Gündemden

Dün Engin Verel'i dinledim.Açıkçası dinlemez olaydım.Şu iki tane lafı yeter herhalde.

"Arda Avrupa'ya gittikten sonra Fener'e gelecektir bunun altıma imzamı atarım."

"Galatasaray vefasız camia,bütün olanları görüyoruz,ben de bu olanlardan nasibimi aldım."

Yazık,yazık...

Vefasız bir camia olduğumuz doğruda , Arda Avrupa'da oynadıktan sonra Fener'e gider demek gerçekten çok saçma . Her Galatasaray'lı Emre Belözoğlu gibi değildir !

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...

Siyasette medya baskısı yüzünde,mücadelesi yüzünden hükümetler devrilir ne büyük kulübüz ki bunca yıldır medyaya rağmen yine en çok şampiyonluk,yine avrupa başarısı hep bizde.

Emin Doğanca' Alıntı:
Vefasız bir camia olduğumuz doğruda , Arda Avrupa'da oynadıktan sonra Fener'e gider demek gerçekten çok saçma . Her Galatasaray'lı Emre Belözoğlu gibi değildir !
Bence o kadarda vefasız bir camia değiliz.Sadece insanların kişilikleri ve boş bırakılışları yüzünden böyle oldu.Birisi Galatasaray'da futbolculuğu bıraktıktan sonra emekli maaşı verilecek hali yok.Futbolcu gitti mi ilişki kesilir.Sadece ilerde yaptıklarından dolayı teşekkür edilir.Bizde Fenerbahçe gibi insanları susturalım mı ? Zaten Engin Verel'i abilerimizden amcalarımızdan biliyoruz nasıl biri olduğunu.Ve bizden ayrılan birçok insanında neler dediğini biliyoruz.Madem vefasız camiaydık Arif ve Suat gibi oyuncular neden şikayetçi değil.Her suçu kulübe atmamak lazım.Bu yüzden aynayada bakmak şarttır.

GS vefasız ne demektir yahu?
Bu adamlara jubile teklif edilmedi mi? Edildi.

Kabul ettiler mi? Hayır,yüzüne bile bakmadılar.

Klüp bulun denip,süre tanınmadı mı? Tanındı.

Bulabildiler mi? Yoo

Bulan arkadaşlar(Hakan Ünsal ve Ergün) ne halt ettiler 1 yıl daha rezil olmaktan başka? Hiç.

Ben Canaydın'a kızıyordum fakat en azından oyuncular konusunda onda hiç bir suç olmadığını bugün kabul ediyor durumdayım.Sorun kulübün tutumunda değil oyuncuların aklındaki benlik profillerinde.
Futbolu bırakmaları yada yolları ayırmak için oyuncuların keyfimi beklenir vefasız olmamak için.Geçiniz bu işleri, Vefasız olan birileri varsa GS sayesinde para kazanıp isim yapan sonrada arkadan sallayan ESKİ oyucularımızdır.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
GS vefasız ne demektir yahu?

Kabul ettiler mi? Hayır,yüzüne bile bakmadılar.

Klüp bulun denip,süre tanınmadı mı? Tanındı.

Bulabildiler mi? Yoo

Bulan arkadaşlar(Hakan Ünsal ve Ergün) ne halt ettiler 1 yıl daha rezil olmaktan başka? Hiç.

Ben Canaydın'a kızıyordum fakat en azından oyuncular konusunda onda hiç bir suç olmadığını bugün kabul ediyor durumdayım.Sorun kulübün tutumunda değil oyuncuların aklındaki benlik profillerinde.
Futbolu bırakmaları yada yolları ayırmak için oyuncuların keyfimi beklenir vefasız olmamak için.Geçiniz bu işleri, Vefasız olan birileri varsa GS sayesinde para kazanıp isim yapan sonrada arkadan sallayan ESKİ oyucularımızdır.
Doğan Abi sana katılıyorum.Kulüp bir oyuncuyu bizde uzun süredir oynuyor diye ölene kadar tutmak mı zorunda.Oynayamayan gider kulüp size ölene kadar bakmak zorunda değildir.Sonra vay efendim Galatasaray şöyle Galatasaray böyle.Birde sana yaptığı katkıları,bu kulüp sayesinde ne tür başarılar ve paralar kazandığında bir saysana.

bu kulüp Engin Verel Selçuk yula ve tanju Çolak gibi soysuzlara gerektiği gibi hakettikleri değerlerini verdikleri için Türkiyenin en iyi en şerefli spor kulübü olmuştur..Engin Vereli baştacı yapan bir Galatasarayın 25 milyonu aşkın taraftarı asla olmazdı..

işte değeri hakeden isimleri transferlerde forma verdirterek onure ediyorlar..geride kalanlar bizi güldürmeye devam etsinler..arada gülmeye de ihtiyacımız var..

Doğan SAĞLAM' Alıntı:

Doğan vefa olayına birde şu açıda baksak olmaz mı ? Ya bu oyuncular yönetimden jubile teklifi değilde sadece ufak bir teşekkür bekliyorsa ve teşekkür edilmediği içinde ellerine geçen her fırsatta yönetime sitem ediyorlarsa . Sonuçta bu oyuncular bırakın aldıkları parayı , alamadıkları paralara karşın en zor günlerde en zor zamanlarda defalarca takımı lig şampiyonu yaptılar , şampiyonlar liginde çeyrek final oynattılar ve bir sene sonrada yine şampiyonlar ligi çeyrek finalinin eşiğine getirdiler . Şimdi senin az önce dediğin düşünce profilide aslında burada ortaya çıkıyor . Şuan görünen o ki bu oyuncuların benliklerinde jubile yok teşekkür var . E bunca elde edilen başarıdan sonra teşekkür edilmeyince doğal olarak yönetime sitem ediyorlar .

