Neden Sinan Erdem ? Adı mı güzel.Yazın yahu.Sezonu iç sahada yenilgi görmeden bitiren takım neden farklı salona geçmek istiyor mera ediyorum .
ben yeni sinan erdem için kullandım ama tahmin neticesinde..Forumun yüzde 30'u Sinan Erdem'den yana oy kullanmışlar.Ancak yorum yazan herkes İpekçi'den yana.
Oy verenler lütfen yorum yapabilir mi ?
Neden Sinan Erdem ?
Salon değiştirmeyi düşünmeden önce tüm gelir kaynaklarımızı ne kadar kullanabiliyoruz ona bakmak gerekir. Bu sene tek bir basketbol ürünü satışa sunamamışken, Abdi İpekçi'nin pahalı koltuklarını satışa çıkarmadan birilerine hediye etmişken, kombine satışını gerçekleştirememiş maçları boş tribünlere mahkum bırakmışken, sanki salonun dışında yığınlar içeri girmek istiyor ama salon küçük yer bulamıyoruz, sığmıyoruz havası yaratmak ne kadar gerçekçi düşünmek gerekir.
Sinan Erdem salonu İstanbul'un Trakya tarafında oturanlar için ulaşım yönünden avantajlı görünebilir ama Anadolu yakası seyircisini tamamen kaybedersiniz bu kesin. Haftaarası 20'de başlayacak bir maça Anadolu yakası mümkün değil yetişemez.
S.Erdem'de loca satma konusu da çok uçuk bir düşünce bence. Geçmişte örnekleri var. Uzun süre FB ve Efes orada oynadı kaç tane loca satabilmişler, ne kadar gelir elde etmişler sorulup öğrenilir. Seyirci ortalamaları da alınabilir. Biz bu sene yalvar yakar sadece son maçı o da şampiyonluk maçı olduğu için kapalı gişe oynayabildik. Önce bunun nedenini bulalım.
Sinan Erdem'i desteklemek için söylemiyorum ama Anadolu yakasından Sinan Erdem'e gitmek çok daha kolay.En basiti metrobüs ile direk salona gidebiliyoruz.
Sinan Erdem'i desteklemek için söylemiyorum ama Anadolu yakasından Sinan Erdem'e gitmek çok daha kolay.En basiti metrobüs ile direk salona gidebiliyoruz.
Dün bir arkadaş yazmıştı, Şirinevler metrobüs durağından SE'e yürümekle Topkapı durağından A.İpekçi'ye yürümek arasında büyütülecek bir fark yok.
Herkesin metrobüsle ulaşımı da mümkün olamayacağı için arabayla gelmek zorunda olanlara anadolu yakasından Ataköye gitmek gerçekten büyük fark yaratıyor.
Şirinevler'den salona yürümek üst geçit kullanılarak yapıldığında 10-15 dk arasıdır. Cevizlibağ'dan (TOPKAPI'DAN DEĞİL) İpekçi'ye yürüme ise ara sokakları öğrendikten sonra 15-20 dakikadır. Cevizlibağ'da indikten sonra tramvay durağının hemen yanındaki sokaktan Vatan Bilgisayar, Tercüman sitesi vs. sağ tarafınızda kalacak şekilde girip, o sokak bitmeden sağdan devam ettiğiniz takdirde Topkapı'ya göre en azından 10 dakikalık bir kar sağlarsınız.
Kaldı ki, Sinan Erdem'e geçerken hiç kimse taraftarın 5 dakika daha az yürümesini düşünmüyor. Oradan locaların satışıyla elde edilecek tahminen yaklaşık 1 milyonluk ekstra gelir için Abdi İpekçi'nin atmosferinden, Navarro'dan İzzet'e, CSKA'dan Tofaş'a herkesin dilinden düşmeyen o atmosferden vazgeçmek ne kadar mantıklı? Bence hiç değil...