Gündeme Dair

Sühan Cem' Alıntı:
Emre sana katılmıyorum. Vucacic gibi bir imkan bana verilse şahsen bende bu yaşımda oynarım basketbol. Bütün yapacağın her maç 2 dakika sahada kalmak birde top sana geldimi mesafe düşünmeden potaya atmak. Arada bir- ikisi sayıda oldu mu ohh değme keyfine. Vallah şöyle bir iş denk gelmedi masa başı çapa işi gibi bişii:)

sonra da eve git, kapıyı sharapova açsın..
"hoşgeldin kocacım, bugün çok mu yoruldun " desin..
haklısın..

bence evde sormazlar idmana gidince sorarlar hacı bugün çok yoruldun mu diye...:)
gerçi sormazlar aslında, takmazlar bi taraflarına hatta ben idmanlarda falan takım arkadaşları tarafından fark edildiğinden bile şüpheliyim...

Doğan Sağlam' Alıntı:
Benim takım arkadaşım Sharapova ile nişanlansa hırsımdan ağzını yüzünü kırarım antrenmanda okadar diyorum. :p
İmza... Hayat bu mudur adaletin. Vujacic'ten neyim eksik :)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":26bnvwum]Benim takım arkadaşım Sharapova ile nişanlansa hırsımdan ağzını yüzünü kırarım antrenmanda okadar diyorum. :p
İmza... Hayat bu mudur adaletin. Vujacic'ten neyim eksik :)[/quote:26bnvwum]

Sharapova Vujacic'tebn başkasını bulamadın mı yahu :)

san antonio'nun milos teodosic ile ciddi biçimde ilgilendiği söyleniyor.. bununla ilgili farklı yerlerde, bir çok haber var.. hoopshype, espn ve yahoo sports.. üçü de yazmış.. zaten bu ilgiyi hak eden bir oyuncu..

Iverson to play hoops in Turkey

Eleven-time NBA All-Star Allen Iverson has agreed in principle to a two-year, $4 million deal with Turkish side Besiktas, Yahoo! Sports reported Sunday citing sources.

The 35-year-old is set to sign the new deal this week before reporting to the team the following week, according to the sources.

Iverson averaged 26.7 points in his 14 years in the NBA, and was named MVP in 2001, but had controversial exits from his past three teams -- Detroit, Memphis and Philadelphia.

--------------------------------------------------------
Iverson'ın Beşiktaş ile anlaştığına dair Yahoo Sports'un haberi..

* SAS, Oberto ile sözleşme imzalamış..

* "I'm going to New York on Friday," said Seref Yalcin, the president of the Besiktas basketball team. "I talked to Allan and his manager yesterday, Gary Moore. He said there's no problem; he's able to sign. Friday, I'll be there, and we'll probably sign Sunday. And Monday, I'll bring him with me." CNN.com..

(Iverson ile ilgili CNN in haberi.. Şeref Yalçın cuma gidiyormuş, pazar da imza )

* Pops Mensah Bonsu, Hornets ile 1 sene garanti sözleşme yapmış..

* Miami'nin ilk beşinde, meşhur üçlünün yanı sıra Arroyo ve Joel Anthony olacakmış.. Spoelstra açıklamış..

* Greg Oden, takımla tam çalışmalara, beşe beş idman maçlarına başlamış..

* Arenas, sakatlığı nedeniyle açılışı kaçırıyor..

* Miami'nin ilk beşinde, meşhur üçlünün yanı sıra Arroyo ve Joel Anthony olacakmış.. Spoelstra açıklamış..
arroyo :roll:

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":xbyrdynn]Maggette dün 17 sayı ile oynamış, 17 sayısı da serbest atıştan. :)

ilk defa duydum, böyle bir şey..[/quote:xbyrdynn]

Abi Rip Hamilton'ın vardı böyle bir maçı.14 sayı NBA rekoruydu hatta, hiç saha içi isabet kaydedilmeden atılan en çok sayı diye. NBA Tv'de izlemiştim zamanında.

Sasha Vujacic'in Nets'e takas olacağı konuşuluyor.. Lakers- Houston ve New Jersey böyle hafif bir takasa girecek deniyor..Terrence Williams da işin içindeymiş.. Billy King tahtakurusu gibi kemirmeye başladı işte.. Philadelphia'yı bitirdi, şimdi Nets'i hırpalıyor..

Terrence Williams'a yazık oluyor bence çok iyi bir oyuncu. Kesinlikle nbdl oyuncusu değil eğer Lakers alırsa iyi iş yapmış olur.

Emre Abi o takas kesinleşti neredeyse. Williams Houston'a, Vujacic Nets'e, Joe Smith Lakers'a. Üzülerek söylüyorum ki kazanan Lakers oldu.

Emre Yüksel' Alıntı:
Sasha Vujacic'in Nets'e takas olacağı konuşuluyor.. Lakers- Houston ve New Jersey böyle hafif bir takasa girecek deniyor..Terrence Williams da işin içindeymiş.. Billy King tahtakurusu gibi kemirmeye başladı işte.. Philadelphia'yı bitirdi, şimdi Nets'i hırpalıyor..

2 gün oldu bu takasın gerçekleşeli. Vucacic'in önünü açtı Lakers:) O da NY'a akın olacak artık.:)