Re: Gündeme dair!...
Arda Öztürk' Alıntı:
eğer ki yukarıda Mithat abinin yaptığı itham gerçekse, ki yalan olacağını hiç zannetmiyorum. ülker nereye, ben oraya, zihniyetiyle hareket eden ve bunu dillendiren bir insanın arkasında durabilecek misiniz ?
Kaan kardeşim kanıtlayın belgeler getirin kanıtlayın kanatlayında demeyim bu olayı buraya atan insan bunu kanıtlasın.
Burdan yazarak hocanın üstüne insanları üşüştürmenin anlamını söyleyin bana.Bizde yaparız bunu çok zor birşey değil.Şu yapılan bel altı vurmaktır.
Murat hocanın sırf galatasaray sevgisi için kaç gündür beşiktaşı beklettiğini ben biliyorum.Ama insanları Özyeri sevdirmek için bunu kullanmıyorum çünkü benimde elimde kanıtlıyabileceğim bir belge yok.
Ki böyle bir sevdirme politikasınada hocanın ihtiyacı yok taraftarın onu ne kadar çok sevdiği gerek forumdaki anketlerde gerek ilk yarıda ki efes maçında hocanın sahaya çıktığında salondan çıkan ses ,ikinci yarıda ayhan şahenk te yankılanan İmparator Özyer sesleri herşeyi anlatıyor.[/quote]
Bu konuyu ben söyledim itham ettiğim kişi çıkar bunlar yalan derse bunlar olmadı derse bende çıkar derim ki işte size ispatı sen ne belgesinden bahsediyorsun kulüp elden gidiyor.ben daha önce yazdım ben bu sömürge sistemini yıkarım enkazda kim kalır onuda siz düşünün dedim ben bu kadar iddalıysam demek ki!!! var bir şeyler bu güne kadar kuru sıkı sıkmadım sıkmam da[/quote]
Belge bildiğimiz belge resmi evrak kanıt.....
Yakarım yıkarımla olmuyor Mithat abi
Evet gerçekten iddaalısın ama iddaalar nereye kadar yakarsın onları aşağı indirirsin ozaman bizde sana Klübü kurtardığın için teşekkür ederiz.
Bunları yaparkende insanları bel altu vurmaktan vazgeçersen takımımız için iyi olur...[/quote]
Kimin takımı bizim mi? yoksa ülkerin çiftliğimi ben bu oyunu bozarım dersem bozarım bunu da alkış için değil galatasaray aşkı için yaparım sen eyüp abinle bir konuş kendisine bir takım açıklamalar yapıldı bu konuda bilgi sahibi o zaman bizim ne dediğimizi anlarsın bak Onur abin bana bir soru sordu demek ki onun da kulağına kar suyu kaçtı bu güne kadar benim babam senin babanı döver kavgası yapmadım yapmam da bir ,iki kişi için koskoca bir kurumu deşifre edemem yalnız senin anlaman gereken bir konu var her şey belgelenemez ama doğruluğunu herkes bilir.Burda bir rant var ve kimse bu ranttan vazgeçmiyor menejerler bir takım ayak oyunlarıyla işleri tıkırında devam ediliyor .İşte Erman hoca bu rantı bozacağı için istenmedi. Şimdi sen bu rantın da belgesini istersin