Gündeme Dair

Deron takası cidden resmileşmiş . Utah yine sıfırdan başlayacak herşeye . Bu arada seneye Batı'da kimler all star olcak çok merak ediyorum :)

Bence çok ahmakça bir takas Utah ve Deron için.

Deron bildiğiniz gerizekalıdır eğer işin içinde farklı bir strateji yoksa.

NYK böyle bir atılıma girmiş aldığı Big Shot'ın Denver'a geri döneceği hemen hemen kesin,sene sonunda C.Paul yada kendisi için yanıp tutuşacağı ayyuka çıkmışken Jersey'e gitmek saflığı içinde nasıl bulunabilir bende cevabı yok.

Bence Deron istemedi ama onu zorlamış olabilirler.. Sloan çok güçlü bir figür.. O gitti, o kaldı dedirmediler.. Sloan'u onurlandırma adına, seni yakan adamı da yaşatmadık dediler.. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama bence öyle..

Atlanta Hawks, oyun kurucusu Mike Bibby, guard/forvet Maurice Evans ve çaylak şutör guard Jordan Crawford ile 2011 Draftı ilk tur seçim hakkını Washington Wizards'a gönderip karşılığında combo guard Kirk Hinrich ile forvet/pivot Hilton Armstrong'u aldı.

Captain Kirk'ü de kimse istemiyor.. John Wall geldi.. Hem Arenas hem Hinrich gitti..Bu iş böyle..
Hawks da illa bir PG arıyordu.. Bibby'den memnun değillerdi.. Hatta Devin Harris'e çok sulandılar ama başaramadılar..
Hawks geçen seneye göre çok yumuşak ve kırılgan bir takıma dönüştü..

Deron extension imzalamamış Nets ile yani hukuksal statüsü hala aynı 2012de çekip gidebilir hala.

Utah'ı anlarım biliyorlarki adam çekip gidecek ama extensionsız takası niye Nets yaptı anlamadım. Bence o adam extension filan imzalamayacak 2012 de tıpış tıpış Lakers a gidecek.

Jeff Green+Nenad Krstic=Nate Robinson+Kendrick Perkins
Goran Dragiç+1.tur draft hakkı=Aaron Brooks
Shane Battier=Hasheem Thabeet+1.tur draft hakkı
Semih Erden+Harangody=Cavs'ın 2.tur draft hakkı
Gerald Wallace=Pryzbilla+2.tur draft hakkı
O.J Mayo=Josh Mcroberts+draft hakkı
Şu ana kadar olanlar bunlar sanırım

Thunder oldukça akıllı hamleler yaptı.
Charlotte ve MJ'ye söylenecek laf yok. Büyük kerizlik yaptıkları. Rezil bir yönetici MJ. Gerald gibi adamı çerez fiyatına yollamış.

Ben bu takaslardan en güçlü çıkacak takım olarak New Yorku görüyorum. Eğer Amare biraz aklı başında olursa BDoğuda çok şey değişir. Carmelo NBA'in son döneminin en önemli oyuncularından. Lebron ile aynı düzlükte bir oyuncu şahsen ben kendisini lebrondan daha çok beğenirim. Yalnız Denver onun basketbol aşkını bitirdi. Seneye bu takıama bir büyük oyuncu daha gelir. Bence NBA yönetiminin yıllardır hayal ettiği NY-LAL finalini seyretmemize çok az kaldı. Bir LAL'lı olarak NYK'in başarılı olmasını isterim.

Boston Perkins'i ve Semih'i göndermiş uzun rotasyonunu bakalım nasıl yapacaklar. Sertliğin artacağı play offflarda ne yapacakalrını hep beraber göreceğiz.

Öte yandan Oklohama'da batıda finali hedefliyor yaptığı takaslarla önemli mesafe kattettiler. Yalnız Nate Robinsn gibi bir oyuncuyu almak hiç yakışmadı o takımın kurgusuna. (nate sanırım oraya gitmişti)