Halil Üner'in İstifa Etmesi için Ne Yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar tarzı sert olmus olsada Emreye katılıyorum. Takım iyi giderken böyle seylerin konusulması hic güzel degil. Tabi bunda Halil Ünerin de payı var,ama adamın tarzı bu,bu saatten sonrada degisecegini sanmıyorum.
 
Emre abi galiba bu yazıyı bana yazdın.
Bir kere Kolej maçı topicinde Burak'a ciddi manada kızdığı yazıldığı için bunu sordum.Burada nasıl bir eleştri olabilir ki?
Ayrıca bu kadar sert tepki vermene gerek yok.Ben şahsen sana saygı duyuyorum.Şube ve basketbol konusunda son derece bilgili olan bir baba ve Galatasaray formasını hakkını vererek terleten bir kızkardeşe sahipsin.
Ayrıca burada takımın başarısından söz etmiyoruz.Durum 13-0 olsa bile burada bu konuşulur.Murat abi zaten olaya güzel yaklaşmış.Oğlu Berk'e bile saha içinde bunu söyleyemez.Çünkü Berk Üner saha içinde Galatasaray formasını terletiyordur.Ayrıca bahsi geçen kişi yıllardır bu takıma emek veren Burak Sezgin.Bire bir ilişkileri beni fazla ilgilendirmez.Taraftar olarak bu bana ters geliyor.
Bir de olay kişisel hale dönüştüğü için yazayım.2 yıldırki postlarıma bakarsan Halil Üner'i bu sezon başı hariç genelde savunduğumu görürsün.
Takım bu sene çok iyi gidiyor,Halil hoca da başarılı ama lütfen hata yapan oyuncuya şerefsiz filan demesin.Hakkaten Galatasaray coachuna yakışmıyor.Bu nedenlerden dolayı genç oyuncularımızın Tufan,Cihad gibi oyuncularımız sene sonu geldi mi tüyüyorlar.
Bunları bana yazdığını düşünerek yazdım.Birbirimizi kırmaya filan gerek yok.Takım iyi gitsin zaten topic tarih olur. :)
 
Pekala iyi değilken konuşulmasın.Kötüyken bunlar konuşulsa neler deniyor biliyoruz.Peki bunlar ne zaman konuşulacak söylermisin ?
Karakteri budur değişmez diyoruz.Öyleyse bizim değerlerimize uymayan insanları neden bu camiadan gönderiyoruz yada protesto ediyoruz.
Yada bu insanlar bir çalışan değilmi.Bir çalışan olarak içinde olduğunuz kuruluşun şartlarına uymak zorunda değilmisiniz.
Neyse şu anda ne yazıkki bu yaptırımı uygulayacak kişi yok şubede.Çünkü şubenin yapılanması ortada.

Sadece tek bir örnek vermek istiyorum.
14 ocak Fenerbahçe maçı.Son periyod gerideyiz oldukça.Sinirler gergin insanlar patlama noktasında.
Aynı hareketi yaptı.O zamanda insanlara ama onun karakteri bu diyebilecek kimse olucakmı.

Bel altı vurmak istesek daha ağırını vururum kendi adıma.Bunuda az çok sizde biliyorsunuz.Şu an bende biliyorum öyle yada böyle Halil Üner koçumuz ve öylede kalıcak çok ters birşey olmadıkça.Ama kalıcaksada en azından klübe birşeyler katılsın yada daha ağır bedelleri olmasın.

Herhalde derdimi anlatabilmişimdir.
 
Lütfen herkes kafasındaki soru isaretlerini,gördükleri yalnısları unutmasın.Bunları direk hocanın kensinide iletme sansınız olacak yakında.
 
Adamın basketbol dünyasında kötü bir şöhreti var ve bunu haketmek için elinden geleni de ardına koymuyor.. Bazan bilinçli olarak "kötü adam" ı oynadığını düşünüyorum.
 
biz takımdan memnunuz ki tepkimiz halil hoca ya bu çok net..
daha önce de bu konu konuşulmuştu.ayrıca bide hareket davası girdi şimdi işin içine ki daha önce olanları gercekten bilmiodum bu duydugum ilk olay ki.. kim olarak o insana öle bi kelime kullanıosun bide maç esnasında .. x in de dediği gibi gs forması taşıması olayını gectim acaba burak o olay saha içinde olmasaydı ve karşısındaki antrenörü olmasaydı ne tepki veririd...
tepkimiz halil üner e
 
Rahim Rızvanoğlu-Erdem Türetken- Mehmet Mumcuoğulları- Muratcan Güler- Tufan Ersöz- Cihad şahin- Burak Sezgin....

