Gündeme Dair

Üçlükçü Jim'i kovmuşlar. Bu işe en çok Josh Mcrberts ve Taylor hansbrough üzülmüştür. Gitti süreler valla. Nba'in Halilağa'sı. Şutlar girerse tavşan çıkar.

Yalnız dün Lamarcus Aldridge müthiş bir performans göstermiş, kariyer rekorunu da kırmış ayrıca. 40 sayı - 11 ribaund - 3 top çalma. 16/23 ile oynamış. Kesinlikle Batı All - Star kadrosunda yerini alması gerekir. Bu kadar uzun kıtlığı yaşanırken hele.

Hornets deplasmanda Oklahomaya mağlup oldu ama bu mağlubiyetten daha kötüsü oldu onlar için.

İlk çeyrekte Chris Paul, üçüncü çeyrekte ise Trevor Ariza bileğinin burkulması sonucu sahayı terketti.

Mayo'nun takası konuşuluyordu ama özellikle bu aldığı cezadan sonra, Memphis istediği teklifleri alamıyormuş. Mayo karşılığında daha çok şey bekliyorlar ama almaları şuan zor.

Nash içinde Dallas, Atlanta, Portland falan takas için gelmişler. Ama Suns, Nash gidicem demedikten sonra böyle bir şeyi düşünmüyoruz demiş.

Nba.com'un son dakika haberine göre Jerry Sloan ,Utah Jazz'dan istifa etmiş.22 Yıllık bir dönem de bir tane şampiyonluk yaşanmadan kapanmış oldu.

Nba.com'un son dakika haberine göre Jerry Sloan ,Utah Jazz'dan istifa etmiş.22 Yıllık bir dönem de bir tane şampiyonluk yaşanmadan kapanmış oldu.

Gözlerim dolu dolu oldu şu anda.22 yılı Malone'ları,Stockton'ları loser yapıp kalsa Deron'a aynı kaderi yaşatacak,Kirilenko'ya o kontratı veren veya buna müsade edip vakti zamanında o Ginobili taksını yapmayan zihniyetten kurtuluş günü Utah'ın.

Benim farklı bir konudan gözlerim dolu dolu,az önce Ray Allen tarihe geçti :) İnanılmaz bir gürültü oldu attığı 2.üçlükten sonra,bravo Allen.

Umarım doğru yere yazmışımdır.

Utah'ta gündem;

*Deron Williams, Sloan'un gidişi ile ilgili kesinlikle bir bağlantısı olmadığını, sezon ortasında bıraktığı için şokta olduğunu ve tüm iddaaları reddettiğini açıklamış..O kalırsa ben yaza giderim gibi bir şey söylemediğini özellikle belirtmiş..

Williams denied a report that he had approached Jazz management saying that he wouldn't re-sign with the team when he's a free agent if Sloan was still the head coach. "That's not true. I would never force coach Sloan out of Utah. He's meant more to this town and organization than I have by far. It's not my place."

* Utah yönetimi de böyle bir şart koşulmadığını ve Sloan'un ayrılması ile Deron Williams'ın kalması arasında bir bağlantı olmadığını söylemiş..

* Doc Rivers, Byron Scott ve benzeri coachlar Sloan'u öven sözler söylemişler..

* Takımdaki oyuncular da onu sevdiklerini söylemişler falan..

Trade Deadline'a bir haftadan az zaman kala dedikodular ayyuka çıktı doğal olarak..Buna göre;

* Melo, Nuggets ile 3 yıllık 65 e imza atıp arkasından Nets e takas olacak deniyor..

* Bir dedikodu da şöyle

Melo- Billups- Balkman-Ely -Shelden Williams Nets'e
Favors- Harris- Troy Murphy- Ben Uzoh ve 4. tane 1. tur draft hakkı Denver'a..

Bu nasıl takas anlamadım.. Denver böyle bir hata yapmaz herhalde..

*Nets'in sahibi Prokhorov ile Melo all star hafta sonunda yüz yüze konuşacakmış. Knicks de hala umutlarını koruyormuş Melo ile ilgili..

* Tyreke Evans dizinden sakatlanmış.. Rookie-Sophomore maçında oynamayabilirmiş..

* Bulls, Anthony Parker ile ilgiliymiş..

* Ramon Sessions için 4 kulüp kapıyı çalmış..Normal..Atlanta, Portland, New York ve biri daha..

* Rudy Gay sakatlandığı için Memphis yerine adam aramaya başlamış.. Rodney Carney falan..

* T-DUC, Yao olmadığı için all star'da ilk 5 başlıyor. Nasılsa coach Popovichmiş : ))

* Steve Blake hayatından memnunmuş ama sanırım Lakers yönetimi memnun değildir..

