Gündeme Dair

Ya Andre iyi hoşta yani bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini asla bir Monta Ellis değil..

Bir haber daha Steve Nash Minnesotaya gidebilirmiş karşılığında ne verecekler ki..

Emre kardeş siz sixersa yakınsınız ben kendi teklifimi yapıyorum buradan open letter size
Monta yı veririz yanında size uzun lazım Andre Biedrins +Reggie Williams ceza şutörü o da lazım size gelecek sezondan bir draft hakkı ve 200k para
karşılığında Ai artı T.Young+j.Meeks
eğer mesajınız olumlu ise çaldır ben seni ararım yok değilse buradan devam et

thad young is not on the table. thad olmaz..
Iguodala değil Iguodala'nın yedi sülalesi sizin olsun..
Thad Young, Jrue Holiday ve Elton Brand hariç istediğini seç al..
Draft hakkı da veririz.. Draft yapıyoruz da ne olmuş..
En son seçtiğimiz adam Igoudala işte.. Ondan sonrası hep yalan..
Iguodala gitsin de Young gerçek yerine , 3 numaraya dönsün..
Adam gibi oynasın.. Koçum benim.

Jrue+Monta+Thad+Elton+ Draftten gelecek ve süperstar olacak center..
İşte contendırlığın formülü.

Jrue+Monta+Thad+Elton+ Draftten gelecek ve süperstar olacak center..
İşte contendırlığın formülü.

draftten gelecek ve süperstar olacak center :=):=) geçen sene 2 den seçerken De Marcus Cousins i veya Cole Aldsrich i seçseydiniz madem Evan Turner yerine bir daha o pick den zor seçeceğinizi biliyorsunuz kadı ki dediğin gibi ilk 3 pick i size verseler size gene güven olmaz Mc Grady Billups dururken KEith van Horn u seçmiş adamsınız :=) sizi en iyi Warriors camiası anlar :=)

draftten gelecek ve süperstar olacak center :=):=) geçen sene 2 den seçerken De Marcus Cousins i veya Cole Aldsrich i seçseydiniz madem Evan Turner yerine bir daha o pick den zor seçeceğinizi biliyorsunuz kadı ki dediğin gibi ilk 3 pick i size verseler size gene güven olmaz Mc Grady Billups dururken KEith van Horn u seçmiş adamsınız :=) sizi en iyi Warriors camiası anlar :=)

abi napalım..orada bitiyor benzin.. orada draft piyangosu lazım..
keith van horn basketbolcu falan değil de bizim daha kötü seçimlerimiz de oldu..
Iguodala'dan beri draft yapamıyoruz.

Kimse yazmamış ilginçtir. Shannon Brown, Pau Gasol ikilisinden sonra bu sefer ortaya atılan iddia daha fena. LeBron'un sevgilisi ile Rashard Lewis'in beraber olduğu iddiası atılmış. Hatta LeBron'un düşük performansı da buna bağlanmış. Annesini Delonte West'e kaptıran ( :) ) LeBron, sevgilisini de Lewis'e kaptırmış mı acaba gerçekten. Pek inandırıcı gelmedi bana ama bi' köşede dursun.

Gündemdeki Iguodala-Monta Ellis takası çıkmaza girmiş görünüyor.. Çünkü Warriors, Lou Williams'ı da alalım Biedrins'i de verelim demiş ama biz sıcak bakmıyormuşuz.. Neden bakmıyorsak.. Iguodala çok büyük oyuncu ya.. Franchise player.. Değer biçemiyoruz.. 1 cm yol almadı Sixers Iguodala ile.. Yol alan hep Iguodala oldu.. Neyse çok önemli değil.. Haberleri bile takip etmiyorum.. Nereye giderse gitsin..

Gündemdeki Iguodala-Monta Ellis takası çıkmaza girmiş görünüyor.. Çünkü Warriors, Lou Williams'ı da alalım Biedrins'i de verelim demiş ama biz sıcak bakmıyormuşuz.. Neden bakmıyorsak.. Iguodala çok büyük oyuncu ya.. Franchise player.. Değer biçemiyoruz.. 1 cm yol almadı Sixers Iguodala ile.. Yol alan hep Iguodala oldu.. Neyse çok önemli değil.. Haberleri bile takip etmiyorum.. Nereye giderse gitsin..

