Re: Haluk Yıldırım Galatasaray'da
barış özcanıda alırız inşallah!!!
barış özcanıda alırız inşallah!!!
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Ali Demirci":16aaap46]Bu bir abi transferidir...
Takımı toplayacak onlara yardımcı olacak piyasa da ender bulunan bir ismi getirdik.
Hatta daha da ötesi ileriki yıllarda menajerimiz de hazır diyebiliriz...
Kalkıpta şimdi alacağı süreleri konuşacak halimiz yok takımın misyonu ortada gençleştirme ve bu sadece genç oyuncular ile olmayacağı açık abiler de gerekli...
Hayırlı olsun...
katılıyorum haluk geleceğine tufan kalsaydı ne biliyim bana daha iyi olurdu gibi geliyor ama içimden bir ses sezon ortasında utanacağız gibi geliyor bence iyi mücadele edecektir ama muratcana bile razıydım .[/quote:3uuxtzvn]Saim Karakuzu' Alıntı:[quote="Burak Barut":3uuxtzvn]Melih Mahtmutoğlu transferine ne kadar sevindiysem, Haluk transferine de aynı paralellikte üzüldüm.Gelecek yıllar için hedefler koyarken 35 yaş üstü bir transfere ne gerek vardı anlamadım.
Haluk transferinin amaçları budur çok iyi açıklamışsın Ali Abi.Ali Demirci' Alıntı:Bu bir abi transferidir...
Takımı toplayacak onlara yardımcı olacak piyasa da ender bulunan bir ismi getirdik.
Hatta daha da ötesi ileriki yıllarda menajerimiz de hazır diyebiliriz...
Kalkıpta şimdi alacağı süreleri konuşacak halimiz yok takımın misyonu ortada gençleştirme ve bu sadece genç oyuncular ile olmayacağı açık abiler de gerekli...
Hayırlı olsun...
Bence bir oyuncu daha alacağız sanki Abi.Can Altay' Alıntı:O değil de 3 numara biraz zayıf oldu sanki...