Gündeme Dair

Aylardır konuşulan takas sonunda gerçekleşti ve Carmelo Anthony New York Knicks'in yolunu tuttu.

Knikcs Melo'nun yanı sıra Chauncey Billups, Anthony Carter, Shelden Williams ve Renaldo Balkman'ı kadrosuna kattı. Nuggets ise bu oyuncuların karşılığında Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Raymond Felton, Timofey Mozgov, Knicks'in 2014 draftı birinci tur hakkı, Warriors'ın 2012 ve 2013 ikinci tur draft hakları, 3 milyon$ para aldı.

Takasın Ed Curry, Anthony Randolph ve Corey Brewer'ı kapsayan kısmında inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Netleşince onların da nereye gideceğini yazıp, takasın değerlendirmesini gün içerisinde yaparız.

New York sonunda Mozgov'u da vermeye razı oldu ve takas doğrulandı ama ben Denver'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.. Aldığı oyuncular içinde yıldız ışığı olan, beklersek süperstar olur diyebilecekleri kimse yok.. Hepsinin uzun kontratları var.. 4 tane ilk beş oyuncusu aldık demişler.. Ne oluyor ki ilk 5 oyuncusu olunca.. Çok mu önemli bir şey.. Şimdi Gallinari ile Mozgov ile maksimum nereye gidebilecekler.. Bana göre Denver'ın contender olma dönemi bu gece bitmiştir..

New York sonunda Melo'yu kopardı..Chauncey de neden hafife alınıyor bilmiyorum..Hepsinden önemlisi bu yaz FA oluyor Billups.. Bu da Knicks'e bir esneklik kazandıracak.. Bir de Eddy Curry'nin kontratı meselesi var ama o ne oldu bilmiyorum. Şu anda kontrat Knicks üzerinde görünüyor ve 11 milyon USD değerinde son yılını oynuyor.. Yaza bitiyor.. Bu kontratı kasasına koyan veya tutan da bence takasın karlı çıkmış takımıdır..Ayrıca S.Williams kontratı da bitiyor.. Böylece yaz geldiğinde Knicks, Billups+Shelden+ Curry'nin kontratlarından kurtulmuş olabilir.. Toplamı 25 milyon falan ediyor.. İlk gelen haberlere göre değerlendirme yapınca Knicks işi bitirmiş görünüyor..

Şeytanın Avukatlığı : Billups yaza FA olur, gider Denver ile 3 yıllık bir sözleşme imzalar.. Bu şartla Knicks'e gitmiştir.. O zaman oturur Denver'ı bir daha konuşuruz..

Emre abi dün bir yerde okumuştum , 2012 için Deron Williams haberi atmışlar ortaya New York için..Daha doğrusu Deron Williams'ın bunu ciddi olarak düşündüğü söyleniyor..

* Yukarıda bahsettiğim Curry kontratı ile ilgili başka bir dedikodu var.. Brewer, Wolves'tan Knicks'e gelecek ve o kontrat ,A.Randolph ile Minnesotta'ya gidecek.. Knicks için süper bir hamle olur..

* Denver'ın Felton ve Nene'yi bir paket yapıp, takas arayışlarına koyulduğu söyleniyor..

* Portland'ın Andre Miller ile Pryzibilla'yı Devin Harris ile Troy Murphy karşılığı Jersey'e yollayacağı söyleniyor. Andre Portland'da olmamıştı..Priz zaten hep sakat..Bu takas her yerde yazıyor.. Herhalde gerçekleşir..

* Shane Battier'in Boston'a gideceği ile ilgili ciddi iddaalar var..

* Chicago'nun SG arayışları varmış.. Courtney Lee ve Anthony Parker ile ilgililermiş..

* Memphis, Carney ile 10 günlük kontrat yapmış..

* Noah, 30 maç aradan sonra Toronto maçında sahada olacakmış..

* Yine Phil Jackson'ın yaza emekli olacağı ile ilgili haberler devam ediyor..

* Iguodala ile ilgili haberler sürüyor.. Golden State ile takasa gireceğimiz falan konuşuluyor ama zor.

Evet Brewer geldikten sonra daha da arttı söylentiler.. Billups yaza Denver'a dönecek deniyor ki bunun şu anda alenen konuşulması tabbi ki yasak.Eğer böyle bir danışıklı dövüş olduğu alenen konuşulursa NBA takası iptal edebiliyor..Bunu Jerry Stackhouse'da da görmüştük..Dallas'ta aynı şey yaşanmıştı..

Her iki takım içinde ayrıyetten Melo içinde iyi bir takas olmuş.En başından beri söylüyordu hangi takımı istediğini.Ama o kadar söylentiye rağmen yinede Denver için elinden geleni yaptı sezon başından beri.En ufak performans düşüklüğü vs. yaşamadı.Adam gibi adam!
Genelde Denver ın çok daha karlı olduğu,Nyk un kazık yediği görüşü var ama ben buna katılmıyorum.Sonuçta süperstar alıyorsun.Sonuçlarına katlanmak gerek.
Billups - Fields - Melo - Amare - Turiaf ilk 5 i gayet iyi bir 5 ama uzun rotasyonunda sıkıntı yaşarlar gibime geliyor.
Neredeyse kenardan gelecek uzun kalmadı.Ne bileyim takasın içine C.Andersen fln.da katılsaydı.Uzun rotasyonunda sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum.
Nyk kısa vadede değil ama uzun vadede çok avantajlı.Nyk bu sene şampiyon olamaz,konferans finali belki ama playy-off u iyi bir yerde tamamlar.
Billups ın kontratı 2012 de bitiyor.2012 yazında yapılacak C.Paul hamlesi ile mükemmel bir takım olur Nyk.Ayrıca Deron unda NYK u istediği yönünde açıklamaları var.Oda olabilir.
Bu arada Doğu ile Batı arasındaki farkta gittikçe açılıyor.Bulls,Orlando,Boston,Heat,Nyk,Atlanta...
Batıdan finale yükselecek takım doğudan yükselecek takımın yarısı kadar yıpranmaz!