Bu nedir abi resmen GSW size ''biraz daha kazıklayın bizi'' demiş ama siz ''yok bu kadar kazık sokmak yeter'' demişsiniz. Lou tarzı savruk ama gerekli bir sürü guard var . Ama Biendris daha 25 yaşında ve iyi bi pivot. Artı Monta Ellis yahu her maç yüzdeli tertemiz 25 sayı demek bu. Çok garip bi yönetiminiz var valla abi.

Bu deli K-Mart'a biz, Miami olarak sulanabilir miyiz? Benchten gelirim, kazanmak için fedakarlık yaparım falan demiş. Ama daha çok kalıplı bir 5 lazım olacağından, K-Mart'tan vazgeçtim.

* Milwaukee, Bogut'u takas etmek istiyormuş. Khan bir iyilik yapar mı diye Minnesota'ya gitmişler, draft hakkı falan istemişler, kabul görmemiş. Khan'ın demek yine planları var, Timberwolves için kötü haber bu =)

* Vince Carter, free agent oluyor. New York istemiş, Melo ve Amare'den dolayı düşük bir kontratla gitmeyi düşünebilirmiş. Denver ile Clippers da Carter'ın peşinden dolaşıyormuş. Bence Boston falan da araya girer, malum severler böyle işleri. Ray-PP-KG dağılmayacağına göre, bir sene daha zirveyi kovalayabilirler gibi geliyor. Adları pek geçmiyor ama bence Carter ile ilgilenmeliler.

* Minnesota, Flynn'ı takas etmeye uğraşıyor. Knicks de istiyormuş heralde. Baya da mesafe katedilmiş söylenen göre. Knicks, Flynn için Douglas'ı verecekmiş, Wolves'a.

* Denver, Ty lawson'ı opsiyonu kullanarak takımda tutmuş. Wilson Chandler, Affalo ve Gorbes'i de sınırlı hale getirmişler, FA piyasasında.

* Golden State, Ellis'i vermeyiz diye ortalıkta bağırıyor ama sonu ne olur bilinmez.

Ben de ekliyim birkaç tane:

*Pacers Minnesota'nın 2. tur hakkı için Hibbert ve 15. sırayı teklif etmiş. Eğer takas gerçekleşirse Derrick Williams'ı seçeceklermiş.

*Lakers Felton ile ilgileniyormuş. Denver da bu takasa Ty Lawson olduğu için sıcak bakıyormuş. Bu takas gerçekleşirse hiç şaşırmam.

*Bynum için Lakers'a Phoenix'in "Gortat+12.sıra" Minnesota'nın da "2.sıra"yı teklif ettiği konuşuluyor. İkisi de saçma olur, aman diyim.

*RealGM'in "Hangi Avrupa'lının kariyeri daha sağlam olur" anketinde Enes %52 ile birinci, Biyombo %28 almış, Valanciunas %18 almış. Ya ne olacaydı?

Minnesota yetkililerine sesleniyorum, abi şu Lakers'a yine piyangodan güzellik yapmayın Allah aşkına. Bynum için 2.sıra verilir mi lan?

Bakın şöyle yapalım, Kaman'ı verelim size, yanında da Aminu ya da Bledsoe, bize verin o hakkı. Biz de Enes'i seçelim :)

2. sıra için Bynum'ı veren yöneticiyi Santa Monica meydanında asarız. Uzak dursunlar drafttan falan. İlla biri takas edilecekse Gasol edilsin.

2. sıra için Bynum'ı veren yöneticiyi Santa Monica meydanında asarız. Uzak dursunlar drafttan falan. İlla biri takas edilecekse Gasol edilsin.

Doğuş alemsiniz, Gasol kiiiim Bynum :) Gasol'e, ''Gasolina'' falan deriz, sertlikten tırstığını, sindiğini söyleriz ama Bynum böler, çarpar, toplar bilimum matematik işlemini Bynum'ın bünyesinde yapar be. ''Bynum nireeeee Gasol nire'' :)