Gündeme Dair

Re: Gündeme dair!...

hoca'ya muhalefet etmemiz ,takımı desteklemeyeceğimiz anlamına gelmesin. bizlerin de sizler gibi Galatasaray'dan hiçbir çıkarı yok, olmadıda. bugüne kadar Galatasaray sayesinde delikli kuruş geçmedi boğazımızdan.. aksine hep verdik, hep verdik. bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız ; ama başarı istemek en doğal hakkımız...
 
Re: Gündeme dair!...

İnşallah seneye Antlaya Bşb veya Karşıyaka iyi yatırım yapmazlar yoksa seneye müthiş iş başararak beşinci olan takımımız bu gidişle o sırasınıda koruyamayacak.
 
Re: Gündeme dair!...

yani bu saatten sonra murat hocanın bi faydası olmaz takıma ben bunu murat hocayı seven biri olarak söylüyorum ne bileyim mitat abinin dedikleride bi yandan aklıma geliyo çok çirkin ya ülkerin arkasına sığınıp galatasaraya şantaj yapıyosa eğer yani. çok fazla mesaj yazmıyorum ama ben forumu sıkı takip ediyorum mitat abiyede saygım var murat hocayıda seviyorum ya açıkçası mitat abinin bildikleri neyse tamamıyla açık seçik bi şekilde bilmek isterim hayırlısı olsun inşallah bu sene cafecrown ile geçecek geçmesine de artık seneye yeni bi sponsorla orhun ene yide ikna edip lige başlamak en güzeli olcak gibi inşallah bu mümkün olur
 
Re: Gündeme dair!...

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":3qiz58c6][quote="Kaan Can Garip":3qiz58c6]Arda o maçta ben de oradaydım, pota arkasında. ama yemin ederim, öyle bir tezahürat duymadım.
Boşuna yemin etme abi[/quote:3qiz58c6]
Volkan !!!

yalan yere yemin edecek kadar dinden çıkmadık!!! yapılmamıştır demedim, sadece duymadım dedim. uA ile beraberdim maçta.[/quote:3qiz58c6]
Doğru duymamış olabilirsin herkes maçtan koppmuştu Murat hocaya tezahurat yapıyorduk sen o anda maç bitti deyip cevrene dikkat etmemiş olabilirsin birşey demedik.
 
Re: Gündeme dair!...

Bugüne kadar olayları kişiselleştirmemeye ve gençler arasında kutuplaşma ortamı yaratmamaya çalıştım ama bir noktadan sonra oyunu kuralına göre oynamazsan üzülen tarafta yer almaya mahkum oluyorsun. Üzülmemek ve bazı kişileri üzmemek için ortaya bir karışık alayım.

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":uf6etsm5] ... "Sizce bir hocanın oyuncu transferinden komisyon alması etik midir?"
Onur böyle bir şey bizim için ayıp sayılır ama avrupa bu olaya farklı bakıyor
ama bence etik değil hoca bunu yapıyorsa kulüp kasasından çalıyordur.Yani yemek yediği kaba pisliyordur.[/quote:uf6etsm5]
Mithat Duran' Alıntı:
... bak Onur abin bana bir soru sordu demek ki onun da kulağına kar suyu kaçtı ...
Mithat Bey, yanlış anladınız. Benim kulağıma kar suyu son iki sezon değil onun öncesinde kaçtı. Her ne kadar sizin ithamlarınızın ispatını göremesek de benim bahsettiğim olay gazetelere belgeleriyle yansıdı.

