Gündeme Dair

* Portland'ın yeni GM i Chad Buchanan diye biri olmuş.. Daha önce de Blazers organizasyonu içinde görevliymiş. İlk iş Brandon Roy meselesi ile ilgilenecekmiş.. Kontratı çok yüksek, takas olur söylentisi var.

* Ricky Rubio, Minnesotta'yı arayıp " bu lock out beni nasıl etkiler " diye sormuş.. Gelişi de 2012 ye kalabilirmiş.. Paşam ne olur gel ya. Sen gelmezsen NBA in değeri, ratingleri çok düşer.. Juan Carlos Navarro vol.2 işte.. Rudy Fernandez vol.2.. Bu ispanyollar kendini ne sanıyor bilmiyorum. Hepsi kendini beğenmişlik abidesi. Ricky Rubio diye ölüyor millet NBA'de.. Çelimsiz, zayıf, kısa, şutu olmayan bir guard gelse diye yalvarıyorlar..

* Geçen gece birisi Noah'ın anasına küfür etmiş (evet aynen bu tabir kullanılmış-fan made slur about Noah's mother) ve üzerine yürümüş. Noah fiziğinde birinin üzerine yürüyecek adamın boyunu-kilosunu merak ettim..

* Udonis Haslem'in annesi geçen haziran'da kanserden ölmüş.. Udonis, beni izliyor, onun manevi desteği ile sahaya çıkıyorum demiş.

* Draft ile ilgili 1 numara mevzusu tamamen kapanmış görünüyor.. Kyle Irwing 1 numarada Cavs tarafından seçilecek, başka birinin adı bile geçmiyor artık.

* Enes de work outlara çıkmaya başlamış.. Yani takımların davetlerine icaben idmanlara çıkıyor.. Wizards ile çıkmış ve çok beğenilmiş..Yalnız Wizards cephesi, Enes nasılsa 6.sıraya kadar düşmez diyerek Jan Vesely'ye yönelmiş. O da süper bir herif.. Enes, Jazz için de bir work out yapacakmış. 2 Haziran'da Chicago'da olacakmış o idman ve Jazz yetkilileri izleyecekmiş.

* Enes basına şöyle konuşmuş ; "I came here with my friend," Kanter said. "Me and him worked really hard and I just tried to speak English six months maybe, seven months. It wasn't hard, because I said that's my home right now. I have to learn. It wasn't that hard. I watch TV. I didn't listen to music because they were too fast. My teammates wanted to show me some music, but I didn't understand anything. Too fast."

Burada özetle şöyle deniyor ; Buraya bir arkadaşımla geldim.Çok çalıştık ve 6-7 aydır da ingilizce konuşmak için çabalıyoruz. Çok zor olmadı. Artık evim burası ve öğrenmek zorundayım. Bunun için televizyon izliyorum. Müzik dinlemek işe yaramadı çünkü çok hızlı (şarkılardaki ingilizceyi anlayamadığını söylemek istiyor ). Takım arkadaşlarım bana bazı şarkılar dinletmek istedi ama hiç bir şey anlamadım.. Çok hızlıydılar..

* Artest " lock out olmayacak, bir maç bile kaçırmayacağız " demiş.. Tabii bunlar tamamen sallama laflar.. Bir dayanağı veya nedeni yok..

* Kris Humphries, Kardashian kardeşler için "marketing machine " demiş.. İsteyen Odom'a sorsun demiş .. Onlar bacanak oldular zaten.

* Memphis'li Tony Allen, kızını okula bırakırken,yolda yaşlı bir kadına çarpmış. Önemli bir durum yokmuş. Sezon bitti ama herhalde okulların devamı nedeniyle şehri terkedemiyordur..Kendisi Chicago'lu aslında.

* Minnesotta'da Kurt Rambis'in görevine son verileceği söylenmekte.

* Maç içinde sürekli trash talk yapan Boozer için Bosh ; umurumda değil.. motivasyonuma bakıyorum, agresif olmaya çalışıyorum demiş.. Çok agresiftir arkadaş.. Her sene 2 maç çok agresiftir. Ayrıca maç öncesi Bosh kitap okurmuş.. Wade kendisi için çok eğitimli ve akıllı demiş. Adam bir maç iyi oynadı, kitap okumasına kadar övüldü.. Olay budur..

* Rose, Heat savunmasının kendisini potaya yaklaştırmama konusunda başarılı olduğunu kabul etmiş.. Bu da bir şey..

