Gündemden

Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal...

4588.jpg

İki ucu keskin bıcak olan bir öneri.İyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var...

Kayseri maçlarını Adana'da oynuyor.Eğer bu kadar iyi niyetli düşünüyorlarsa delikanlı gibi başka bir şehire alsınlar maçı.Son haftadaki maç avantajımızı onlara verecek kadar saf değiliz sanırım.

Arda Öztürk' Alıntı:
Kayseri maçlarını Adana'da oynuyor.Eğer bu kadar iyi niyetli düşünüyorlarsa delikanlı gibi başka bir şehire alsınlar maçı.Son haftadaki maç avantajımızı onlara verecek kadar saf değiliz sanırım.

İstanbuldaki Sivaslı sayısı ile övünüyorlardı buyursunlar İstanbulda ayarlayacakları bir statta oyniyalim.Yada Ali Samiyen'de oyniyalım stadın yönetimi onlara bırakılsın o maçlık.
Son haftalardaki saha avantajı çok daha fazla önemli bizim için.

arkadaşlar taklitçi takımı fb kartalsporu almış hani biz beylerbeyini pilot takımyaptık ya başınada Cemil Turan ı getirecekmiş Aziz Yıldırım neyse bizi ilgilendirmezde rekabet açısından neler oluır tartışalım

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
arkadaşlar taklitçi takımı fb kartalsporu almış hani biz beylerbeyini pilot takımyaptık ya başınada Cemil Turan ı getirecekmiş Aziz Yıldırım neyse bizi ilgilendirmezde rekabet açısından neler oluır tartışalım
Taklitçi takım değil bence geç kalmış takım:) Bizim beylerbeyinin durumu ortada oldukça kötüyüz.Kartalspor ise Bank Asya liginde 7. sırada.Kararın isabetli olup olmadığı tartışılır ama doğru bir takım seçilmiş bence.Unutmadan fener bu kadar para verdiyse kartal klubunun sahip olduğu arsalar için verdi.Verdiği parayı çıkartacak sanırım...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:

fb altyapısı son derece zayıf hatta buna önem vereyen, potansiyelli diye aldığı oyuncuyu(Gürkan,Olcan,İlhan Parlak,...) 2-3 yıla kalmaz oduna çeviren bir takım.Hangi oyuncuları oynatmak için böyle bir saflık yapmışlarki :p
Bunun altında pekte sportif sebepler yoktur anlayacağın.

Eren Aydın' Alıntı:
Kartalın arsalarını bi sitede görmüştüm ama unuttum adını.Bence sırf o arsalara 3.5 milyon euro vermişlerdir...

Eren çok fark etmez bence bizimde arsalar adına planlarımmız var ama bunlar için öncelikle stadın devreye sokulması bekleniyor.
Ayrıca hemen belirtiyim fb şu anda spor klübü olarak alabileceği tüm arsaları alsada değer olarak Florya arazisinin 4te 1i değere ulaşamazlar.

Haklısın Doğan ama ortada 1 koyup 5 alma durumu var.Ayrıca Tolga'nın ve senin belirttiğin gibi altyapı meselesi var ki fenerin en özürlü olduğu mesela.Kendilerine benzetirler umarım orayı :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":269n5dsi]Yanlız kartal spor'un fena altyapısı vardır.

Orası doğru bizdede Servet ve Yaser Kartal çıkışlıdır.[/quote:269n5dsi]

Bildiğim kadarıyla Yaser Yıldız Beşiktaş Altyapısı çıkışlıdır... :roll:

Tugay Aktepe' Alıntı:

Tugay doğru biliyorsun ama Yaser'in asıl gelişimini sağladığı yer Kartalspor'dur.

Ayrıca fb altyapıya önem vermez çıkan gencide heba eder.O yüzden Kartal'dan kim çıkarsa çıksın azıyla kuş tutmadan fb'de kendine yer bulamaz.

"Maçı Ali Sami Yen'de oynayalım"

14 Ocak 2009 Çarşamba * 16:40

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Süper Lig'de 17. haftadaki Sivasspor-Galatasaray maçının İstanbul'da oynanmasını gerektiğini ifade etti.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçı olan Sivasspor ile Galatasarayımız arasındaki maçın soğuk hava şartlarından dolayı İstanbul'da oynanmasını talep etti.

Sivas'ta bugünlerde yoğun kış şartlarının yaşandığını belirten Ünsal, ''Sivas'ta hava ve zemin şartları uygun olmadığı için, ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray ile Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yapacağımız maçı mümkün olsa da Ali Sami Yen Stadyumu'nda, ikinci yarıdaki maçı da Mayıs ayında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynasak. Önemli olan sporcuların sağlığı'' diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı

Koptum öldüm yarıldım bitrdi beni bu haber ya =)))))))))))))))))))

Basının gazına gelip yazılanlara hemen atlama konusunda üstümüze yok!

Basına ve taraftara açık olan çoğu idmana gitmeye çalışan biri olarak Lincoln'ün fazla eleştirildiğini ve Fenerbahçe medyası tarafından onun aleyhine yazılan yazılara balıklama atlanıldığını düşünüyorum!

Lincoln bu 30 dakika erken gelip, 30 dakika geç gitme işini geldiğinden beri uyguluyor ve idman sonraları frikik ile kondisyon çalışmaları yapıyor. Ancak medyamız bunu Lincoln'ün gelişinden 1.5 yıl sonra farketti ve bugün yazdı! Tabi taraftarımız da Lincoln'ün buna yeni başladığını veya şuanda göstermelik olarak yaptığını sanarak yine oyuna geldi!

Neyse, Lincoln'ün adı çıkmış 9'a inmez 8'e.

Burak Barut' Alıntı:
Tugay Aktepe":1cauke77]Aslanım benim... [url="http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Baglasan-durmaz_4_Detail_32_123508_2.htm' Alıntı:
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALAT ... 3508_2.htm[/url]

Ah Tugayım ah :)
Sende mi saflaştın ya :)
Adam yeni fizyoterapist getirtti.Mecburen idman yapacak ki aa bak hoca getirtti böyle oldu desinler;)[/quote:1cauke77]

Geçen seneyi düşününce bu günlerin kıymetine kıymet katmaya çalışıyorum be Burak. :)

Burak Barut' Alıntı:
Ah Tugayım ah :)
Sende mi saflaştın ya :)
Adam yeni fizyoterapist getirtti.Mecburen idman yapacak ki aa bak hoca getirtti böyle oldu desinler;)

Hocayı bizmi getirdikte başına koyduk?Hayır.
Adam kendini geliştirmek adına özel hoca istedi bunuda olabildiğince değerlendirmeye çalışıyor.Bende kendisini sonuna kdar destekliyor ve tebrik ediyorum.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1deudn1d]

Tugay doğru biliyorsun ama Yaser'in asıl gelişimini sağladığı yer Kartalspor'dur.

Ayrıca fb altyapıya önem vermez çıkan gencide heba eder.O yüzden Kartal'dan kim çıkarsa çıksın azıyla kuş tutmadan fb'de kendine yer bulamaz.[/quote:1deudn1d]

O zaman Servette asıl gelişimini Göztepede tamamladığı için Göztepeden çıkmadır:D Bize geldiğinde sakalı bile yoktu.:D