* Orlando, takas konusunda sessizmiş.. Daha ne olsun. 1 saat içinde 3 takas yaptılar..

* Dallas, Tayshaun Prince, Stephen Jackson ve Antawn Jamison'dan birini mutlaka koparacak deniyor.. Forvet mi lazım gençler.. Bari Jamison'ı alın da kurtulsun çocuk ordan..

* Öz Colorado çocuğu Billups'ı Miami de istiyor deniyor ama hangi cap ile nereye bilmiyorum.. Mario Chalmers 800.000 USD ye oynuyor orada.. Billups dedikodularda geçiyor da Denver bırakmak gibi bir enayilik yapar mı bilmem..

* Lakers'ın iyi bir teklifte A.Bynum'ı bırakabileceği yazılmış.. En doğrusu olur.. Boşa giden bir yatırım.

* Sixers dedikodular sonrası " Iguodala is not on the table " demiş.. Çekmeceye koyduk kendisini.

* Portland Sixers'a M.Speights karşılığı Dante Cunningham önermiş.. O kim ya.. Spegihts'ı satanı, biz de satarız..

76ers Gm'ini halen daha Billy King sanıyor heralde Portland cephesi. Gidin Favors'ı alın Billy King orada :)
Bizim oğlan yine sakatlanmış. Birşey değil fantasy'de patlıcas ona yanarım.
Cousins de takas edilcek diyorlar Donta Greene ile kavga etmiş. Delirtmeyin beni adam benchden gelip 20-10 yapıyor yahu.
Melo olayları iyice alevlendi gibi ama Billups da arada kitlencek gibi duruyor şu an.
Son olarak da takas istiyoruz artık birader. Rumor rumor nereye kadar artık çekilsin kılıçlar :)

Billups artık eleğini eteğini toplamış, tecrübesiyle çok fark yaratır sahada. Sadece şutlarını atsın fazlasıyla yeter de, 3lüyü beslemek konusunda uyabilecek iyi adamlardan birisi. Ama zannetmiyorum o boşluğu yaratabileceğimizi..

Denver o kadar byinsiz değildir herhalde diye düşünmekteyimşu an. Şöyle bir bakıyorum da 3lü hariç Denver'ın işine yarayacak bir tane adam yok Miami'de. Olsa zaten Miami'de iş yapar :) Miller yaşlandı , Haslem sakat , Jones Denver'ın işine yarayacak tipte bir adam değil ve diğerleri zaten çöp. Draft desen en iyi 25. sıra gelir... Denver şampiyonu ben seçeceğim filan demediği sürece olmaz bu takas :)

Melo ile ilgili takas söylentileri her yerde. New York- Jersey ve Nuggets'ın içinde olacağı takas olacak ama Mozgov sorun deniyor..Nuggets önce sözleşme yapıp sonra trade edecek deniyor.. New York ve Jersey kendi arasında takas yapacak, Nuggets sonra devreye girecek deniyor.. Deniyor da deniyor..Perşembe gecesine kadar tüm bu söylentiler bitecek ve artık iyi-kötü bir takas olacak.

CBS in sitesinde şöyle bir senaro var ; The Knicks would send three starters -- Wilson Chandler, Danilo Gallinari, and Raymond Felton -- to Denver for Anthony, Chauncey Billups, Shelden Williams and Anthony Carter, sources said Sunday. The Nuggets would get the Knicks' first-round pick in 2014, while Minnesota would get Eddy Curry's expiring contract and Anthony Randolph from New York.

Kabaca wilson, danilo ve raymond denver'a, melo, billups, a.carter ve shelden york'a deniyor.. Ayrıca draft hakkı, Curry'nin kontratı ve Randolph var.. Şöyle bir takas olursa New York gerçekten contender olur.. Buna artık ben de inanırım..

New york bu sene almamalı bence . Seneye beleş gelcek nasılsa. Bu sene şampiyon olcak halin yok o yüzden hiç zorlama. Ağlarsın Galinari'nin ardından ser sümük sonra.
Felton- Fields - Danilo- Melo - Amare gibi tam sistemlerine uygun bir 5 çıkarabilirler seneye. Yedekten de Douglas - Walker- Chandler- Randolph - Turiaf gelir. Mid level'a bi tane şutu fena olmayan uzun da alırsan şenlik olur seneye bu yolu izlerlerse.
Ama gidip Chandler - Danilo filan harcarsan o 2 yıldızının yanına adam koyamazsın. Billups 2 yıl sonra bitince de dımdızlak kalırsın bi güzel. New york bu takası bu kadar parça verip yaparsa dımdızlak kalır ve yıllarını yine boşa vermiş olur. Günü bile kurtaramazlar