Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal...
İki ucu keskin bıcak olan bir öneri.İyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var...
İki ucu keskin bıcak olan bir öneri.İyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var...
Arda Öztürk' Alıntı:Kayseri maçlarını Adana'da oynuyor.Eğer bu kadar iyi niyetli düşünüyorlarsa delikanlı gibi başka bir şehire alsınlar maçı.Son haftadaki maç avantajımızı onlara verecek kadar saf değiliz sanırım.
Taklitçi takım değil bence geç kalmış takım Bizim beylerbeyinin durumu ortada oldukça kötüyüz.Kartalspor ise Bank Asya liginde 7. sırada.Kararın isabetli olup olmadığı tartışılır ama doğru bir takım seçilmiş bence.Unutmadan fener bu kadar para verdiyse kartal klubunun sahip olduğu arsalar için verdi.Verdiği parayı çıkartacak sanırım...Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar taklitçi takımı fb kartalsporu almış hani biz beylerbeyini pilot takımyaptık ya başınada Cemil Turan ı getirecekmiş Aziz Yıldırım neyse bizi ilgilendirmezde rekabet açısından neler oluır tartışalım
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar taklitçi takımı fb kartalsporu almış hani biz beylerbeyini pilot takımyaptık ya başınada Cemil Turan ı getirecekmiş Aziz Yıldırım neyse bizi ilgilendirmezde rekabet açısından neler oluır tartışalım
Eren Aydın' Alıntı:Kartalın arsalarını bi sitede görmüştüm ama unuttum adını.Bence sırf o arsalara 3.5 milyon euro vermişlerdir...
Tolga Kaplan' Alıntı:Yanlız kartal spor'un fena altyapısı vardır.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":269n5dsi]Yanlız kartal spor'un fena altyapısı vardır.
Tugay Aktepe' Alıntı:Bildiğim kadarıyla Yaser Yıldız Beşiktaş Altyapısı çıkışlıdır... :roll:
Tugay Aktepe' Alıntı:
Burak Barut' Alıntı:Tugay Aktepe":1cauke77]Aslanım benim... [url="http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Baglasan-durmaz_4_Detail_32_123508_2.htm' Alıntı:http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALAT ... 3508_2.htm[/url]
Ah Tugayım ah
Sende mi saflaştın ya
Adam yeni fizyoterapist getirtti.Mecburen idman yapacak ki aa bak hoca getirtti böyle oldu desinler[/quote:1cauke77]
Geçen seneyi düşününce bu günlerin kıymetine kıymet katmaya çalışıyorum be Burak.
Burak Barut' Alıntı:Ah Tugayım ah
Sende mi saflaştın ya
Adam yeni fizyoterapist getirtti.Mecburen idman yapacak ki aa bak hoca getirtti böyle oldu desinler
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1deudn1d]
Bildiğim kadarıyla Yaser Yıldız Beşiktaş Altyapısı çıkışlıdır... :roll: