Hangi salonda oynamalıyız?

Hangi salonda oynamalıyız?

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Anket kapatılmış .
Göktuğ, Sinan Erdem´de alınan kombinelerden dolayı sorun çıkacağını pek sanmıyorum ama localar şube yönetiminin beklediği ilgiyi görürse günün koşullarında yaşanan salon değişikliğinde sorun yaratacağı kesin.

Benim merak ettiğim bir nokta var.. Locaları alma gücü kimde var, hele de pahalı olursa? Maddi gücü çok iyi olan Galatasaraylı iş adamlarında. Peki sormazlar mı bu iş adamlarına; neden şubeye sponsor olarak destek olmuyorlar? Şubeye sponsor olunup maddi sorunlar çözülse ve -kendi salonumuz yapılana dek- takıma pozitif katkının sağlanacağı şüphesiz olan İpekçi´de kalınsa daha iyi olmaz mıydı?

Salona gitmeyi geçtim, tv'den bile iki salondaki ambians farkı bariz belli oluyor. Bırakmayalım şu Abdi İpekçi'yi, yeni salonumuz yapılınca da gül gibi yer de oynarız. Onun haricinde, Sinan Erdem tam bir facia. Tabii bana göre. :)

Her nedense içimden hep A.İpekçi geçiyor ama mantıklı düşündüğümde bunun yersiz olduğunu görüyorum. Şöyleki hepimiz İpekçi'deki atmosfer deyip duruyoruz. Peki bu atmosfer kaç maçta sağlanıyor sezonda?Toplasan maksimum 10 maç.

Eee bu 10 maçta S. Erdem'de 16.000 kişi ile aynı atmosfer sağlanmaz mı? Bence sağlanır. Normal sezonda Ulker, Efes maclari, playoff ve Eurolig'de 3-4 mac haricinde İpekci'de herhangi bir atmosfer olmayacak. Bize düşen bu maçlarda S.Erdem'i ipekçi'ye çevirmek.

Abdi İpekçi doğru karar oldu.Sinan Erdem için şu anda erken olduğunu düşünüyorum. Sinan Erdem'e maddi olarak bakıyoruz ancak basketbol taraftarımız henüz kombine alacak loca alacak kıvama gelmedi. Gelecekte kesinlikle düşünülmesi gereken bir salon ancak o sene bu sene olmamalıydı ve doğru olan yapıldı. Abdi İpekçi bizim evimiz gibi oldu. Orada yaratılan sinerji geçen sene kaldırılan kupa çok önemliydi bu sene geçen seneden de artarak taraftar sayısını nasıl artırılırın yollarını aramalıyız. Abdi İpekçi'de oynuyoruz kombine fiyatlarını düşük yapalım taraftar gelsinden öte saha içi organizasyonları devre arası şovları ve oyunları maç öncesi ve sonrası gerekli aksiyonlarla taraftar sayısını artırmalıyız. Galatasaray Basketbol Takımı gelecek sene sıradan takımlarla oynanan maçlarda minumum 6-7 bin kişiye oynamalıdır. Bunun çalışmaları yapılmalıdır.

Hayırlı olsun bu sene de Abdi İpekçi'de görüşmek üzere...