Murat Özyer´in Efes Pilsen ile görüştüğünü ve anlaştığını söylemiştiniz. Hatta forum aracılığı ile hesap sormuştunuz Özyer´den; Efes´le anlaştınız mı anlaşmadınız mı diye. Anlaşabilirdi bu gayet doğaldı çünkü iki sezondur çalıştırdığın takım ilk planda seninle devam etmeyi düşünmüyorsa sezon bittikten sonra başka takımlarla görüşmesinden doğal ne olabilir ki. Peki Erman Kunter Galatasaray´ı çalıştırdığı dönemde sezon bitmeden transfer görüşmeleri yaptı mı? Ayrıca Ülker´in kadrolu elemanı onlar nereye isterse oraya gider diyorsunuz. Peki Ülker Özyer´i Efes Pilsen´e mi gönderme kararı almıştı da onlarla görüşmesine izin verildi?

Ali Demirci' Alıntı:
Hahahahaha işte olay budur!!!

Adamlar işi çözmüş! Hem kendi adamlarını başta tutacaklar hem de transferde akıllarınca taraftarın ağzına bir parmak bal çalıp susturacaklar,şirin gözükecekler!

Ama bunu yiyen mutlaka olacaktır,kaldıki Murat ÖZYER'in Avery,McGowan,Hollman,Brittonn,Dee,Green gibi benzeri balon adam alışları hâlâ hafızalarda ama ne hikmetse bunlar hiç söylenmiyor söylendiğinde hemen sindirmeye çalışılıyor; Yok neymiş GS Lisesi mezunuymuş,bizden çıkmaymış saha da olup bitene bakan yok hep kişiliğe bakılıyor.

İlk yıl 4. Play-off yarı final
İkinci yıl 5. Play-off süpürülüş(bütçe attırılmasına rağman)

...
Ali Bey Erman Kunter´in önünde tek engel olarak gördüğünüz Özyer´in yerli/yabancı transferlerini eleştiriyorsunuz. O halde Kunter´in takımın başında olduğu sezon takımdaki oyunculara bir göz atalım;

Muratcan Güler, Arda Vekiloğlu, Jason Robert Koch, Roy Hairston , Ersin Görkem, Ali Ton, Yiğit Özmen, Serdar Tabay, Önder Külçebaş, Terrell Lyday, Aaron Mitchell , Thomas Kelley, Sedat Asarcıklı, Şemsettin Baş, Geoffrey Owens , Fatih Altın.

O dönemki kadroya bakıldığında toplamda 16 oyuncumuz olup bunların 6´sının yabancı olduğu görülüyor. Peki bu kadroda altyapıdan oyuncu var mı? Benim hatırladığım yok. (Ama yanılıyor da olabilirim.)

Peki başarılarını ti´ye aldığınız 2 yıllık koç Özyer ile yılların deneyimli koçu Kunter´in kariyerini bir kıyaslayalım. Evet adil bir kıyaslama yapıp sizlerin başarı kıyaslamanızdan yola çıkalım ve iki hocanın şampiyonluklarını sayalım. Ülker ile bir şampiyonluk yaşamış Murat Özyer. Peki Erman Kunter? Haksızlık yapmak istemem sonuçta o dönem Ülker´in rakibi; yabancıları gelecek sezon oynayacağı takımları belirleme telaşında olan yabancılara sahip, dağılmış bir Efes. Ama sporun bir cilvesi olsa gerek sadece şampiyonlar hatırlanıyor.

Bu konu hakkında benden bu kadar. Murat Özyer - Erman Kunter cepheleşmesinde benim de bir harcım olsun istedim. Çimentonun ayarını kaçırdıysam affola ...

Not: Murat´a katılıyorum. Özyer kararını verirken bu ortamda kalmasının mı yoksa gitmesinin mi Galatasaray´a faydalı olacağını iyi düşünmeli.
 
Re: Gündeme dair!...

Arkadaşlar resmen rezalet durumdayız yönetim-koç-taraftar toptan kafayı oynattık!!!

Bir sürü ithamlar var ama bunların doğruluğu yanlışlığı bilinemiyor, sponsor resmen bizi kontrol ediyor, forumda hakaretler havada uçuşuyor, nasıl bu duruma geldik anlayamadım...

Çokmu zordu kararlı olmak??? Özyer veya Kunter demek!!!

