Haluk Yıldırım

Re: Haluk Yıldırım Galatasaray'da

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Ali Demirci":16aaap46]Bu bir abi transferidir...

Takımı toplayacak onlara yardımcı olacak piyasa da ender bulunan bir ismi getirdik.

Hatta daha da ötesi ileriki yıllarda menajerimiz de hazır diyebiliriz...

Kalkıpta şimdi alacağı süreleri konuşacak halimiz yok takımın misyonu ortada gençleştirme ve bu sadece genç oyuncular ile olmayacağı açık abiler de gerekli...

Hayırlı olsun...

Koyu işaretlediğim yeri inanarak mı söylüyorsunuz?

Lütfen şaka yapıyorum deyin.[/quote:16aaap46]

Nedenki Haluk YILDIRIM basketbol camiası içinde çok saygın bir isim. Doğan HAKYEMEZ bu kulüpte menajer olmuşsa H.YILDIRIM her türlü olur...

Re: Haluk Yıldırım Galatasaray Cafe Crown'da

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3uuxtzvn]Melih Mahtmutoğlu transferine ne kadar sevindiysem, Haluk transferine de aynı paralellikte üzüldüm.Gelecek yıllar için hedefler koyarken 35 yaş üstü bir transfere ne gerek vardı anlamadım.
katılıyorum haluk geleceğine tufan kalsaydı ne biliyim bana daha iyi olurdu gibi geliyor ama içimden bir ses sezon ortasında utanacağız gibi geliyor bence iyi mücadele edecektir ama muratcana bile razıydım .[/quote:3uuxtzvn]
Tufan ı unutun artık. yürürken bile zorlanıyor...

Ali Demirci' Alıntı:
Bu bir abi transferidir...

Takımı toplayacak onlara yardımcı olacak piyasa da ender bulunan bir ismi getirdik.

Hatta daha da ötesi ileriki yıllarda menajerimiz de hazır diyebiliriz...

Kalkıpta şimdi alacağı süreleri konuşacak halimiz yok takımın misyonu ortada gençleştirme ve bu sadece genç oyuncular ile olmayacağı açık abiler de gerekli...

Hayırlı olsun...
Haluk transferinin amaçları budur çok iyi açıklamışsın Ali Abi.

Ama Galatasaray taraftarına küfür eden bir insanı almamız hiçte doğru değil !
Gerçi Ali Pecen varken , Haluk Yıldırım nedir ki ?

Olumlu bir yorum yapamıcam olumsuzu ise bu transfer Oktay Hoca'nın isteği oldu diye yapmıyorum.

İzleyelim görelim Haluk Yıldırım bizle neler yaşayacak.

Kendi adıma iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum..İlk 5 için alınmadı zaten bunun sakatlığı,cezası filan var rotasyonda katkı sağlayacak bir oyuncu..Birde bu sitede bazıları çok güzel fikirlerini ifade ederken bazılarıda basketbolu yemiş yutmuş ve Oktay Mahmuti gibi koçlardan daha da iyi anladığını sananları görünce gülüyorm iyi geliyor arada..