Böyle gelsdi böyle de gidecek. Ama tabi sorulmaz bunlar. Takım iyi giderken bunlar konuşulmaz, kötü giderken de " Takım iyi giderken aklınız nerdeydi" denir yine konuşulmaz, konuşturulmaz. Aynen devam.

Bir araştırın bakalım sene başında Murat Kaya'ya transfer teklifi yapıldığında ne demiş.

X : gordon sözlere dikkat.Neyi editlediğimi neden editlediğimi biliyorsun.
 
Sen Burak Sezgin ile Halil Üner arasında baba oğul dan yakın bir ilişki olduğunu biliyormusun arkadaşım ??? oyle bir laf etmiş olsa bile buna burakın hiç alınmayacağını biliyormusun güzel kardeşim ???


Sevgili Emre güzel diyorsun hoş diyorsun da sevgili antrenörümüz o lafları ettikten sonra Burak'ın yüz ifadesini bir görseydin. Maç sonuna dek teselli edebilmek amacıyla Müge hoca'nın eli omzundaydı. Anladım sen oyuncuna bazı şeyler söyleyeceksin, ancak bunu seyircinin önünde söyleyip de oyuncuyu moralmen iyice bitirmenin manasını çözemedim.
 
Takım iyi giderken h.ü başarılı oldukça bu tip topikler altlardan yukarılara doğru çıkacaktır,bunu normal karşılamasamda yapacak bir şey yok...

Sizlerde biliyorsunuz h.ü 'nün bu küfür olayları veya fevri davranışları sadece ve sadece maç stresi ile kazanma azminden olduğunu,adamın yapısı bu ve bunu değiştirmeğe çalışmak çok mantıksız,bunları oyuncularıda biliyor o yüzden tepki vermiyorlar,yoksa burak sezgin veya başka bir oyuncu bu lafları yutarmı...

Oyuncuların GS forması altında olması olayı dahada ilginç...şimdi sizlere soruyorum hangimiz maçları seyrederken herhangi bir oyuncunun en kritik bir anda atışı kaçırmasından sonra küfür basmadık,o oyuncunun üstünde GS forması yokmu... Bu küfürleri isteyerek mi basıyoruz... ASLA... Sadece maç stresi ve kazanma azmi... Kimin aklından başka birşey geçebilirki...

Kimse öküz altında buzağı aramasın,bu takım öyle veya böyle başarılı olacaktır,köstek yerine birazda destek olalım,bırakın artık şb.olamayarak geçen 3 seneyi...
 
Biz gönüllü taraftarız şu anda Ali abi.Şubede genel koordinatör değiliz.Kameralarda sürekli üzerimizde hiç değil.

Maçta olan arkadaşların anlattığına göre demorilaze olmuş son derece Burak kaptan.

Benim daha önce gördüklerimdede hiç maç kazanma stresinden yapmış normaldir diyen surat ifadeleri yoktu.
Hele Süleyman Sebada tokat yiyen Cihad resmen ağlıyordu.
Onlarada bunu anlatmak gerekiyor galiba.

Umarım başarılı oluruz.Hepimizin çabası bu.
Daha öncede dediğim gibi bu olay başka bir maçta olursa ağır olmasın sonuçları yeter.
 
Gözümün önünde kendi oyuncusuna hakaret eden adamın Galatasaray'da antrenör olarak hala duruyor olması çok saçma !
 
Murat...Gönüllü taraftar olmamız küfür etmemizi gerektirmiyor,kameraları veya bu şb.de görevli olmayı boşver,GS formasını giyen bir oyuncuya küfür edilemiyeceği bilinciydeysek bunu istem dışı yaptığımız aşikar,aynen h.ü'nün yaptığı gibi...

Küfür yiyen,tokat yiyen bir oyuncu eğer bunda art niyet seziyorsa ve ses çıkarmıyorsa kendi karakterindendir, buna kimsenin tahammül edeceğini sanmıyorum...

H.ü yıllardır böyle bir hoca yeni keşfedilmedi bu davranışları,ben kendi adıma söylüyorum maç stresi ve kazanma azmi bu duruma sokuyor h.ü'yü
aksi bir durum olsa şb.de tek bir oyuncu zaten kalmaz kalamaz...
 
Sene sonunda kim kalıyor peki Ali abi ?
Zaten senelerdir bütün kadro tamamen değişiyor.Kimse kalmıyorki.