* Boozer, kaybettiğimiz bu son iki maçı aslında kazanabilirdik,onlara hak etmedikleri bir kredi verdik demiş.. Sen 75 sayı atarak Heat'i yeneceğine inanıyorsan kafan epey güzel demektir..

* Mavs organizasyonu " time is now " yazan t-shirtler çıkarmış piyasaya.. Nowiztki de bu kadar yakınken, bu seneyi israf etmek istemiyoruz gibi bir şeyler söylemiş.. Korkma Dirk , finaldesiniz.. Ben garanti veriyorum. R.Wallace'dan neyimiz eksik.

* Mike Miller sezon sonu yine ameliyat olacakmış.. Bırak oğlum basketbolu artık. Dün gece karpuz kadar topu tuttu Rose'un kucağına attı.. Bitmiş artık.

* Bir basketbolcu için en talihsiz anlardan birisi demiştik, ribuanddan inerken başka bir ayağa basmak ve bilek burkulması.. Dün gece maalesef Ömer'in başına geldi.. Yere inerken başka bir ayağa bastı ve bileği üzerine yan bastı ve burkuldu..Doku zedelenmesi varmış, durumu net değil.

* Iguodala draft gecesi trade edilecek deniyor bizim gazetelerde.. Mutlaka uzun alacakmışız karşılığında. Stefanski bize Kevin Love'ı al.. Bize Kevin'ı getirin.. Bu arada Iguodala. Gitmek mi istiyorsun ? Çok da fifi.

* Minnesotta sahibi Glen Taylor lock out olacak demiş.. Ne olacağını zaman gösterir demiş..

* Denis Rodman, bütün dünyayı gezdim, kafamı eseni yaptım.. 2000 yılında emekli oldum ama hala televizyonlarda benden bahsediyorlar demiş.. Senin gibi başka bir ruh hastası gelmediğinden olabilir.. Carmen Electra ile evlenip 10 gün sonra boşanmak ne demek oğlum. Manyak herif.

Emre abi son paragrafta 10 gün yetmez mi demeye çalıştın yoksa evlenmeye ne gerek vardı mı demeye çalıştın :)
İnsanın takımı her sene .ıçıp sonra draftten bi türlü ilk üç çekemeyince insan böyle şeylere sarıyor işte abi napıyım :)

Emre abi son paragrafta 10 gün yetmez mi demeye çalıştın yoksa evlenmeye ne gerek vardı mı demeye çalıştın :)
İnsanın takımı her sene .ıçıp sonra draftten bi türlü ilk üç çekemeyince insan böyle şeylere sarıyor işte abi napıyım :)

yok deniz.. carmen electra gibi bir mahluk sadece 10 gün sonra nasıl bırakılır demek istedim. başkası olsa ölene kadar eve hapseder, adam 10 gün sonra boşanıyor.

İddialara göre Cleveland Cavaliers 4. sıradaki draft hakkını Rudy Gay karşılığında Memphis Grizzlies'e önermiş ama red cevabı almış.

Emre abi, önceki mesajlarda ısrarla Rubio'ya güçsüz, ufaklık demişsin. Rubio iyi savunmacıdır ve asla güçsüz bir oyuncu değildir. Şut atamaz diyebilirsin, yarı saha basketbolu oynayamaz diyebilirsin ama savunmasını ve fiziğini eleştirmek haksızlık olur bence. İşte ilk etapta aklıma gelen NBA guardları, boyları ve kiloları.

Ricky Rubio 1.92, 86
Jrue Holiday 1.93 81
Derek Fisher 1.88 95
Steve Nash 1.91 81
Mike Bibby 1.88 88
Kirk Hinrich 1.93 86
John Wall 1.93 88

Onun dışında İspanyollara da haksızlık ettiğini düşünüyorum :) Navarro NBA'de kötü değildi, Memphis'te altıncı adamdı ve özellikle sezonun ilk ayından sonra fena performanslar göstermedi. Ama adam Avrupa'da kral, NBA'de 6. adam olacağıma yaşımda ilerliyorken Avrupa'da kral olarak kalırım dedi ve Barca'ya döndü. Rudy'nin oynadığı takım yanlış bence. Ayrıca bu sene Roy'un sakatlığında Matthews muhteşem bir performans göstermeseydi muhtemelen Rudy ilk beş başlayacaktı ve durum öyle olsaydı ben Rudy yeteneğindeki bir adamın kendini göstebileceğine inanıyordum. Garbajosa'nın da NBA kariyeri fena değil, sakatlıklardan uzak durduğu sürece fena bir yan parça değildir.