Hüseyin, sana katılıyorum..
Amare'yi vermeden Melo + Billups alıyorsun daha ne olacaktı..
Gallinari ile Mozgov gitti diye üzülecek adam zaten contender olmayıversin..
Almadan vermek Allah'a mahsustur..
New York genel anlamda karlıdır..Özellikle Brewer geldikten sonra..
Bu sene Billups-Brewer-Melo-Amare-Turiaf şeklinde dizilebilirler, gayet de güzel bence..
Bu arada Billups'ın sözleşmesi 2012 de bitiyor ama bu yaz team option var.. Knicks opsiyonu kullanmazsa FA olacak yaza.. Büyük ihtimalle de kullanmayacaklardır.. Big Shot'ın seneye yine Denver'a döneceği söylentisi yoğun.

Benim team-option olayından haberim yoktu.Evet büyük ihtimal Nyk kullanmaz o opsiyonu ve Billups Denver a döner.Bu sezonun geri kalanındada Billups ın D'Antoni nin sisteminde neler yapabileceğinide çok merak ediyorum.

* Sacto ile Orleans arasında bir takas söz konusu.. David Andersen ve M.Thornton'a karşılık Carl Landry..

* Memphis'in Zach'i verip Jason Richardson ve Brandon Bass'ı alacağı konuşuluyor Orlando'dan.. Bu büyük hata olur. Zach yıllar sonra oynamaya karar vermişken ve çok faydalıyken nasıl bırakılır.. Anlayamam bu takası..

* Bu Devin Harris Jersey'den gidici herhalde.. Mahallenin en güzel kızı gibi herkesle adı çıkıyor.. Dün Portlandla flört ediyordu, bugün de Dallas'a dönecek deniyor..Tabii bu Portland iddaaları da azalmış değil..Andre Miller geleek yerine deniyor. Atlanta'da istiyor deniyor.. Ama kendisi Dallas istiyormuş..

* Tayshaun Prince de bir yere gitmiyorum demiş.. Gitme, turşunu kursun Joe Dumars.

* Joe Dumars yaza T-Mac ile sözleşme yenileyecekmiş.. Burak Ceyhan neredesin : ))

* Atlanta da Kirk Hinrich'in peşine düşmüş.. Bir PG alacaklar belli ki. Mike Bibby bitti artık çünkü.. Bu arada Marvin Williams ile ilgili çeşitli spekülasyonlar da var.. Hatta Ramon Sessions'a bile sulanıyorlarmış.. Jeff Tague'ı vererek falan..

* Nuggets'ın artık başka takas yapması beklenmiyormuş.. Takımın omurgası kırılmış, daha takas yapsalar ne olur.. Onlar yaza Kenyon'dan kurtuluyorlar. Asıl onu bekliyorlar..

* Seneye Phil Jackson bırakacak söylentileri artık o noktaya geldi ki yerine adaylar da belli olmaya başlamış.. Öne çıkan isim Nate McMillian deniyor..

* Nene sözleşme uzatmak için Nuggets'tan 5 yıla 50 istemiş ki bence hak ediyor bu parayı.. Nuggets vermezse başkası verir ki Oklohoma pusuya yatmış bile..

* Knicks, M.Camby'yi de geri getirecek deniyor.Yıllar geçti..

forumda new york severler varsa hayırlı olsun takasları.. ne aşağı ne yukarı diceklerine doğru bi iş yaptılar , felton'ın da gitmiş olması , billups'ın tekrar denver'a dönecek olması 2012 de , ya cp3 ya deron'dan birinin gelceğinin işareti.. 1-2 sene saltanat sürerler o 3'lüyle , yancı kafasını vurur duvarlara ahah..

Golden State'in Yao veya Oden'dan birini koparacağını yazıyorlar..
Bunlar zaten kopacağı kadar kopmuş adamlar.. Sakatlık soyadları olmuş.. Ne bekliyorsunuz..

bu ikiliden en mantıklısı oden en azında genç.
birde emre abi sen demiştin iggy dedikodular var diye.birde iggy alırlarsa sağlam takım olurlar.
ama sağlam odenla birlikte.:)

* Knicks, M.Camby'yi de geri getirecek deniyor.Yıllar geçti..

Camby,Knicks için tam ihtiyaç duyulan oyuncudur.Turiaf,Amareden başka pivot oynayacak adam yok takımda.Hücumu pek olmasada savunmaya sertlik getirebilecek bir oyuncu.Turiaf ile süreleri paylaşırlar.Denver da ikende çok beğendiğim bir oyuncuydu.Takımdan ayrılmasına üzülmüştüm.Yaşı çok ilerledi ama adam hala blok ve ribaund canavarı.