Bu belirsizliklere sokmaya gerek varmıydı şubeyi??? Şimdi nasıl satacaksınız kombineleri????

Sonra 13-15 yaşında arkadaşlar öyle ağır şeyler yazıyorlarki inanamıyorum, çıldırmamak elde değil, arkadaşlar herkes biraz daha mantıklı davranmalı artık.

Mithat bey!

Herkes anlattıklarınızı ağzı açık dinliyor ama hiç kimse bunların doğru olup olmadığını bilemez, burada yazdıklarınızı bence ispatlamalısınız artık, yada buraya yazmak yerine GS Divanına vermelisiniz, aksi taktirde forum gerçekten çığırından çıkacak, herkes birbirine girecek!

Son olarak!!!

Sayın A.Dedehayır ve Yiğit Şardan!!!!

Bizi resmen bitirdiniz, ne moral bıraktınız ne heyecan, küçüleceğiz deseydiniz, transfer yapmayacağız deseydiniz bu kadar zarar veremezdiniz şubeye!
Tek isteğimiz ne yaptığınızı bilerek yapmanızdı, ama siz ne yaptınız her gün birbirini yalanlayan kararlar aldınız, birgün murat özyer dediniz öteki gün erman kunter, Telekom ceo su bizi rezil etti kanınıza dokunmadımı???
Hangi salonda oynayacağız???
Hiç bir açıklama yok, kısaca tam bir kaos tam bir muamma!!!

Sayın yönetim!!!

Biz bunlarımı hakettik???

Hani öyle transferler yapacaktınızki A.İpekçi'ye sığmayacaktık???

A.Polat bulunmaz eşin dedik!
Yiğit bir başkan Yiğit Şardan dedik!
Hepimiz pembe gömlekliyiz dedik!
Malesef basket şubesini madara ettiniz, çokmu zordu bir şeye karar vermek??? vede onu uygulamak!!!

BUGÜNÜMÜZÜ KARARTANLAR UMARIM GELECEĞİMİZİ AYDINLATABİLİRLER
!!!
 
Re: Gündeme dair!...

Eyüp abi yolla bu yazını basına bak neler oluyor.Yeryerinden oynar.Ben resmi siteye hergün mesaj atıyorum erkek basketboluyla ilgili bir bilgi bir açıklama bir kamuoyu duyurusu falan ses seda yok illa basını araya sokcaklar
 
Re: Gündeme dair!...

Onur Bey,o saydığınız kadrodan Jason Robert Koch,Roy Hairston,Aaron Mitchell sezon başı kadroda olan ve daha sonra Aaron Mitchell'ın ilk yarı sonu sözleşmesi bitip takımdan ayrıldıktan sonra kadroya dahil edilen Thomas Kelley ve bu oyuncudan verim alınamayınca getirilen ve muazzam işler yapan Terrell Lyday ve son olarak kanımca tek yanlış transfer olan Owens'dı.Diğerleri çok iyi işler yapmıştı ve o zaman Ç.Final de Fenerbahçe'yi elemiştik.O zaman ki bütçe ile çok iyi işler yapılmıştı o sezon.Önder Külçebaş altyapıdan çıkma diye biliyorum.

Birde bu kadar bütçe ve imkan ile Özyer döneminde yapılan tercihleri gözönüne alın.Hep son dakika ya tutarsa mantığı!

Tecrübe ve kariyer olarak kesinlikle Erman KUNTER ve Murat ÖZYER'i karşılaştıramam.Birisi daha toy denebilecek asistanlık apoletinden daha yeni yeni sıyrılmaya başlayan,Ülker'de Şampiyonluğun parçası olan bir isim.

Birde ne zamandır bizim koç seçerken kıstaslarımızdan birisi Şampiyonluk yaşamış olması?

4 yıl yurtdışı tecrübesi ve orada tutunabilmesi,Fransa Milli Takımı ile adının anılması ve Türk Milli Takımı ile 99 Fransa Avrupa Basketbol Şampiyonasında kazandırdıkları.


