Re: Gündeme dair!...
Yeni menajer kim oldu
Yeni menajer kim oldu
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, ilgili konu başlığına makul ölçüler çerçevesinde ileti yazarsanız ben iletilerinizi silmem. Beklediğiniz yanıtı ilgili konu başlığına yazacağım.
Oh be! Can Bey´in sorusundan devam edelim.
Murat İnal' Alıntı:Hatırsız gelen bir menejer gösterin bana istifa edicem. ))
Niye şaşırdın kimden torpil görmüş Müge hanım kimse şubeye sahip çıkmazken halil gibi bir hocayla başettiMurat İnal' Alıntı:Yok daha neler diyorum sadece. Yok daha neler.
Kerem SEÇER' Alıntı:Ali Türsan ismini duydum ben de abi.
Semih Ural' Alıntı:Müge Berkalpten bahsediyoruz dimi hani kız takımına 20 küsür maç üstüste maglubiyetten sonra küme düsürüp o basarısına! ragmen erkek takımı menejeri olup subede kalmayı basarabilen menejerimizden!
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Semih Ural":1iubb86d]Müge Berkalpten bahsediyoruz dimi hani kız takımına 20 küsür maç üstüste maglubiyetten sonra küme düsürüp o basarısına! ragmen erkek takımı menejeri olup subede kalmayı basarabilen menejerimizden!
Semih Ural' Alıntı:[quote="Mithat Duran":35aliibo][quote="Semih Ural":35aliibo]Müge Berkalpten bahsediyoruz dimi hani kız takımına 20 küsür maç üstüste maglubiyetten sonra küme düsürüp o basarısına! ragmen erkek takımı menejeri olup subede kalmayı basarabilen menejerimizden!
Mithat Duran' Alıntı:Ne biliyorsun söylede bizde bilelim müge hanım mı çıkıp oynuyacaktı takım koçu varken menejermi taktik veriyor neyse siz doğrusunu bizden ii biliyorsunuz zaten gerek tartışmaya
Semih Ural' Alıntı:[quote="Mithat Duran":x5lx4pdp]
Ne biliyorsun söylede bizde bilelim müge hanım mı çıkıp oynuyacaktı takım koçu varken menejermi taktik veriyor neyse siz doğrusunu bizden ii biliyorsunuz zaten gerek tartışmaya
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Mithat Abi ben anlayamadım,bayan takımın coachu Müge BERKALP,menajeri Müge ERDEM değil miydi?