uygun'dan Tolunay Kafkas'a tepki

Uygun maç sonrası düzenlendiği basın toplantısında, yağmur nedeniyle zeminin kötü olduğunu ve bu nedenle iki takımın da istediği futbolu sahaya yansıtamadığını belirterek, ''Mücadele anlamında iki tarafın da futbolcularını tebrik ediyorum'' dedi.

Futbolcuların iyi işler yapmaya çalıştığını belirten Uygun, şöyle konuştu:

''Ancak hakemimiz 15 tane faul yapan Cangele'ye sarı kart göstermezken, oyuna girer girmez topu çalmak isterken faul yapan Balili'ye sarı kart gösterdi. Bu ne lahana bu ne turşu. Hadi bundan vazgeçtim, adamın ayağını kıracak şekilde tabanla giren futbolcuya, kardeşim koşarken göster kırmızı kartını. Niye benim futbolcum, 3 dakika sonra sana 'Sarı kart göstermeyecek misin?' diyor. Sen bunları çözebileceksin, o avantajı çözebileceksin, sen bunları okuyacaksın ki belki UEFA'da final yönetirsin. Şiş yansın kebap yanmasın, Adana kebabı yandı. Adanalılar futbol izleyemedi. Böyle şey mi olur?''

Uygun, oyundan atılan oyuncusunu alnından öpen Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ı da eleştirerek, ''Tebrik ediyorum seni Tolunay hoca'' ifadesini kullandı

Burak Barut' Alıntı:
Tugay, Tolunay Hoca'nın cevabını yazar mısın ;)
Lafı tıkamış yerine ;)

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un futbolcusunu öpmesiyle ilgili kendisi hakkında yorumda bulunduğunu hatırlatan Kafkas, şöyle konuştu:

''Benim adetim pek kameralar karşısında birilerine bir şey söylemek değil, yüzüne söylemek. O bizim kim olduğumuzu çok iyi bilir. Oyuncuyu öpmem ona destek vermem amacıylaydı. Yoksa kimseyi yaralasın sakatlasın diye öpmedik. Genç oyuncudur destek verelim morali bozulmasın diye. Tekrar söylüyorum bunun da altını çizerek söylüyorum ona söyleyin, biz kameraların karşısında değil yüz yüze söyleriz, hiç de çekinmeyiz.''

Kafkas, basın toplantısından ayrılırken de, ''Aranızda Sivaslı varsa ona söylesin'' diyerek toplantı salonundan ayrıldı.

-------------------------------------------------------------------

Helal olsun Tolunay Hoca !!
Cuk diye oturmuş...

çektiği 2 şut kaleyi bulsun ben onada razıyım...