Bu arada ben hiçbir oyuncuma küfür etmiyorum.Normalde ne kadar sinirli bir insan olduğumuda küfür ettiğimide bilirsiniz ama birgün olsun oyuncuma küfür etmemişimdir maç sırasında duyabileceği şekilde.
Hiç sevmediğim adama bütün maç destek verdiğimide bilirim.
Şu anda kadroda günahım kadar sevmediğim adamı alkışladığım gibi.
 
Bu arada ismi lazım değil bir oyuncumuzu skoru önemsiz zaten fark yediğimiz bir hazırlık maçında tokatlamıştı kendisi.
Bunuda hatırlatayım.
 
X' Alıntı:
Sene sonunda kim kalıyor peki Ali abi ?
Zaten senelerdir bütün kadro tamamen değişiyor.Kimse kalmıyorki.

Şimdi takımdan giden oyuncuların gidişini h.ü'nün davranışlarınamı bağlıyorsun.Siz muhalifler nerden saldıracağınızı şaşırdınız yahu.. ;)

Kalmaz tabiki...

Çünkü, başarısız olan oyuncuların yerine daha başarılı olacaklar transfer edilir.Ben son senelerde yabancı oyuncular arasında birkaç istisna hariç bu takımdan giden hiç bir oyuncu için niye gitti keşke takımda kalsaydı diyebileceğim bir adama rastlamadım,zaten gönderilen adamlarında ne hallerde olduğu belli...
 
Keskin sirke küpüne zarar verir,

Mümkün olduğunca birbirimize karşı daha sabırlı olalım. Fikirlerin ayrı düşmesi, aynı şeyleri düşünmemek kadar doğal ve insani bir şey yok keza kızmakta, sevmekte insani duygular. Ama unutmayalım yarın yine biz yüz yüze bakacağız ;)

Bugün farklı düşünür yarın aynı düşünürüz.

Neyse uzatmanın anlamı yok :)
 
2 senelik basarisizlikta ve bu sene yasanan toparlanmada Halil Uner'i kayitsiz sartsiz savunan herkes, keske bir yilda takimi 3.luk seviyesine tasiyan, takima bir sistem getiren Erman Kunter'e de biraz sahip ciksalardi.

Ama Onder'e de katiliyorum, neticede ne yaplirsa yapilsin en azindan Mart 'ta yeni yonetim secilene kadar Halil Uner'i gorevinden topla-tufekle bile uzaklastiramazsiniz. Istesek de, istemesek de bu sezon sonuna kadar gorevinde olacak, bu durumda yapacak birsey de kalmiyor.

Umarim Mart'ta secilecek yani Galatasaray yonetimi bircok sey ile birlikte kulube kaybetmeye yuz tuttugu etik degerleri de yeniden kazandirir.
 
Ali abi bu oyuncuları alan ben değilim herhalde.Başarısızın yerine daha başarısız oyuncular alındığını söylüyorsun o halde değilmi?

Örnek olarakta Muratcan da gitti Burak Sezginde gitti.Karşıyadak mutlu olmayıp geri döndü.Tufandır Tıntındır Önderdir Ersindir şu andada belli düzeyde oynayan oyuncular.

Erman Kunter demişken aklıma geldi.Birde o takım 1 kişi haricinde tamamen Galatasaraylıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada bir bölümü alıntı yapmışsın abi.Banada yeniden sormak düşer.Hazırlık maçında herkesin önünde tokatlama yada idmanda yaptıklarını kazanma hırsına mı bağlıyorsun ? Yada bunun kötü bir maç sonrası herkesin önünde Burak a yapılsa yine tepkisiz kalınacağınamı inanıyorsun ?

Bize muhalif derken nerden saldıracağınızı şaşırıyorsunuz derken savunma yapanların dayanaklarını merak ediyorum açıkçası.Şampiyonluk sözü verilip kümede kaldığımıza sevinmekmi yoksa bu kazanma hırsı olarak gördüğünüz hareketlermi ?
Yada daha da ileri gideyim.Kaybedenlerin bu klüpte ödüllendirilmesimi.
Yada 3 sezonda neredeyse 50 oyuncunun fazlasının gidip gelmesimi.
 
Bu oyuncuya iyi davranma davranmama,oyuncuların iyiliği-kötülüğü doğru-yanlış seçimler için yorumum gayet açık

Görünen köy kılavuz istemez. Tamamen bir fiyasko, yerlisinden yabancısına çok yetenekli oyuncu geldi ama bu konuda bir kıyım yaşandı.

Konuyu maddi sebeplere bağlamayalım lütfen bu göz ardı etmek olur. Bu tarz bir antrenör yaklaşımını kabul etmek bile mümkün değil.

Bunun için eti senin kemiği benim veya disiplin demekte kabul edilemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst