Gündemden

Ayrıca seneye lig maçlarının trt de şifresiz yayınlanacağı yönünde söylentiler var

Enes Kömürcü' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":3jg0c8rj]İki yıllığına almışlar ve şifresiz vereceklermiş. Ayrıca Umut'un da dediği gibi isim satma konusunda da yetkili TRT imiş.
[/quote:3jg0c8rj]

Umarım d-smart gibi olmaz.D-smart 'da şifresiz demişti.

Emin Doğanca' Alıntı:
Ayrıca seneye lig maçlarının trt de şifresiz yayınlanacağı yönünde söylentiler var
Bu söylenti son bir kaç ayda çokca konuşulur oldu. Medya ve vatandaşlar arasında da hep bu söz söyleniyor, ne derece doğru olduğunu bilemeyiz ama verirlerse iyi olur.

Aslında Arjantin'de ki kaos bizde de olsa ve maçları devlet kuruluşu yani TRT yayınlasa diye içimden geçirmiyorum değil hani. :)

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3o00rf46]Ayrıca seneye lig maçlarının trt de şifresiz yayınlanacağı yönünde söylentiler var
Bu söylenti son bir kaç ayda çokca konuşulur oldu. Medya ve vatandaşlar arasında da hep bu söz söyleniyor, ne derece doğru olduğunu bilemeyiz ama verirlerse iyi olur.

Aslında Arjantin'de ki kaos bizde de olsa ve maçları devlet kuruluşu yani TRT yayınlasa diye içimden geçirmiyorum değil hani. :)[/quote:3o00rf46]
Bu iddiayı ilk olarak ismini bilmediğim bir spor yazarının günlük yazısında gördüm . Kendisi haberi çok ciddi bir kaynaktan aldığını ve başbakanında onay verdiğini söyledi . Hayırlısı neyse o olsun .

Evet bu söylendi bayadır var şehir efsanesi olma yolunda gidiyor.

Söylentiye göre Trt lig ve kupa maçlarının ihalesini alacakmış.Bunun içinde isim hakkı en azından lig için TT ile anlaşılmış karşılık olarak bütün teknik alt yapı TT tarafından karşılanacakmış.Sisteme göre Trabzondaki biri Trt'yi açtığında Trabzonspor'un, Sivas'taki açtığında Sivas Sporun maçı yayınlanacakmış.Aynı durum İstanbul takımları içinde geçerli.

Türkiye Kupası maçları 2 sezon boyunca TRT ekranlarında. isim hakkı için görüşmeler devam ediyor.
buda gösteriyorki süperlig maçlarının TRT de yayınlanması şehir efsanesi değil, gerçeklik payı var...

mahmut özgener lig maçlarının yayın hakkının paketler halinde satılarak daha fazla gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi. fakat ihaleye kadar fazla bir şey açıklayamazmış. bu sözden ve kupa maçlarının trtye verilmesinden sonra bazı maçların trtde yayınlanacağını düşünüyorum.

Paket satiş en çok ama en çok 4 büyüklere yarar.Zira mevcut lig tv abonelerinin %85 i bu 4 takımı izlemek için kullanılıyor.

Anadolu maçlarını trt pek ala alabilir.4 büyüklerede ciddi bir ihale yapılır.Bu sezon için verilen paranın fazlası bu 4 büyükler için verilebilir.

Trt o ihaleyide alır mı??? yaklaşık 300 milyon dolar ve üzerine mal olacak bir ihaleyi almak.Özeliklede muhalif kanattan büyük tepki çeker.Hakan Şükür'ün bence çok yüksek olmayan ücretine gösterilen tepki gibi.Bu endişe yaratılırsa zannetmiyorum 4 büyüklerin ihalesini TRT alabilsin.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Evet bu söylendi bayadır var şehir efsanesi olma yolunda gidiyor.

Söylentiye göre Trt lig ve kupa maçlarının ihalesini alacakmış.Bunun içinde isim hakkı en azından lig için TT ile anlaşılmış karşılık olarak bütün teknik alt yapı TT tarafından karşılanacakmış.Sisteme göre Trabzondaki biri Trt'yi açtığında Trabzonspor'un, Sivas'taki açtığında Sivas Sporun maçı yayınlanacakmış.Aynı durum İstanbul takımları içinde geçerli.

Peki Trabzon'da ki diğer takım taraftarları maçları nasıl izleyecekmiş :roll:

Burak Barut' Alıntı:
Peki Trabzon'da ki diğer takım taraftarları maçları nasıl izleyecekmiş :roll:

Burak benim aklımdaki en büyük soruda o zaten ama onu muhtemelen TRT'nin diğer kanallarına sarkıtacaklar.Yani GS'ın maçını trabzon'da TRT1'den değilde TRT5'ten izlersin.Tabi ihalede 4 büyüklerine alırlarsa.

Hayırdır arkadaşlar Mehmet'e neden kızıyorsunuz ki, Açılım Yapmak isteyenlere söyleyin sözünüzü espri yapan kardeşime değil, bunu gerçeğe yaymaya çalışanlara diyelim sözümüzü...

Burak Barut' Alıntı:
Hayırdır arkadaşlar Mehmet'e neden kızıyorsunuz ki, Açılım Yapmak isteyenlere söyleyin sözünüzü espri yapan kardeşime değil, bunu gerçeğe yaymaya çalışanlara diyelim sözümüzü...

abi tabi kızacaz diyarbakırda sadece kürtçe mi konuşuluyor? Benim kızdığım nokta diyarbakırda sadece kürtler yaşıyormuş gibi davranması.

NOT:Amacım kesinlikle siyaset yapmak değildir.Ki mehmetin iletisinin de açılım yapmaya çalışanlara olduğunu sanmıyorum sadece öyle bir iletiydi.

Bu tip konularda şaka yapmak pek hoş değil. Mehmet'in niyeti kötü değil ancak bu tarz söylemler insanları kırabiliyor. Ayrıca ''Açılım'' meselesine hiç girmemek lazım. Zira bir ''açamadılar'' gitti...

Elbetteki Diyarbakır'da sadece kürtlerin yaşamadığını biliyorum.Benim asıl tepkim bu tür olayları buraya getirenlere.Zaten beni bilenler art niyetli bir insan olmadığımı bilir.Neyse daha fazla konuşmayacağım bu konu hakkında yoksa siyasete gireceğim.