Özyer,geçen yıl Türkiye Ligi ve Kupası hedeflerinde hüsran yaşatmıştır.Bunun 1 numaralı sebepleride oyuncu tercihleridir.Avery ile başlayıp daha sonra Dee BROWN hamlesi sonun başlangıcı olmuştur.Tarihinin en büyük yatırımını yapan şube Türkiye hedeflerinde hüsrana uğramış,play-off da galibiyet dahi alamadan elenmiştir.


Ama ne varki sponsor desteğini arkasına aldığı için herşey toz penbe gösterilmiş ULEP CUP 4.lüğü bütün başarısızlığının üstünü örtmüştür.


Kaldıki kendisi görevde iken sezon başı ve sonlarına doğru alternatifleri aranmış ve hatta bulunmuş olmasına rağmen iyi bir senaryo hazırlanarak bunlar devre dışı bırakılmış ve önü açılmıştır.Kaldıki kendisine güven bu kadar az iken hâlâ oralarda kalmak istemesi çok manidardır ve bunun tek sebebide aciz yöneticiler ve sponsordur yoksa seni bu kadar istemiyoruz denilip dolaylı yollardan anlatılmaya çalışılmasına rağmen Sponsor istedi diye buralara geri dönüyorsa hayırlı olsun ne diyelim.....


Sizlere soruyorum bu kadar senaryodan sonra M.ÖZYER'in dönüşünü sindirebilecek misiniz?
 
Re: Gündeme dair!...

mithat bey in bana göre pek birşey bildiği yok...resmen birileri bizle dalga geçiyor yeter artık çocuk muyuz biz...
 
Re: Gündeme dair!...

Ben ilk defa böyle kaos görüyorum forumda.Herkes birbirini yiyip bitirecek.Kafalarda soru işaretleri artıyor ve gün geçtikçe daha da artacak gibi gözüküyor.Lütfen artık birileri buna dur demeli.Hani bir gerçek varsa lütfen kimse saklamasın bir açıklama yapılsın, bu kaosa bir son verilsin.Daha fazla kimsenin kalbi kırılsın üzülsün istemiyorum...
 
Re: Gündeme dair!...

bence forum 2=3 gun bakima alinsin milletin asabibayaa bozulmus gorunuyor//forumun degerini anlamalari insanlarin ve gercek taraftarla.gecerken ugradilari ayirmak icin forum 2=3 gun hatta daha fazla arizalanmali bence forum biraz silkelense ve kendine gelse daha iyi olur zaten umidlerin gelecek sezon icin kafdaginin ardinda oldugu zamanlarda bide karsilikli hakaret ve suclamalar yakismiyo bu foruma ve klube
 
Re: Gündeme dair!...

Forumda çok fazla yazı yazan biri değilim.Fakat her gün 2 3 kere belki de daha fazla göz atarım ne olmuş ne bitmiş diye.Yazılanları okurum.Yalnız bu son günlerde herkes artık bıktı bu olanlardan.Her takım kadroları oluşturmuşken biz de daha neyin ne olacağı tahmin bile edilemiyor.Sürpriz yumurta gibiyiz her türlü şey çıkabilir.Bu durumlar her gün birikince insanlar artık kırıcı olmaya başladı hem de herkes aynı taraftayken.Herkes GS başarısını istiyor; istediğimiz, özlediğimiz zaferlere koşan bir "ASLAN" istiyor.Ama olmuyor ve forum gittikçe forumluktan çıkıyor.Benim düşüncem bir süre bakıma alınırsa forum iyi olacak.Hem insanlarda biraz kıymetini bilsinler forumun :) Tabi sadece benim düşüncem...
 
Re: Gündeme dair!...

Arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz... Murat ÖZYER bugün, yarın imzalıyor.. Yıllar sonra Türkiye Milli Takımını ilk 8 e taşıyan Erman KUNTER in kadrosunda Murat ÖZYER ne görev yapıyordu..2 Hocanın kıyaslanması bu saatten sonra yanlış...Ayrıca 2002 sezonunda Erman KUNTER in kadrosunu eleştirenleri görüyorum.. O sene amatör şubelerin kapandığı sezonun ne kadar geç açıldığı transferlerin ne kadar geç ve hangi paralarla yapıldığı unutulmamalı.. Ayrıca beğenmediğiniz A.mitchell Euroleague ye, T.Lyday aynı şekilde, J.r Koch dizi dönmese Ülkere ... Yani tercihler yeterince başarılı idi.. 100-150.000 USD ye alınan oyuncular hem değerlerini hem oyunculuklarını 2-3 e katlamışlardı. O sezonki tek hata Yalçın Granit in zoru ile alınan G.Owens'di.. Ve sezon sonunda Ali Kazas beyin baskısı ile Halil ÜNER koçluğa getirilmişti.. Daha Play-Off lar devam ederken Ali kazas ile Halil Üner el ele kol kola tribündeydi. Ve Erman Hoca o dönem Fransadan gelen teklifle alakalı görüşüp değerlendirmek zorunda kaldı.. Yani kulübümüzün Erman KUNTER e yaptığı ne ilk ne son kazık... Yani aslında özet şu Halil ÜNER örneğinden yola çıkarsak nasıl geldi, kaç sene nasıl kaldı gibi... GS da koçluk mevkiinde kalmak başarı ile doğrudan endeksli değil.. Arkan sağlam olacak, sadece koçluk değil politika bileceksin... Erman KUNTER de bu yok sadece koçluk biliyor.. Gs Lisesinin, Fransız Kültürünün o kurnazlıkları maalesef yok.. Ayrıca artık Erman KUNTER ve Murat ÖZYER kavgası yapmamıza gerek yok.. Yeni koçumuz, eski koçumuz Murat ÖZYER... Hayırlı Olsun...
 
Re: Gündeme dair!...

Şu yazılarda şubeyi birazcık tanımadığınızı, bilmediğinizi görüyorum ya.
Başarı kavramının içini doldurmak için yazılanlar üzüyor beni.
14 sene ve spor sergi ruhuyla kurulmuş temeller artık UEFA ve sonrasındaki taraftar profiliyle hesap sorma modunda devam ediyor.
E her toplum hakettiği şekilde yönetilir.
 
Re: Gündeme dair!...

Sezon bitiminden beri izliyorum.bayan takımımızda görünen bir problem yok.hatta daha güçlendi çok umut veriyor.erkeklerde ise tam bir muamma.oysa ne umutlanmıştık.bu sene iyi bir yapılanma iyi bir kadro takviyesi ile gerçekten başarılı olacağız diye.ama ne olduğunu anlayamadık.nedir bu taraftara cezamı ?inşallah fırtına öncesi sessizliktir.en azından ben öyle umuyorum.yoksa böyle çekişmeler cepheleşmeler bize yakışmıyor.
her takım transfer yapıyor,koçları belli bizim tam bir belirsizlik.murat özyer veya erman kunter şu an kesin belli olmalıydı.murat hocayla geçen sezon olmadık küçük maç kayıplarıyla sıralamamızı iyi yapamadık ve belki finali kaçırdık.uleb te cüneyt son saniye basketiyle çıktık.asvel ide beraberlikten sonra burda kıl payı yendik.şimdi bunları düşünelim.murat hocayı çok seviyorum çok efendi,sakin,iyi bir gs li tamam kabul. ama hocayı sevmek mi yoksa takımın başarısı mı buna karar verelim.bi kere erman kunter in kadrosyla bu yıl kini bütçe olarak karşılaştıramayız.bir şeyler görmedikleri adamı avrupada da bu kadar süreyle tutmazlar.bunu unutmayalım.
neyse hala aklım almıyor bu karışıklık belirsizlik biz olmadık kadar umutluyken neden çıktı.bir an evvel çözülmesi ve taraftarın rahatlaması dileğiyle ...inşallah galatasaray camiası için herşey iyi olsun bizce sadece şampiyonluk için herşey mübah değildir.biz galatasaraylıyız bunun bilincinde olalım yeter.
 