Ayrıca sen veya başkası vefa olayına sadece bir jubile olarak bakıyor , ben ise bir teşekkür . İşte bizimde fikir farklılığı yaşadığımız yerde bu .

Bu benim görüşümdür saygı duyulmasını bekliyorum .

Saygılar

Not : Neden diğer kısımları alıntı yapmadım çünkü aynı cevapları hem bu forumda hem de sokakta defalarca alıyorum .

Teşekkür konusunda geç kalınsa da Uefa yemeği verilerek gereken yapılmaya çalışıldı. Ancak, misal Hakan Ünsal neredeyse yemeklerin tadına bile laf söyleyecekti. Bu insanlarda bir memnuniyetsizlik, bir tatmin olmama durumu var. Neredeyse Kulübün bir altın anahtarını yaptıralım, birer tane çoğaltalım hepsine takdim edelim istiyorlar.

Aslında futbolcusuna vefa konusunda önde giden bir kulübüz. Uğur Uçar fenerde olsa bitmişti. Biz tam 1,5 yıl bekledik. Linderoth fenerde olsa Edirne sınırından giremezdi. Appiah'a olanlara bakın. Bizden tek bir laf yok. Hala tedavi ettiriyoruz. Ama medya fenere laf söylemezdi değil mi. Unutmuşum.

Emin Doğanca' Alıntı:
Doğan vefa olayına birde şu açıda baksak olmaz mı ? Ya bu oyuncular yönetimden jubile teklifi değilde sadece ufak bir teşekkür bekliyorsa ve teşekkür edilmediği içinde ellerine geçen her fırsatta yönetime sitem ediyorlarsa . Sonuçta bu oyuncular bırakın aldıkları parayı , alamadıkları paralara karşın en zor günlerde en zor zamanlarda defalarca takımı lig şampiyonu yaptılar , şampiyonlar liginde çeyrek final oynattılar ve bir sene sonrada yine şampiyonlar ligi çeyrek finalinin eşiğine getirdiler . Şimdi senin az önce dediğin düşünce profilide aslında burada ortaya çıkıyor . Şuan görünen o ki bu oyuncuların benliklerinde jubile yok teşekkür var . E bunca elde edilen başarıdan sonra teşekkür edilmeyince doğal olarak yönetime sitem ediyorlar .

Ayrıca sen veya başkası vefa olayına sadece bir jubile olarak bakıyor , ben ise bir teşekkür . İşte bizimde fikir farklılığı yaşadığımız yerde bu .

Bu benim görüşümdür saygı duyulmasını bekliyorum .

Saygılar

Not : Neden diğer kısımları alıntı yapmadım çünkü aynı cevapları hem bu forumda hem de sokakta defalarca alıyorum .

Emin, bu kadar iyimserlik fazla tek bünye için.Adnan Polat'ı ve ailesini hiçbir GSlı yöneticiyi tanımadığım kadar iyi tanıyorum kime teşekkür eder kime etmez bunuda biliyorum.Hasan'a,Hakan'a teşekkür edilmemiş mi?Bunuda duyduğun bir yer varsa ciddi ciddi, bu futbolcularda dahil git suratlarına tükür yalanlarından dolayı.
Bülent Kaptan'a sezon biterken yolları ayırmayı düşünüyoruz buluşup konuşalım yolunu yoldamını dendi.2 ay hiç bir telefonunu açmadı GS başkan ve yardımcılarının.
Hakan Ünsal ve Ergün 2 koca sezon bizim sol kanatı otoban ettiler.Yine teşekkür edilip ,jubile yapın dendi.Verdikleri yanıt ortada.

Kaldıki Hasan ile ilgili başkan ve Haldün defalarca tvlerde 'Hasan bizim evladımız','Onun gönlünü alırız','GS çok emekleri geçti' ,vb demeçler vermişlerdir.Daha ne ,nekadar yapılabilir.

Bunların istediği teşekkür veya jubile değil Emin, zamanındaki başarılardan dolayı kulübü ipoteklemişler, biz istediğimiz kadar kalırız sanıyorlar.Böyle olmadığını anlatan biri çıkıncada deli ana gibi oraya buraya sataşıyorlar.

bu sabah atakımla a2takımın antrenman maçı vardı.
2-1atakım kazandı.Elano biri frikikten 1ide penaltı olmak üzere 2tane gol attı:)1tane direkten döndü topu,müthiş paslar atıyor:).Mehmet topalda oyundaydı.Berkin diye genç oyuncumuz var oda çok iyi.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
bu sabah atakımla a2takımın antrenman maçı vardı.
2-1atakım kazandı.Elano biri frikikten 1ide penaltı olmak üzere 2tane gol attı:)1tane direkten döndü topu,müthiş paslar atıyor:).Mehmet topalda oyundaydı.Berkin diye genç oyuncumuz var oda çok iyi.

vayyy darısı resmi maçlara inşallah :)

trt son dakika geçiyor türkiye kupası maçları artık trt de olacakmış.çok sayıda firma isim hakkı için trt ile temas kurmaya başlamış.