Hangi salonda oynamalıyız?

Hangi salonda oynamalıyız?

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Anket kapatılmış .
Sosyal medyada ve internet sitelerinde çıkan haberlere göre takımımız yeni sezonu Sinan Erdem Spor Salonu'nda geçirecek.

Belediye ne kadar izin verirse o kadar maç yapabiliriz orada. Bu sene çok maçta insanlar kapıdan dönerler maçın hangi salonda olduğunu bilemediklerinden. Ne uğruna?
Sn. Ataman Sinan Erdem'de oynayacağımız maçların dolup taşacağını düşünüyor. Umarız öyle olur.

Hayırlı olsun ulaşım açısından cok isabetli bir karar.... Tek sıkıntı belediyenin sürekli salonu kafasına göre kapatması

Maçların bir kısmı Abdi İpekçi'de oynanacakmış sanırım. Organizasyonlardan dolayı olabilir.

Ergin Ataman'ın bu kararda ne kadar payı var bilmiyorum ama o salonda yaşadıkları onu Sinan Erdem'e yaklaştırmıştır diye düşünüyorum. Sonuçta özel bir sezon yaşadılar ve reklam yapmayı seven Beşiktaş taraftarı da gelip şovunu yaptı. Hocanın da aklına o atmosfer kalmıştır muhtemelen. Belki de hiç etkisi yoktur tabi.

Sadece ulaşım olarak bakdığımız şuan Sinan erdem iyi bir karar oldu Fakat Abdi ipekçi Salonu 29 Ekim 2013 de Marmaray açılıyor... O tarihden sonra ulaşım sorunu kalmayacakdırr... Ayrıca Ha A.ipekçi Ha S.Erdem 2 salonda E.L ve final serisi olmadığı zamanlar bomboş salona oynuyoruz zaten benim için Her maç 7 bin kişiye oynamadıkdan sonra ne yapayım koca salonu... KADIN TAKIMINI HİÇ YAZMIYORUM ZATEN ÇOK YAZIK....

Beni çok mutlu etmeyen hatta üzen ve endişeye sevk eden bir durumla karşı karşıyayız. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşaAllah...

Abdi İpekçi´yi bırakıp Sinan Erdem´e geçiş kararı içime hiç ama hiç sinmedi. Kendi salonumuz yapılana kadar İpekçi´yi bırakmamalıydık. Ne uğruna bıraktığımız aşikar ama hedefe ulaşabilecek miyiz orası belirsiz...

Pek ihtimal vermesem de umarım şube yönetimi ve Ataman haklı çıkar bu kararda.

Sinan Erdem;
Artıları;
-Büyük ve güzel bir salon.
-Ulaşım sıkıntısı çok değil.
-Güzel bir planla çok kombine ve loca satılıp basketbol da sürekli konuşulan basketbol kendi giderlerini bile karşılayamıyor ithamlarından kurtulabiliriz.

Ama Abdi İpekçi'nin avantajları daha cazipti bence.Çünkü bir defa kanıksamıştık İpekçi'yi.Ve en önemlisi herhangi başka bir organizasyonla kimse bize gidin bu hafta ki maçınızı başka salon da oynayın demeyecekti.Metro ile ulaşım da sağlandığında Sinan Erdem den tek eksiği localar olurdu.Onu da Sinan Erdem'e göre daha uygun kombine fiyatı ile daha fazla kombine satarak açığı kapatabilirdik.Hem örneğin Sinan Erdem de az kombine satışı ile salon bomboş gibi gözükebilir.Ve istediğimiz atmosferi oluşturmak çok zor olabilir.

Ama neyse artık Sinan Erdem de oynayacağımız kesinleşmiş gibi gözüküyor.Bundan sonra eleştirmek yerine üstümüze düşen görevi yapmalıyız.Gerçekten iyi bir kombine rakamına ulaşmalıyız ki normal lig maçların da bile taraftar sayımız geçen senekinin kat kat üstünde olmalı.Artık basketbola gerken ilgiyi gösterip final serilerini beklemeden salona gitmeliyiz.Gsstore den çıkan basketbol ürünlerini almalıyız.Yani takıma her türlü desteği vermeliyiz.

Hangi salonda oynadığımızın ne önemi var önemli olan oynadığın salonu doldurup,takıma güç rakibe korku vermek.Amam ben sinan erdem diyorum.

bence çok yanlış bir karar olur sinan erdem.herkes taraftar konusunda ilk euroleague sezonumuzu referans alıyor fakat o sezon sadece erkek basketbol takımımız avrupa kupalarında mücadele ediyordu ve futbolda ligde kötüydük avrupa'da ise yıllardır yoktuk.o sezon avrupa kupalarındaki hasreti herkes basketbol ile giderdi.ayrıca o sezon prokom, olimpija,kazan maçlarında salonun yarısı boştu.geçen sezon abdi ipekçi herkesin alışık olduğu bir salon olmasına rağmen eurocup maçlarında salon hepboştu çünkü millet şampiyonlar ligi maçlarında o eksikliği gideriyordu.bu sezonda şampiyonlar ligindeyiz.abdi ipekçide kalsaydık bence bu güne kadar Türkiye'de kombine rekorunu kıracaktık.

Sinan erdem'de bu sene mükemmel atmosferler yaşatırız takıma abdi ipekçi iyi ama loca , kapasite vb durumlarda eksik sinan erdem'de daha fazla ciro elde edilir loca'lar var.
Hem atmosfer'de çok iyi olur bence.

Ben salon dolmaz diye sinan erdeme itiraz edenleri anlamıyorum; salon dolmadıktan sonra ne farkeder ki hayır atmosfer falan diyorlar ama bizim takim zaten atmosfersiz oynamaya alıskın.

Ya şimdi ben de Abdi İpekçi'yi istiyorum. Ama içeride CSKA, Pana, Barca, Oly maçlarınıda Sinan Erdem'de oynamak daha mantıklı . Zaten bu takımların dışında Euroleague'de Milano, Siena, Malaga macları falan Abdi İpekçi'de oynansın. Şimdi birşey soracağım, mesela kombine aldım Sinan Erdem'den. Sonra Abdi İpekçi'de geçerli olacak mı?. Olacak büyük ihtimalle. o zaman istediğim yere mi oturacağım yani? Birebir karşılığı olmayacak nasılsa localarında kombinenin de. İşte o zaman büyük sıkıntı çıkar.

Şube yöneticilerimizin biraz matematiği olsa, Sinan Erdem'den elde edilecek potansiyel gelirin o kadar yüksek olmadığını anlayacaklar...

Ne yapıp edip her maç Sinan Erdem'e ortalama 7000 kişi getirirsen, o zaman finansal olarak bir şeyler olabilir. Yok eğer o kadar kişi çekemeyecekseniz, bırakın da İpekçi'de oynayalım. Zira Abdi İpekçi'deki atmosfer hiç bir salonda kurulamaz.