Gündeme Dair

Gündem haliyle daraldı..1 Temmuz'a kadar transfer görüşmesi yapmak yasak. Lock out işi belli değil.. Elde iki malze kaldı.. Biri NBA finalleri, diğeri de draft..Şöyle ;

* Draft yaklaştıkça kafalar karışıyor.. Cleveland'ın Minnesotta ve Detroit ile draft gecesi üçlü bir takas yapacağı ve picklerle bazı oyuncuların yer değiştireceğini söyleyenler var.. Rip Hamilton bu takasla Cleveland'a gelecek deniyor..ESPN ise Cleveland takas yapmayacak, seçecekleri adamlar da belli diyor.. 1. sıra Irwing, 4.sıra Arizonalı Derrick Williams..

* Play off'ta bana göre tarihi bir performans gösteren Jason Kidd; 35 dakika oynayamayacağımı biliyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum ve böyle hissettiğim sürece oynayacağım demiş.. Oyna uzman.. Final başlığında biraz istaistiklerinden bahsedeceğim.. Gözden kaçan rakamlar var.. Muhteşem bir play off yaşıyor.. Bu kariyere artık bir yüzük yakışır..

* Son Mia-Chi maçı sonrası S.Pippen, Lebron, MJ'den büyük oyuncu demişti.. Dün Nba Stüdyo'da da konuşulmuştu.. Biraz fazla iddaalı ve heyecanlı oldu. Adam 6 kere şampiyon olmuş.. Neyi karşılaştırıyorsunuz.. O takımın gözlüklü oyuncusu Horace Grant de saçmalama demiş zaten Scottie'ye.. Ne içiyorsun dostum Scottie.

* Rockets coachu Kevin McHale oldu, bir tek açıklanması kaldı deniyor.. Hayırlı olsun diyeceğim ama çok hayırlı olmayacak bence..

* Öte yandan manyakça işler de olmuyor değil..Suns'ın chief excutive'i ( türkçede hangi göreve denk düştüğünü bilmiyorum, gerçi ingilizce de ne olduğunu bilimiyorum, bir yönetici diyelim) Rick Welts gay olduğunu açıklamış. Bunu niye açıkladığını bilmiyorum ama Nash'e sormuşlar.. Takımın umurunda olmaz demiş. Zaten Suns takımın umurunda olan hiç bir şey olmadığı için açıklama mantıklı.. "NBA gay oyuncuya hazır mı " demişler.. Soyunma odasının dışı bizi ilgilendirmez falan demiş.. Mutlaka vardır gay de açık etmiyorlardır.. Golden State'de kesin vardır.. Eser Atalay bilir, gerçekleri açıklasın artık.

* Ilgauskas Chicago serisi bitince "we just relaxed a little bit " demiş. Oha. Oğlum sen nerdesin ki.. Ben Ilgauskas'ın Heat'te oynadığını da unuttum.. Sahada da hiç görmedim.. Neye rahatlıyorsun birader.

* Blazers'ın sahibi Paul Allen, coach McMillian'a yardımcılarını falan değiştir demiş.. Bu, kovulmadan önceki son hamle işte.. Bir şeyleri değiştir, yoksa ben seni değiştireceğim diyor.. Oyuncuları değiştirmek çok zor, savunma coachunu falan değiştir.. Yap bir şeyler işte.. Bir de Rick Adelman'ın buraya GM olacağı dedikodusu vardı ama Adelman yalanlamış.. Blazers hareketli.. Oden'ın sözleşme işleri var daha.

* Prokhorov'un spor işleri danışmanı ve aynı zamanda CSKA Moskova takımının eski genel mejaeri olan Kuschenko, Prokhorov'un sahibi olduğu Nets'e yönetici olmuş.. Ruslar kadrolaşmaya başladı..Brooklyn'e taşınmak da iyi olacak.. Kan değişkliği, mekan değişikliği, hatta belki logo-isim değişikliği..

* Hornets'ta Michael Malone diye bir asistan coach varmış.. lakers'a head coach olan Mike Brown , o vatandaşı staffına almak istiyormuş.. Hornets da görüşmelerine izin vermiş ama akşam ezanı okunmadan eve dönmek şartıyla

* Thad Young'ın gitme ihtimalleri üzerine dedikodular sürüyor.. Philadelphia Inquerer gazetesinde çıkan yazının tam metni burada.. "" Young wants to return to the Sixers. And the franchise, by all accounts, plans on matching any reasonable offer sheet. No one knows what's going to happen with the next CBA, and how that will change things, but if another team signs Young to a fair offer sheet, the Sixers will match."" Açık ve net.. Thad kalmak istiyor, biz de kalmasını istiyoruz.. Pis ellerinizi adamımızın yakasından çekin. Eğer bir takım Thad'e iyi bir teklif sunarsa, biz de o teklifi kabul ederiz ve çocuğu tutarız.. Net..

