Gündeme Dair

Luis Scola'nın yerinde olsam bende rahat olurum.5 yıllık 45 milyon dolar ohh. 35 yaşına kadar yıllık 9 milyon dolar alacak.Ne güzel istanbul...

Kalu Beladan beri Lakerslıyız :))

Erdal bir eleman vardı şimdi aklımda değil yıllık 10 milyondan fazla para aldı onun yanında Scola beleşe oynuyor bence.:) İsmi aklıma geldiğinde yazarım. Ben hele bu sene oyuncu fiyatlarına inanamadım. Seneye grev olursa görürürüm ben onları.

Emre Yüksel' Alıntı:
* Günün mega, ultra, sıkma bombası Dwight Howard ile ilgili.. Magic, önümüzdeki 2 sene içinde şampiyon olamazsa D-HOW , Lakers'a gidecekmiş.. Bunu ESPN in NBA analistlerinden Rich Bucher söylemiş.. Şöye ki ; 2012 yazında D-How'ın FA olma, Lakers'ın da opsiyon kullanmayın A.Bynum'ın kontratından kurtulma şansı bulunuyor.. Hayal gibi bir şey işte.. Aynı haber NBC de de var.. Howard'a kontrat verebilmek için o yaz Odom'da salınacak demişler...

Olmaz onuda biz alırız. Four Bigs oluruz.Lüks vergisinide öderiz sıkıntı yok. :p

Hadi Lakers 2012de Capte yer açıp alabilir filan ama Miami nasıl alır arkadaş imkanı yok mantık olarak. 18 m. usd alacak 3 oyuncusu o sene etti zaten 54. Capte kalıyor 3 lira boşluk .Howard 3 liraya mı oynayacak :) Ya da Türk usülü sen bu sene 3e oyna sonra bitince max kontrat veririz mi diyecekler. Ama Lakers capini inceledim de incik piincik operasyonlar yaparlarsa bu senaryo gerçekleşir. Gerçekleşirse de dehşet olur :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Hadi Lakers 2012de Capte yer açıp alabilir filan ama Miami nasıl alır arkadaş imkanı yok mantık olarak. 18 m. usd alacak 3 oyuncusu o sene etti zaten 54. Capte kalıyor 3 lira boşluk .Howard 3 liraya mı oynayacak :) Ya da Türk usülü sen bu sene 3e oyna sonra bitince max kontrat veririz mi diyecekler. Ama Lakers capini inceledim de incik piincik operasyonlar yaparlarsa bu senaryo gerçekleşir. Gerçekleşirse de dehşet olur :)

Deniz, o ihtimal ortaya bir çıksında kardeşim biz hemen postalarız Bosh'u hiç merak etme,gözünün yaşına bakmayız :p

Bana göre Scola NBA'de aldığı kontratı en çok hak eden oyunculardan biri. 50-55 verilse şaşırmam.

Erdal Avcı' Alıntı:
Bende Luis Scola'nın yerinde olsam bende rahat olurum.5 yıllık 45 milyon dolar ohh. 35 yaşına kadar yılıık 9 milyon dolar.

Bu arada Bobcats Larry Brown'ı kovmuş ve resmen yaptıkları aptallık. O kadroyla playoff oynattı adam daha ne yapsın. Cidden Nba'in en sıkıcı Franchise'ı olma yolunda ilerliyorlar. Hagi ve Jordan çok benziyorlar birbirlerine. Sahanın içi hariç hiçbir işi beceremiyorlar.

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":2kc9hg6f]Hadi Lakers 2012de Capte yer açıp alabilir filan ama Miami nasıl alır arkadaş imkanı yok mantık olarak. 18 m. usd alacak 3 oyuncusu o sene etti zaten 54. Capte kalıyor 3 lira boşluk .Howard 3 liraya mı oynayacak :) Ya da Türk usülü sen bu sene 3e oyna sonra bitince max kontrat veririz mi diyecekler. Ama Lakers capini inceledim de incik piincik operasyonlar yaparlarsa bu senaryo gerçekleşir. Gerçekleşirse de dehşet olur :)

Deniz, o ihtimal ortaya bir çıksında kardeşim biz hemen postalarız Bosh'u hiç merak etme,gözünün yaşına bakmayız :p[/quote:2kc9hg6f]
İki sene beklemeye gerek yok hemen takas edelim :)

Yaklaşık yarım saat sonra Orlando-San Antonio maçı var,uyku bastırdı ama izleyeceğim.İnşallah beklediğime değer bir maç olur.Hido'dan 15 sayı 10 asist,Howard'dan da 35 sayı 20 ribaund 5 blok gelsin ama Gary Neal'ın son saniye 3'lüğüyle kazanalım. :) :)

* Yahoo Sports, Rockets için " yıllar süren sabırlı bekleyiş ve arka arkaya gelen sakatlıklar sonrası " Yao Ming için takas kararı alındığını yazmış.. Farklı yerlerden aynı dedikodular yükseliyormuş..Fox'da yazmış bunları.Bence Rockets becerebilirse trade etmeli.. Vefa, İstanbul'da bir semt adı ama Houston'da kimse bunu bilmiyordur nasılsa.. Adamlar logolarını bile çin alfabesinden yaptılar ama o rüya bitti bence..Zaten bu yaz FA olacak kendisi..

*Memphis de payroll ve salary üzerinde çalışmaya başlamış.. Jaric'in sözleşmesi bu yaz bitiyor ve ortadan kalkıyor ama Zach ve Gasol'un sözleşmeleri sona eriyor.. Zach'e şüphe ile bakılsa bile Marc Gasol'u kalan 29 takım da elinde olsa almak ister.. O'na yanar dönerli güzel bir kontrat vermeleri gerekecek.. Zach'i de tutmak isteyecekler.. İşleri zor.. Çünkü öbür yaza da O.J. Mayo bitiyor.. Güzel bir planlama, belki uzun kontratları verip kısa kontratlar alarak yapılacak bir takas gerekecek..

*Murat Murathanoğlu ısrarla Magic bir takas daha yapacak deniyordu.. O takasın J.J. Reddick karşılığı olacağı dedikodusu var..

* Hawks, Pape Sy'ı NBDL'e göndermiş..

* Arenas twitterı seviyorum ama yokum demiş.. Konuş konuş.. Basketbol dışında her konuda konuş, bir top oynama..

* Shaq, D-Howard ile bir mevzu yaşamış galiba.. Ben görmedim.. NBA koca bebeğe 35.000 USD ceza yazmış.. Shaq da Howard'ı arayıp özür dilemiş sanırım.. Yalnız Shaq'ın olayla ilgili açıklaması tam bomba.. In 20 years of playing in the NBA," he said, "I've paid over $90 million in federal tax, $40 million in FICA tax, and $1 million in David Stern tax."

* T-Duncan bir kez daha 2012 de sözleşmesinin biteceği 2012'den sonra basketbolu bırakmayı düşündüğünü söylemiş.. Come back to Virgin Islands..

* Charlote'da Larry Brown gitti ama kokular yayılmaya devam ediyor.. MJ soyunma odasına girip oyunculara ana avrat düz gidiyormuş, bela okuyormuş.. Hiç sevmedim, hiç sevmeyeceğim MJ i.. Yanındaki adam 40 yıldır coach be.. Philly ile final oynamış , Detroit ile şampiyon olmuş.. MJ çok biliyorsa kendi coach olsun.. İyi oyuncu= iyi antrenör diye bir şey yok.. O başka, bu iş başka.. MJ=Hagi benim için.. Sevmedim, sevmeyeceğim..

* Hakkında takas söylentileri çıkan Baron Davis asla ayrılmak istemiyorum demiş. Bu aralar iyi de oynuyor anladığım kadarıyla.. Los Angeles'tan ayrılmaz o.. Malum film çekecek daha.. İlk filmi de belgesel olacakmış.. Akıl, fikir v.b.

* Orlando da 3 saatte 2 takas yaptı, çarşı pazar karıştı.. Q. Richardson durumu ile ilgili 1-2 hafta daha bekleyecekmiş.. Jason Williams ise Otis Smith'den takasını istemiş.. Malum önünde Jameer Nelson ve Arenas var artık.. Q-Rich'in önüne de Hedo ve Jason Richardson gelmişti.

* New York yine bir şeyler yapmış, okumadım.

* Steve Francis , Çin'deki takımından ayrılmış.. Takımın adı da Beijing Ducks.. Pekin Ördeği işte, meşhur : )) Francis gerçek bir ruh hastası olduğu için normal karşılamak gerekir.. Resmi açıklama şöyle; Francis came to the gym in the afternoon and told the team that he wanted to leave," Ducks vice general manager Yuan Chao told Xinhua. Adamlarla dalga geçiyoruz da vice general managerları bile var.. Türkiye'de hangi takımda var böyle ünvanlı biri..