Ben de Lakers'ın son koç durumundan bahsedeyim. Önce Stan Van Gundy ve Rick Adelman isimleri çıktı, şimdi de Cavs'in eski hocası Mike Brown'ın ismi geçiyor. Bu sezon ki başarısızlıktan sonra sanırım Shaw ile devam edilmek istenmiyor. Bu takımın elinde çok değerli savunma parçaları var. Mutlaka savunma endeksli bir takım olmalı. O yüzden SVG ve Adelman tercihlerine ben de sıcak bakıyorum.

Iggy + 16 = Beasley + 2 (Iddiaya gore Enes icin) iddasi vardi bugun. Salary esitlemek icin denkleme 3. bir takimin da girmesi lazim tabii.

ben ricky rubio'nun nbade sadece arada bir içeri drive ederken başarılı olacağını sanıyorum..o da nba basketbolu ile alakalı..ama şutu zayıf değil,hiç yok..zatn şutunda istikrarlı olsa nba basketlunda çok iş yapar..merak ediyorum nasıl bir oyuncu olacak...

@ Doğuş;

Biz bu konuları uzun zamandır tartışıyoruz.. Varmak istediğimiz bir sonuç yok ama kendi fikirlerimizi paylaşıyoruz.. Güçlü olmak boy ve kilo ile alakalı değil.. Orada güçten kastımız sahada bir sert duruşu , bir direnci olması.. Haslem veya Joel Anthony de kendi pozisyonları için kısalar ama ne kadar sertler görüyoruz.. Aşırı bir kas kütleleri yok onların da ..

Şut atamaz, yarı saha basketbolu oynayamaz diyorsun. O zaman ne demeye NBA e geliyorsun.. Güçsüzsün, şutun yok, takımı organize etme anlamında bir fonksiyonun yok.. NBA de İspanya'daki turnikeleri attırırlar mı adama ? Rubio, Euroleague seviyesinde bile silinip gitmiş, NBA de adı geçmez.. İlk sıra seçimlerinden diye, iki üç ay bir bakılır, sonra unutulur gider.

Ricky Rubio dediğiniz adam Euroleague de bile her perdede yerlerede yuvarlanan bir oyuncu. NBA de Wade veya Lebron ile çarpıştığında olacakları siz düşünün.. Rubio kesinlikle çok güçsüz.. Şutu da yok denecek kadar az.. Şu haliyle NBA de bir fonksiyonu olacağını sanmıyorum.. Zaten Avrupa'da da yok aslında.. Sadece bir illüzyon.. Euroleague'de düzgün bir maçı yok.. Hala alt yapı şampiyonlarında attığı 50 sayı konuşuluyor. Bu düzeyde anlatılacak bir maçı yok.. Geçen sene dünya şampiyonasında gördünüz mü siz onu.. Ne yaptı ?

Diğer ispanyollara gelince; Rudy Fernandez bir yetenek deposu ama karakter problemleri var.. Dengesiz, basına saçma sapan demeçler verip duruyor..Sürekli İspanya'ya dönmekten falan bahsediyor.. Hedo Portlanda gelirse ben giderim diyebiliyor mesela. Portland asla yanlış takım değil.. Bu kadar yetenekli gencin bir arada olduğu başka takım yoktur.. İsteyen çatır çatır oynuyor.. Rudy Fernandez'den NBA de bir yol olmaz..

Navarro ,NBA de kimsenin haberinin bile olmadığı biriydi..Lig sonuncusu takımın 6. adamı olmak çok da başarı sayılmaz.. Garbajosa da Toronto gibi saçma bir takımdaydı..

İspanyolların hepsinde karakter bozukluğu var.. Bir tek Marc Gasol'un saçmaladığını görmedim.. Pau Gasol sürekli ağlak suratı ile hakemlerin peşinde.. Faulu aldığı pozisyonlarda bile itiraz ediyor, göz hep hakemde.. Calderon'dan takımındaki herkes nefret ediyor bencilliği ve soğukluğu nedeniyle. Navarro ve Garbajosa'nın dikkate değer bir NBA kariyeri zaten olmadı.. Aynı şekilde Sergio Rodriguez de bir iz bırakamadı.. Rudy Fernandez de malum..

Rubio da gelirse çok konuşup az iş yapan, kendisini dünyanın en iyi basketbolcusu sanan ispanyolların arasına katılır.. 1,5 sezon sonra da evine döner.

