Voleybol ve Basketbol için neden yorum yapmamış büyük başkanımız. Bıktım artık futbol endeksli düşünen başkanlardan.
Bence o kadarda vefasız bir camia değiliz.Sadece insanların kişilikleri ve boş bırakılışları yüzünden böyle oldu.Birisi Galatasaray'da futbolculuğu bıraktıktan sonra emekli maaşı verilecek hali yok.Futbolcu gitti mi ilişki kesilir.Sadece ilerde yaptıklarından dolayı teşekkür edilir.Bizde Fenerbahçe gibi insanları susturalım mı ? Zaten Engin Verel'i abilerimizden amcalarımızdan biliyoruz nasıl biri olduğunu.Ve bizden ayrılan birçok insanında neler dediğini biliyoruz.Madem vefasız camiaydık Arif ve Suat gibi oyuncular neden şikayetçi değil.Her suçu kulübe atmamak lazım.Bu yüzden aynayada bakmak şarttır.Emin Doğanca' Alıntı:Vefasız bir camia olduğumuz doğruda , Arda Avrupa'da oynadıktan sonra Fener'e gider demek gerçekten çok saçma . Her Galatasaray'lı Emre Belözoğlu gibi değildir !
Doğan Abi sana katılıyorum.Kulüp bir oyuncuyu bizde uzun süredir oynuyor diye ölene kadar tutmak mı zorunda.Oynayamayan gider kulüp size ölene kadar bakmak zorunda değildir.Sonra vay efendim Galatasaray şöyle Galatasaray böyle.Birde sana yaptığı katkıları,bu kulüp sayesinde ne tür başarılar ve paralar kazandığında bir saysana.Doğan SAĞLAM' Alıntı:GS vefasız ne demektir yahu?
Bu adamlara jubile teklif edilmedi mi? Edildi.
Kabul ettiler mi? Hayır,yüzüne bile bakmadılar.
Klüp bulun denip,süre tanınmadı mı? Tanındı.
Bulabildiler mi? Yoo
Bulan arkadaşlar(Hakan Ünsal ve Ergün) ne halt ettiler 1 yıl daha rezil olmaktan başka? Hiç.
Ben Canaydın'a kızıyordum fakat en azından oyuncular konusunda onda hiç bir suç olmadığını bugün kabul ediyor durumdayım.Sorun kulübün tutumunda değil oyuncuların aklındaki benlik profillerinde.
Futbolu bırakmaları yada yolları ayırmak için oyuncuların keyfimi beklenir vefasız olmamak için.Geçiniz bu işleri, Vefasız olan birileri varsa GS sayesinde para kazanıp isim yapan sonrada arkadan sallayan ESKİ oyucularımızdır.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Bu adamlara jubile teklif edilmedi mi? Edildi.
Emin Doğanca' Alıntı:Doğan vefa olayına birde şu açıda baksak olmaz mı ? Ya bu oyuncular yönetimden jubile teklifi değilde sadece ufak bir teşekkür bekliyorsa ve teşekkür edilmediği içinde ellerine geçen her fırsatta yönetime sitem ediyorlarsa . Sonuçta bu oyuncular bırakın aldıkları parayı , alamadıkları paralara karşın en zor günlerde en zor zamanlarda defalarca takımı lig şampiyonu yaptılar , şampiyonlar liginde çeyrek final oynattılar ve bir sene sonrada yine şampiyonlar ligi çeyrek finalinin eşiğine getirdiler . Şimdi senin az önce dediğin düşünce profilide aslında burada ortaya çıkıyor . Şuan görünen o ki bu oyuncuların benliklerinde jubile yok teşekkür var . E bunca elde edilen başarıdan sonra teşekkür edilmeyince doğal olarak yönetime sitem ediyorlar .
Ayrıca sen veya başkası vefa olayına sadece bir jubile olarak bakıyor , ben ise bir teşekkür . İşte bizimde fikir farklılığı yaşadığımız yerde bu .
Bu benim görüşümdür saygı duyulmasını bekliyorum .
Saygılar
Not : Neden diğer kısımları alıntı yapmadım çünkü aynı cevapları hem bu forumda hem de sokakta defalarca alıyorum .
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:bu sabah atakımla a2takımın antrenman maçı vardı.
2-1atakım kazandı.Elano biri frikikten 1ide penaltı olmak üzere 2tane gol attı1tane direkten döndü topu,müthiş paslar atıyor.Mehmet topalda oyundaydı.Berkin diye genç oyuncumuz var oda çok iyi.
Bİlmiyorum ama gs.org koyar galibaSemih Tuna' Alıntı:Okan acaba bu maçı daha sonra galatasaray.org'dan veya başka bir yerden izleme imkanımız var mıdır?