Amatör Ruh - İlker Duralı

Çocukluğumuzdan beri, gerek futbolda gerekse de diğer spor dallarında hep kahramanlarımız olmuştur. Bu kahramanlar, illa şampiyon olmak zorunda da değillerdir, bazen bir gülüşleri ya da yaşadıkları bir trajedi ya da yaptıkları işe duydukları sevgi onların idol haline gelmesine yetmiştir. Anneannemle Katherina Witt?i tutmamızın sebebi onun şampiyonlar üstü bir sporcu olması değildi. O zamanlar bize anlatılanın aksine bir komünistin aslında güler yüzlü olabileceğini ispat ettiği içindi. Drazen Petrovic?e hepimiz hayranken Cutura?yı ya da Rada?yı o takımdan ayırabildik mi hiç? Son yıllarda hep aklıma takılan bir soru vardı. Amatör ruhun, artık iyice kaybolup endüstriyel anlayışın her spor dalında hakim olmaya başlamasıyla birlikte, özellikle Türkiye?de idol olarak alınabilecek sporcu bulabilecek miydik? Bu sorunun ne kadar saçma bir soru olduğu, aslında cevabın hemen önümde olduğu gerçeği şarabımı yudumlarken bir anda vurdu. Bir sporcu düşünün ki, 37 yaşında hala aktif basketbol oyuncusu olarak üstü düzey karşılaşmalarda yer alsın, takım sıkıştığında ilk başvurulacak el olsun, saha içinde yardımcı coachluk yapsın yetmedi, bir de tam bir beyefendi olsun, o da yetmedi bir de kanseri yenmiş olsun, hadi bir tane daha kanser oldu diye ömrünü verdiği kulüpten bir kağıt parçasıyla uzaklaştırılsın, sonraki sene de siyah beyaz forma altında o takımın yarı finalde yenilmesinde en büyük pay sahibi olsun yetmedi evet yetmez. Haluk Yıldırım?ın kariyeri boyunca yaşadıkları, yaşamaya devam ettikleri basketbol sporu için yaptıkları anlat anlat bitmez. O hiçbir zaman İbrahim Kutluay gibi bir sayı makinesi, Orhun Ene gibi bir takım beyni olmadı. O her zaman Engel?di, İnönü?ydü, herkesin birinci adam olmaya çalıştığı günümüz dünyasında ikinci adam olmaktan hiçbir zaman gocunmadı. O işini sessiz sedasız yapanların kahramanı oldu yıllarca. Ülkemizde haklı olarak Lance Armstrong idol olarak gösterilirken kimse onu hatırlamadı. Oysa o da yenmişti o lanet hastalığı. Belki Fransa Bisiklet Turunda rekorları alt üst etmedi ama üst düzey mücadeleden de hiç kaçmadı. Takımda yer alan gençlere bir şeyler verebileceğini biliyordu. Basketbola bir şeyler verebileceğini biliyordu çünkü basketbol ona çok şey katmıştı, o bunu karşılıksız bırakamazdı. Anlattığım her Beşiktaş maçı bana onun sayesinde heyecan veriyor. 37 yaşındaki gencecik adam hepimize bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Tabi ki anlamak isteyene. İyi ki varsın Haluk Yıldırım idolüm ve umudum olduğun için?

Çok eski bir yazı değil bu sezon içinde yazılmış bir yazı.

Öbür takım elinde Ukiç,Engin varken Mrsiçi takımda tutmaya çalışıyor çok fazla süre alacağından veya katkı sağlayacağından mı,tabiki de hayır bizde Haluk transferini böyle değerlendirmeliyiz.

Yarın 38 yaşına girecek Haluk Yıldırım!

Geleceğin takımını kurma yolunda nokta transfer gerçekten!

Ama Mahmuti ye güveniyoruz böyle bir hamle yapsada.Bekleyip görmek lazım.

Bizzat bariz şekilde küfür etmişliği vardır ve bununda birçok şahidi vardır...Bu transferi yapanları protesto ediyorum...Yazıklar olsun...

23 yaşında Oğuz 24 yaşında Engin'i almanın ne gereği var dı di mi.

38 yaşında Haluk bence de en iyisi.

Furkanı da 2032 de anca alırız bu kafayla zaten

Haluk Yıldırım'ın basketbolu tartışılır, kimi yaşlı der kimi tecrübeli der. Kimse kimsenin düşüncesine karışamaz.

Ama burada bizlere yanlış gelen nokta Ali Peçen, Nilay Yiğit, Zafer Kalaycıoğlu gibi "Bizden Büyük Galatasaraylıların" kulübü soktuğu durumlar düşünülmeden hala bu tip transferlerin yapılıyor olmasıdır.

Kimse Oktay Hoca'ya laf etmiyor ama bir kişi bile yok mu bu şubede de, taraftar bu oyuncuyu istemez, tepki koyar demiyor?

Taraftar önemli değil demiş bir kaç kişi de yukarıda. Şu takıma destek verilmesin ya da verilsin de geçen sene Fb Ülker'e verilen destek verilsin mesela her maç 200 kişi, bakalım takım ilk 5'e girecek mi? Bu takımın en büyük gücü taraftardır şüphesiz, yeni sezonda yapılan tüm planlar da bu yönde.

Oktay Mahmuti eminim Sinan Güler değil de bana Haluk'u alın demiştir.

Eğer hiçbir değere inanmadan sadece başarı isteniyorsa;

Damir Mrsiç, Ömer Onan, İbrahim Kutluay, Barış Özcan, Emir Preldzic, İnanç Koç, Haluk Yıldırım, Rasim Başak, Mirsad Türkcan, Semih Erden

yerli kadrosunun yanına 3 yabancı alalım ligi şampiyon bitiririz zaten.

Sene sonunda şampiyonluk kupasının Haluk'un elinde yükselmesini isteyenler ses çıkarmasın daha bu transfere.

Haluk transferini yaşı nedeniyle eleştirmemiz bence yersiz.Kendine iyi bakıyorsa profosyenelse ki öyle yaşının hiç bi önemi yok.

Bu transferde tek eleştireceğim nokta Galatasaray taraftarına etmiş olduğu küfürdür !

Haluk Yıldırımı Galatasaray bünyesine katan zihniyeti kınıyorum.