Iggy + 16 = Beasley + 2 (Iddiaya gore Enes icin) iddasi vardi bugun. Salary esitlemek icin denkleme 3. bir takimin da girmesi lazim tabii.

enes'in sixers forması ile görmeyi çok isteriz.. Minnesotta'da zaten Love olduğu için öncelikleri uzun oyuncu olmayabilir.. ıguodala'yı alsınlar işte.. onlara bekledikleri patlamayı yaşatır ama tersten. Ben kendi adıma beasley ve enes için bu takasa şimdi, bugün girerim..İnşallah olur.

Allah Enes'i Beasley'le oynamaktan korusun diyebilirim bu takasa sadece.

beasley çaylak senesinde, miami'de olduğu gibi değil.. daha çok basketbolu düşünüyor ve daha çok işine bakıyor.. doug collins geçen sene iyi iş yaptı.. beasley-brand ve enes uzun rotasyonu sixers için muazzam olur.. beasley eskisi gibi korkulacak bir oyuncu değil, rehabilite oldu.. Sixers nazar değmesin, huzurlu bir takım ve şahsen huzursuz olan tek isim de Iguodala.. O da gidince sadece işine bakan, basketbolu düşünen bir takım olur.. Enes için de Cleveland ve Utah, Minnesotta gibi takımlardan daha iyi bir seçenek olur.. Çünkü Sixers'ın gerçek bir 5 numarası yok.. İlk beş bile başlayabilir duruma göre. Clevelandı geçersek, Utah'ta Jefferson, Minnesotta'da Love gibi yeri yurdu belli, direk uzunlar var.

Beasley Enes ikilisi kağıt üzerinde güzel gözüküyo olabilir ancak Beasley'nin 4 numara oynadığı bir takımın pota altında ezilmemesi mümkün değil. Bu sene Love'ın canavarlaştığı dönemde gereğinden fazla Minnesota maçı izledim. Beasley maçlara 3 numara başladı ancak 4 numaradan da oldukça süre çaldı. Ancak bu dakikalarda Beasley istatistiğine kasmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Bir pota altı oyuncusu dışarıdan oynuyor olabilir, ancak savunmada bu kadar "çabasız" olması kabul edilebilir gibi değil. Eğer zaten Beasley 4 numarada güvenilir bir isim olsaydı sezonun en sevimsiz takımlarından olan Minnesota 5 numarada ligin en yetersiz oyuncularından Milicic, Pekovic gibi isimleri oynatmazdı. Eğer bu takas gerçekleşir ve Beasley Enes ikilisi ilk beş çıkarsa, pota altında bütün yük Enes'e kalır ve Enes muhtemelen sürekli faul problemine girer. Ben Doug Collins'in de bu takasa sıcak bakacağını sanmıyorum.

Beasley'yi herkes itin bi tarafına sokmuş ama o kadar kötü değildi dediğiniz gibi ve çok rahat skor üretiyordu 4 oynarken. Enes - Brand - Beasley - Hawes uzun rotasyonu gayet iyi bence. Ama gidip de Hawes'i tutmazlarsa ne anladım bu işten. İstenilen seneye de 7den playoffa girmekse ayrı ama en azından takım olabilmiş bir takım için daha yüksekler düşünülmelidir. Bu arada bence Turner eser seneye. Adapte olamadı filan ama oyunu çok iyi biliyor ve oynatıldığında her yöne katkısı var. Young'ı da sign&trade ile yollamalılar bence yanına Speights'i ekleyip. Karşılığında iyi bi parça alınabilir. Speights'ten umutluydum ama olmuyo işte arkadaş

Beasley Enes ikilisi kağıt üzerinde güzel gözüküyo olabilir ancak Beasley'nin 4 numara oynadığı bir takımın pota altında ezilmemesi mümkün değil. Bu sene Love'ın canavarlaştığı dönemde gereğinden fazla Minnesota maçı izledim. Beasley maçlara 3 numara başladı ancak 4 numaradan da oldukça süre çaldı. Ancak bu dakikalarda Beasley istatistiğine kasmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Bir pota altı oyuncusu dışarıdan oynuyor olabilir, ancak savunmada bu kadar "çabasız" olması kabul edilebilir gibi değil. Eğer zaten Beasley 4 numarada güvenilir bir isim olsaydı sezonun en sevimsiz takımlarından olan Minnesota 5 numarada ligin en yetersiz oyuncularından Milicic, Pekovic gibi isimleri oynatmazdı. Eğer bu takas gerçekleşir ve Beasley Enes ikilisi ilk beş çıkarsa, pota altında bütün yük Enes'e kalır ve Enes muhtemelen sürekli faul problemine girer. Ben Doug Collins'in de bu takasa sıcak bakacağını sanmıyorum.

elton brand varken, hiç kimse ilk beşe 4 numara olarak başlayamaz..
beasley gelirse biz bir şekilde faydalanırız..
normalde beasley istemem ama enes gelecekse kabulümdür..