* Toronto, R.Dupree ile sözleşme yenilemiş.

* M.Pietrus yeni coachu Alvin Gentry'yi çok sevdiğini açıklamış.. Ne güzel..

* Grant Hill, Blake Griffin için çok fazla trash talk (boş konuşma ) yapıyordu, onu uyardım demiş.. Büyüksün baba..

* McGee ve Blatche gelemeyip, kaçırdıkları maç için tüm Wizards camiasından defalarca özür dilemişler..Coach Saunders da " zero tolerance " demiş.. Para cezası da gelir peşinden..

* Bizim Philly'nin 2 numara seçimi Evan Turner " her geçen gün bana tecrübe" demiş.. Tamam da koçum zaman yok.. Daha bir icraatını görmedik.. Ne zaman başlıyorsun.. Öğrenmesini bekleyeceğimiz adamı 25. sıradan falan seçiyoruz.. Elalemin 3-4 numaraları şov yapıyor.. 2 numara seçimiysen hemen katkı vermen beklenir ki normaldir.. Yanlış adam mı seçtik diye kendimize soruyoruz..

* Pacers'lı J.McRoberts all-star weekend'de smaç yarışmasına katılacakmış.. All-Star'ın hiç bir şeyi umurumda değil.. Sanki smaç yarışmasını hak edene veriyorlarmış gibi bir de adına yarışma diyorlar.. 2006 da hepsi bitti benim için..

* Phil Jackson kötü gidişatı ile ilgili Pau Gasol'a hafif bir frekans ayarı yapmış ve kenardan da gelebilir kabilinden bir şeyler mırıldanmış..

* GSW seyircisi Monta Ellis için MVP diye bağırmış geçende.. Ellis de " ben duymadım " demiş.. Orda değil miydin oğlum.. Yalan mı söylüyor millet..

* Şu anda bütün gözler Blake Griffin üzerinde gibi.. Suns coachu Gentry ligin en iyi atleti demiş..Lebron da öven sözler söylemiş.. Smaç yarışmasına katılabilirmiş.. Spotlar üzerindeyken David Stern mutlaka Griffin'i kullanacaktır.. Tam bir çakaldır.

* Trafik kazasında akrabaları ölen Willie Green takıma dönmüş..

* Ron Artest yılda bir kez kullandığı normal ve anlamlı bir demeç verme amacı kapsamında " umarım Yao seneye sağlıklı olarak döner " demiş..

* Rytas'da Valanciunas mı ne , öyle bir adam varmış.. Benim haberimin olmadığı bir oyuncu daha.. NBA yakından izliyormuş.. Kendisi " bu benim rüyam " derken menajeri " daha erken " demiş..

* Seton Hall Üniversitesinde Jeremy Hazell diye bir guard varmış ve evinin önünde vurulmuş..Evi Harlem'de olduğu için vurulması normal.. Gasp etmek istemişler ve sağ bacağından vurmuşlar sonuçta..

* Ulan bugün de amma bilmediğim şey çıktı karşıma.. Sinem Saniye kim arkadaş ya.. Kara cahilim gerçekten.. Bu ablamız Amerikan milli marşını mı ne söyletiyormuş, bir Clippers maçından sonra da konser mi ne verecekmiş iptal olmuş.. Türk basını da " Ermeni diasporası iptal ettirdi " demiş.. Bu arada görüldüğü üzere Türk basınından da haberim yok..Sinem bacımız da "hayır..clippers organizasyonu erteledi " demiş.. Hepimiz Ermeniyiz anasını satayım.. Ya bizim de burada dün elektrikler kesildi 2 saat.. Ermeni diasporası çok güçlü ya.. Onlardan şüpheleniyoruz..

mükemmelmiş bu Shaq'in demeci :) Soyguncu demiş bildiğiniz :p

Valanciunas Enes ile beraber o jenerasyonun en onemli uzunlarindan, Enes onu yemisti tabii 2 yaz once o ayri. Bir de Motiejunas var klasik uzun ve sutor.

Jeremy Hazzell SHU'nun 3 senedir bel kemigi, haberi buradan okudum, NBA olacakti kesinlikle umarim yaralanma ciddi degildir. SHU'da aylarca calistim, durmadna bir sorunlar birakmiyor takimi.