* Son Mia-Chi maçı sonrası S.Pippen, Lebron, MJ'den büyük oyuncu demişti.. Dün Nba Stüdyo'da da konuşulmuştu.. Biraz fazla iddaalı ve heyecanlı oldu. Adam 6 kere şampiyon olmuş.. Neyi karşılaştırıyorsunuz.. O takımın gözlüklü oyuncusu Horace Grant de saçmalama demiş zaten Scottie'ye.. Ne içiyorsun dostum Scottie.

* Ilgauskas Chicago serisi bitince "we just relaxed a little bit " demiş. Oha. Oğlum sen nerdesin ki.. Ben Ilgauskas'ın Heat'te oynadığını da unuttum.. Sahada da hiç görmedim.. Neye rahatlıyorsun birader.

ilk olarak Pippen'ın ne içtiğini hakkaten anlamadım yahu ben.Normal kafayla kankasını bu kadar kolay kıyasa sokmazdı bence.Ya güzel bir kokteyl buldu yada durum daha vahim ama olsun neyse canı sağ olsun severim dayıyı:D

ilincisi Ilga neye gerilmişki neye rahatlıyor? 'Nerveous' ın bir duygusal reaksyon olduğunun farkında mi acaba? Zira rahatlama bunun akabininden geleceği için olayda bir yanlışlık var.

Ilgauskas kadar kıskandığım bi adam yok. Dünya ona güzel. Bu dünyada bi Ilga bi de Müfit Erkasap hayatını yaşıyor. Gerimizinki harbi hayat değil :)

* Enes basına şöyle konuşmuş ; "I came here with my friend," Kanter said. "Me and him worked really hard and I just tried to speak English six months maybe, seven months. It wasn't hard, because I said that's my home right now. I have to learn. It wasn't that hard. I watch TV. I didn't listen to music because they were too fast. My teammates wanted to show me some music, but I didn't understand anything. Too fast."

Burada özetle şöyle deniyor ; Buraya bir arkadaşımla geldim.Çok çalıştık ve 6-7 aydır da ingilizce konuşmak için çabalıyoruz. Çok zor olmadı. Artık evim burası ve öğrenmek zorundayım. Bunun için televizyon izliyorum. Müzik dinlemek işe yaramadı çünkü çok hızlı (şarkılardaki ingilizceyi anlayamadığını söylemek istiyor ). Takım arkadaşlarım bana bazı şarkılar dinletmek istedi ama hiç bir şey anlamadım.. Çok hızlıydılar..

Yukarıdaki mesaj 23 mayısta tarafımdan yazılmış.. O gün veya bir gün önce Amerika'da gazetelerde veya internet sitelerinde çıkmış ki buraya almışız.. Bugün 29.Mayıs.2011 Sabah gazetesi yeni bir haber gibi vermiş, bir de kocaman vermiş.. 1 haftalık haberi yeni diye satıyorlar utanmadan.

Yukarıdaki mesaj 23 mayısta tarafımdan yazılmış.. O gün veya bir gün önce Amerika'da gazetelerde veya internet sitelerinde çıkmış ki buraya almışız.. Bugün 29.Mayıs.2011 Sabah gazetesi yeni bir haber gibi vermiş, bir de kocaman vermiş.. 1 haftalık haberi yeni diye satıyorlar utanmadan.
çok iddialı..nasıl oyuncu olduğunu bilmiyorum ama videolardan izlediğim bitiriciliği müthiş ve ribaunt katkısı keza müthiş..büyük abilere karşı nasıl oynayacak göreceğiz ama milli takımımızın herşeyi var sadece süper yıldızı yok..umarım bu açığı enes kapatır..almanyada nowitzki-ispanyada gasol-fransada parker-arjantinde gineboli hep birer süper yıldız..umarım biz de sahip oluruz..

Enes Kanter yüzümüzü kara çıkarmayacak emin olun.Draft raporuna göre sıçrayabildiği yükseklil Blake Griffinden daha yüksek.Şutu da iyi buna ek olarak

Keşke 1 seneliğine de olsa Türkiye'de oynasa. Allen Iverson'un yaptığı etkinin kat be kat üstüne çıkardı.