Beasley'yi herkes itin bi tarafına sokmuş ama o kadar kötü değildi dediğiniz gibi ve çok rahat skor üretiyordu 4 oynarken. Enes - Brand - Beasley - Hawes uzun rotasyonu gayet iyi bence. Ama gidip de Hawes'i tutmazlarsa ne anladım bu işten. İstenilen seneye de 7den playoffa girmekse ayrı ama en azından takım olabilmiş bir takım için daha yüksekler düşünülmelidir. Bu arada bence Turner eser seneye. Adapte olamadı filan ama oyunu çok iyi biliyor ve oynatıldığında her yöne katkısı var. Young'ı da sign&trade ile yollamalılar bence yanına Speights'i ekleyip. Karşılığında iyi bi parça alınabilir. Speights'ten umutluydum ama olmuyo işte arkadaş

beasley kısmına katılıyorum..
hawes ve young'ı tutma yönünde düşünecelerdeyiz, 1 temmuz bekleniyor mecburen.
young'ı kimseye yedirmeyeceğiz deniz . ))

elton brand varken, hiç kimse ilk beşe 4 numara olarak başlayamaz..
beasley gelirse biz bir şekilde faydalanırız..
normalde beasley istemem ama enes gelecekse kabulümdür..
Onun yerine Cavaliers ile bir takasa girilse diye düşündüm. Hickson falan alınsa. Hem gelişime daha açık bir isim, doğru sistemde iş yapar. Ama sanmıyorum ki Cavs kabul etsin. Ellerinde bu şans varken drafttan değerlendirmeye çalışacaklardır sanıyorum. Neyse eğer bu takas olursa hep beraber görürüz ancak ben Beasley'e güvenmiyorum, bu arada itin bi' tarafına sokma durumu yok, görüşler söyleniyo sadece.

* R.Adelman ile yolları ayıran Rockets yeni coach için aday sayısını üçe indirmiş..Toplantılar bitmiş, karar verme aşamasına gelinmiş.. Bazı yerlerde yeni coachun Lawrance Frank olacağı söyleniyor.. Kimi yerlerde de Frank olmayacak deniyor.. Mayıs bitmeden belli olacakmış..

* Coach arayan bir diğer takım Warriors.. Brian Shaw'nun ismi ön plandaydı ama şimdi durum biraz daha karışık. Mike Brown da kıymete bindi..Warriors'ın da ilk tercihi oymuş ama Lakers'a gidince diğer adaylara eğilmişler.. Hornets'ın asistan coachu varmış Michael Malone diye biri.. O da olabilirmiş. Şu ara tv yorumculuğu yapan Marc Jackson da ciddi bir aday..Kevin McHale adı geçen başka bir aday..

* Lakers GM i Kupchak'e neden Shaw'nun coach olmadığını söylemişler.. Takımın taze bir kana, yeni bir sese ihtiyacı vardı (need a new voice tam tabir) demiş..Tüm takım değişemeyeceğine göre coach değişir..

* Mo Williams, Mike Brown süper coachtu, kovulunca çok üzülmüştüm falan demiş.. Biraz yalakalık yap da belki bir Laker olursun..

* Toronto'da da Jay Triano kalsın mı gitsin mi geyikleri var.. Çılgın Kalabalıktan Uzakta, öyle takılıyor Toronto işte.. Ne bilen var, ne umursayan..Bargniani'nin de oradan ayrılmak istediği şeklinde dedikodular çıktı ama hemen yalanlandı.. İtalyancadan İngilizceye yanlış çevrilmiş demiş Colangelo. Duman tütmeye başladı..

* Rick Carlisle, C.Butler'ın finallerde de oynayacağını sanmadıklarını söylemiş.. Ayrıca Nowiztki, Marion'a Oklahoma serisinde hem defansta, hem ofansta yaptıkları için övgüler de bulunmuş. Bence de haklıdır.

* D.Walsh ve Knicks ekibi, draft için Chicago'da kampa girmiş.. Walsh bir şey söylemek için erken demiş.. Takım çok kötü durumda.. Yani rotasyon inanılmaz dar. Bir draft piyangosu hiç fena olmaz.