Re: Gündeme dair!...

GENEL BİR CEVAP

1-İlk önce sevgili Onur arkadaşıma cevap vereyim Ali'ye verdiğin cevapta bir soru sordun ben cevaplayım ersin görkem ve önder bizim alt yapımızdan yetişmedir.Bunu bilmemene çok şaşırdım birilerini ima ederken açıkça yaz ki benim gibi anlayalım Erman hoca bizdeyken daha sezon bitmeden kendisine seneye kendisiyle çalışılmayacağı söylendi.Bunu bilmende yarar var hocanın efes olayına gelince kendisi mayıs ortalarında bu görüşmeyi yaptı yani sözleşmesi devam ederken zaten kendiside bunu inkar etmedi.
Bazı konuları bir birleriyle kıyaslamayın elmayla armutu ayırın artık kulüp elden gidiyor bunun farkına varın sen benim yerimde olsan ne yapardın başımı kuma gömüp susayım mı?

2-Arda kardeşim eyüp abinden duyduklarına inanamasın tabi ama sana söylenenlerin bir çoğunu eyüp abine ben değil bu konuyu çok iii bilenler anlattı.Ne o duyunca çılgına döndün inanamadın değilmi? biz bunların doğruluğunu çok ii bildiğimiz için bu tepkileri veriyoruz.

3- Sevgili Eyüp konuyu divana taşı diyorsun hayır kardeşim sonra yok abiler müdahele ediyor deniyor liseliler ortalığı karıştırıyor deniyor şimdi ne abiler var nede liseliler bu işi çok iii bilenler var içinizde baksana doğruları bile görmezlikten geliyorlar.Biz boş verdik Eyüp inceldiği yerden kopar nasılsa bize gelin bunu düzeltin derler işte o zaman kayıp yılların muhasebesini yaparız pisliği temizleyelim derken bizi bu pisliğin sorumlusu gibi gösterenler var şimdi sıra onların bakalım nasıl temizleyecekler.
 
Re: Gündeme dair!...

Deniz Baskın' Alıntı:
mithat bey in bana göre pek birşey bildiği yok...resmen birileri bizle dalga geçiyor yeter artık çocuk muyuz biz...
Ben basketbolla ilgilenmeyeya başladığımda sen daha doğmamıştın benim ne bildiğim önemli değil sen beni tanımadan bu sözleri söylemen ilginç genç kardeşim
 
Re: Gündeme dair!...

bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak anlamsız. ben iş hayatımda yarın, öbür gün iyi yerlere gelir, kurumsal bir şirketin sahibi olursam, Murat hoca gibi sadık çalışma arkadaşları ile ekibimi oluşturmak isterim... neyse, basiretsiz yönetim, çirkef bir şirket, oyuncak olmuş bir hoca hayrını görsünler şubenin...
 
Re: Gündeme dair!...

Besiktas dünyaca ünlü bir oyun kurucu pesindeymis kaynak ntvspor solomondur kesin solomona getirsinler en kötü yarı final oynarlar neyse 2 senedir bjk ile dalga geciyoruz ama biz aglanacak haldeyiz 8)
 
Re: Gündeme dair!...

Sorum Mithat beye çünkü kendisi yazılarından okuduğum kadarıyla Tuğrul Demir ile aynı görüşlere sahip:

Daha telekom serisi başlamadan ya da seri sırasında Erman Kuntere Tuğrul Demir aracılığıyla gelecek yıl için antrenörlük teklif edildi mi?

Ben bunu bilmek istiyorum. Murat hoca çok büyük dolaplar çevirdiğini söylüyorsunuz biraz da onun arkasından döndürülen işlerden bahsedin lütfen
 

Üst