Shaq'ı Avrupa'ya getiremezsiniz çünkü adam Amerika'da inanılmaz paralar kazanıyor. Reklamlar, filmler, showlar derken aldığı para burada alabileceğinin 5-10 katına falan gelir herhalde. O yüzden mümkün değil.

Boston elendiği gün Shaq'ın bırakacağı dedikodusu çıkmıştı ve bu başlıkta da konuşmuştuk.
19 yıllık bir kariyer ama yaş da artık 39..

Onun gençliğini hatırlıyorum..Orlando'da oynarken Houston, finalde bunları 4-0 süpürmüştü..
Anferne Hardaway ve Shaq, Magic'i sırtlıyorlardı..
Hakeem sahadan silmişti hepsini ve tabii Clyde Drexler..
Sonra malum Lakers günleri, yüzükler..Kobe ile sürtüşmeler..
Miami'de bir şampiyonluk daha.
Ve arkasından Cleveland v.s önemsiz günler..

Özellikle 90 ların sonu ile 2000 lerin başından müthiş bir dominasyonu vardı..
Kesinlikle NBA in en etkili adamıydı..
Tabii saha dışı olayları da efsane olur..
Binlerce şakası, şovu var ama ben bir All-Starda yüzünde maske ile yaptığı dansı unutamam bir de bir radyo programında "Venus Williams ile yattım" demesini . )) Venüs mahkemeye vermeye kalkmıştı . )

''Stern tax'' adlı lafı da efsanedir. Ödediği cezalar artık tak etmiş adamın canına. Ayda o kadar bireysel emekliliğe para atsa ? Yok yok sadece senin benim için güzel para olurdu :)

Golden State ile Philedelphia Monta Ellis-Iguadala takasında anlaşmak üzereymiş bir yerde okudum.. Emre Abi duyum falan var mı?

Bide Boozer Chicagodan ayrılmak istiyomuş bir yerlerde görüyorum ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum :)

Golden State ile Philedelphia Monta Ellis-Iguadala takasında anlaşmak üzereymiş bir yerde okudum.. Emre Abi duyum falan var mı?

Bide Boozer Chicagodan ayrılmak istiyomuş bir yerlerde görüyorum ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum :)

veysel bu ara inanılmaz yoğunum.. hiç bakamıyorum sitelere..
ama güzel haber.. monta'yı alırsak golden state'i evlat ederiz yine..
inşallah olur. yarın sabah bakayım şirkete gidince..

Boozer konusunda yorum yok..
Ligin en karaktersiz oyuncularından biri..
Dünyaya kız olarak gelse daha doğru olurmuş..
Gözünden yaş eksik olmuyor.
Hep bir memnuniyetsizlik hali.

Golden State yönetii Eser Atalay'ı karşısına alarak açıkçası ateşle oynuyor. Monta gönderilir mi yahu takımda tek aklı başında adam resmen. Alın AI'ı da iyice sirke dönsün takım. Oh ne güzel devre arasında da salona hayvanları getirip ateş çemberinden filan atlatırlar. Disney Warriors

Kafaları bu kadar çalışıyor işte hayır Apple Inc. falan olmasa suyundan havasından diyeceğim öylede değil:=) tamam Monta yı takas edeceksiniz bu adam İgoudala mıdır yani?

Kafaları bu kadar çalışıyor işte hayır Apple Inc. falan olmasa suyundan havasından diyeceğim öylede değil:=) tamam Monta yı takas edeceksiniz bu adam İgoudala mıdır yani?

Inquerer'a baktım.. Bizim GM görüşmediğim takım kalmadı ama net bir şey yok demiş.. Warriors teklifi düşünüyormuş.. İnşallah kabul ederler.. Warriors veya bir başkası bize farketmez.. Takımın tek huzursuz adamı.. Cehenneme gitsin.. İsterse bedavaya , kimseyi almadan da gidebilir.. Kendisi Dr.J sanıyor gerizekalı.. Çok da Filipski..

Emre kardeş siz sixersa yakınsınız ben kendi teklifimi yapıyorum buradan open letter size
Monta yı veririz yanında size uzun lazım Andre Biedrins +Reggie Williams ceza şutörü o da lazım size gelecek sezondan bir draft hakkı ve 200k para
karşılığında Ai artı T.Young+j.Meeks
eğer mesajınız olumlu ise çaldır ben seni ararım yok değilse buradan devam et