* 7 yıl Dallas'ta oynayan ve şu anda Salt Lake'de yaşayan Shawn Bradely, finaller boyunca Mavs ile beraber olacakmış.. Benim için oynamamak çok zor ama Dallas'ın şampiyonluğunu onlarla yaşayacağım gibi bir şeyler söylemiş..2006 da Miami'ye kaybedilen şampiyonlukta kadrodaydı.

* Ginobili ve ailesi, Arjantin'e uçarken köpeklerini kaybetmişler : )) Daha doğrusu köpeğin olduğu kargo diyeyim kayıpmış.. 5 gün sonra bulunmuş.. Manu'dan rica etmişler, havayolu şirketinin adını söylememiş.. Adamın ipiyle kuşağı .... işte.. Tuzu kuru adam..Köpeği kaybediyor, sonra buluyor.. Öyle bir laf var ya; Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir,sonra buldururmuş..

* Lakers'ta ne iş yaptığı belli olmayan, patronun oğlu kontenjanından Jim Buss, Bynum takas masasında değil, dokunulmaz demiş.. Bynum'ın bir değeri varken hemen takas ederdim ben olsam.. Allahın overratedı ve hatta overpaidi. İcraat sıfır, rüzgar bol..

* D.Howard'ın Lakers'a takas olacağı üzerine senaryolar devam..

* Portland, hemen Oden ve A.Miller ile anlaşmak istiyormuş ama arada çok fark varmış para anlamında.. Oden hangi yüzle, neyin parasını istiyor.. Toplasan 20 maç oynamadı lige geldiğinden beri.. Sakatlık onun suçu olmayabilir ama Blazers'ın hiç değil..Sam Bowie'nin lanetinden kurtulamayan Blazers'a bir draft laneti de Oden kaldı işte.. A.Miller da hep son kontratım diye kandırıyor milleti.

* Boston ; Pierce-Ray-KG ve Rondo bir yere gitmiyor fikrindeymiş.. Seneye işler daha kötüye gider, öbür sene takım tamamen devre kapatır, şalter indirir.. Biz çok gördük bunları.. Zamanında birine kıyacaksın, kıymazsan onlar takıma kıyıyor bir süre sonra..

* Dün geceki maçtan sonra Westbrook basına konuşmayı reddetmiş.. Hayal kırıklığı içindeymiş.. Ulan takımın anasını belledin tek başına.. Elenmenin coachla beraber tek sorumlususunuz, bir de hayal kırıklığına uğrıyorsunuz.. Sakallı harden çıkmış basının karşısına..

* Finallere kalınca Jason Terry pazusuna ,hayatında ilk defa dövme yaptırmış. NBA de oynayan bir zenci olacaksın ve dövmen olmayacak, şaka gibi.. Olağan şüpheli olarak DeShawn Stevenson'a sormuşla, benle alakası yok, ben söylemedim demiş..

* Bulls ahalisi serinin buradan döneceğine inanıyoruz demiş.. Takımda MVP var ya, o çevirir seriyi..Buna artık Kadir bile inanmaz.. Bu gece fişinizi çekiyorlar, parmak arası terlikleri hazırlayın..

* Warriors guardı S.Curry sağ bileğinden ameliyat olmuş, sezon öncesi kampına yetişmesine engel bir durum yokmuş..

* Minnesotta'nın Enes Kanter'i seçmeye karar verdiğini yazmışlar.. Çocuk ilk 3 ün dışına çıkmayacak..

* Elinde 15 ve 42 numaralı seçimler olan L.Bird (pacers gm) harıl harıl adam arıyormuş.. Bu işin pirlerindendir.. Vardır, Bird'den başkasının farketmediği bir gizli hazine.

* Sixers, sınırlı serbest Thad Young'a gelecek muhtemel teklifleri match etme amacında demiş Inquerer gazetesi.. Yani tutmayı planlıyoruz.. En doğrusunu yapıyoruz. Aynı şekilde Hawes da sınırlı serbest.. Onunla Magic ilgileniyormuş sanırım.. Hawes da kalsın ama Young mutlaka kalsın.. Bu arada Ed Stefanski'den artık bir draft patlaması bekliyoruz.. Yüksek sıra demek her şey değil.. Evan da 2 numara sözde.. 2. turdan bile ne adamlar çıkıyor.. Göster yeteneğini. 16 dan da bulunur iyi adam.