Clippers-Suns macinda da THY merkezli bir program olmus, tahminen nedeni de Istanbul - LA baslayacak direk ucusun tanitimi, herhalde anlastiklarinda Hido da Suns'daydi... (Frankfurt - LA 14 saat, Istanbul'dan direk ucus adami cildirtir ucak icinde)

Az önce biten macta Bucks, Mavericks'i 99-77 yendi.

Ersan da 16 sayi - 17 ribaundla oynadi, ilk önce onu tebrik ediyorum basarili performansindan dolayi.

Maci izlemedim, nba.com'dan takip ettim ve istatistikler kafama takildi.

BUCKS
- 8'i hücum 51 ribaund
- 16 top kaybi
- 93 saha ici atis ve 25 serbest atis

MAVERICKS
- 6'si hücum 31 ribaund
- 12 top kaybi
- 112 saha ici atis ve 22 serbest atis

Bana biraz garip geldi normalde su ribaund oranlarina göre Bucks cok daha fazla atis kullanmis olmaliydi ama Dallas 19 top daha fazla kullanmis, bir yanlislik mi var acaba biryerde ya da ben mi yanlis düsünüyorum gecenin bu saatinde?
Ekleme: Sabah olmus :)

Nihayet takımım Sacramento'da koç topu Evans ve Cousins'in kullanması gerektiğini , gerisinin bugün var yarın yok olduğunu anladı :) 2-3 maçtır buna göre oynuyoruz ve Evans - Cousins mutlaka 40-45 sayı yapıyor her maç. Udrih'in gereksiz şutlarının olduğu , koçun Dalembert aşkıyla yandığı bir takımda vallahi iyi atıyorlar aslında. Tyreke 12 asist yapmış demek ki sorunları çözmüş kafasında 3 maçtır deli oynuyor zaten kaybettiğimiz Atlanta maçı dahil. He diyorsanız takım keyif veriyor mu diye hayır vermiyor olur cevabım. Udrih var nasıl keyif alıyım :) Bizimkiler Brooks'u çok istiyorlar sene sonunda ve max. kontratı önüne dayarsak alırız bence. Houston'un max verme durumu yok gibi en azından vermeyecek kadar akıllı takımdı hep benim gözümde :) Love için de saldıracağımız söyleniyor ama zor yani kontratı bitiyor deniyor ama team options yok mu yahu daha :) Eğer Love ve Brooks serbest kalacaksa 2sine de max vermek için herkesi bırakırız sanırım. Eğer bunu yaparsak yıldızlarımız çok rahatlar. Evans'a artık top getirmeye gerek yok demiş oluruz ve adam rahat eder. Cousins de savunmada ribaundda filan standart dursa yeter , parçalamayacak artık kendini ( çok parçalıyo ya zaten :p ) . He bi de 3 numara gelirse drafttan dehşet bir beşimiz oluyor :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Nihayet takımım Sacramento'da koç topu Evans ve Cousins'in kullanması gerektiğini , gerisinin bugün var yarın yok olduğunu anladı :) 2-3 maçtır buna göre oynuyoruz ve Evans - Cousins mutlaka 40-45 sayı yapıyor her maç. Udrih'in gereksiz şutlarının olduğu , koçun Dalembert aşkıyla yandığı bir takımda vallahi iyi atıyorlar aslında. Tyreke 12 asist yapmış demek ki sorunları çözmüş kafasında 3 maçtır deli oynuyor zaten kaybettiğimiz Atlanta maçı dahil. He diyorsanız takım keyif veriyor mu diye hayır vermiyor olur cevabım. Udrih var nasıl keyif alıyım :) Bizimkiler Brooks'u çok istiyorlar sene sonunda ve max. kontratı önüne dayarsak alırız bence. Houston'un max verme durumu yok gibi en azından vermeyecek kadar akıllı takımdı hep benim gözümde :) Love için de saldıracağımız söyleniyor ama zor yani kontratı bitiyor deniyor ama team options yok mu yahu daha :) Eğer Love ve Brooks serbest kalacaksa 2sine de max vermek için herkesi bırakırız sanırım. Eğer bunu yaparsak yıldızlarımız çok rahatlar. Evans'a artık top getirmeye gerek yok demiş oluruz ve adam rahat eder. Cousins de savunmada ribaundda filan standart dursa yeter , parçalamayacak artık kendini ( çok parçalıyo ya zaten :p ) . He bi de 3 numara gelirse drafttan dehşet bir beşimiz oluyor :)

Polyana Deniz Baskın'ın ölümsüz eseri 'might be,may be ,will be' :p